Horoscopul banilor și a carierei, 3-9 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 3-9 februarie 2020


Horoscop 3-9 februarie 2020, Berbec:

În zilele de 3 şi 4 februarie, Luna se deplasează prin casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu că toate activitățile profesionale care presupun să iei cuvântul se bucură atunci de sprijin din partea aștrilor. Așadar, dacă te așteaptă la orizont interviuri profesionale sau negocieri de vreun fel sau altul, cu siguranță nu îți va fi greu să te descurci și să îți transpui gândurile în vorbe.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Taur:

Cu Mercur de luni începând în casa proiectelor și a planurilor de viitor, ar fi bine ca săptămâna aceasta să te axezi pe proiectele tale pe termen lung. Ai putea avea parte de succes dacă urmărești să faci rost de investitori ori de unele sfaturi mai puțin accesibile cu privire la modul în care ai putea transforma un vis în realitate.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Gemeni:

Mercur pătrunde luni în casa carierei din horoscopul tău general, iar ultima zi a săptămânii lucrătoare, vineri, se distinge prin intrarea lui Venus în sectorul proiectelor, ceea ce înseamnă că te preocupă atât ascensiunea la nivel profesional, cât și unele potențiale planuri pe termen lung în afara serviciului. Unele persoane de bine te pot ajuta să faci progrese la ambele nivele.






Horoscop 3-9 februarie 2020, Rac:

În data de 7 februarie, Venus poposește în casa carierei din horoscopul tău general, ușurându-ți cultivarea relațiilor cu persoanele care îți pot oferi oportunități să te faci remarcat(ă) la locul de muncă sau chiar în domeniul tău de activitate. Duminică, se formează Luna Nouă în casa banilor, anunțând unele șanse importante de câștig pe finalul acestei săptămâni. Deschide ochii și le vei vedea.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Leu:

Mercur pătrunde luni în casa banilor și a bunurilor pe care le deții și/sau le-ai câștigat în asociere cu terțe alte persoane, ceea ce înseamnă că se anunță o săptămână favorabilă pentru dezbateri cu privire la investiții viitoare sau alte inițiative aducătoare de profituri la comun. Ar putea apărea unele neînțelegeri pe parcurs, dar dacă ești clar(ă) în exprimare și ceri lămuriri când ai nevoie, veți avea parte de succes.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Fecioară:

Mercur ajunge lunea aceasta în casa parteneriatelor, iar Venus se instalează vineri în casa banilor și a bunurilor deținute/câștigate cu alte persoane cu care derulezi afaceri, ceea ce înseamnă că ar putea apărea săptămâna aceasta ocazii de a scoate unele profituri considerabile prin intermediul asocierilor. Ideea este însă că trebuie să formezi echipe puternice și eficiente.






Horoscop 3-9 februarie 2020, Balanţă:

Mercur îți accentuează de luni începând capacitatea de a a-ți doza corect munca, astfel încât să te ocupi la timp de chestiunile prioritare și să găsești momentul potrivit în care să meditezi la ceea ce ai de făcut în continuare în timp ce te odihnești. De asemenea, citești printre rânduri când vine vorba de comunicarea cu colegii. Aceasta este și ea eficientizată de schimbarea de semn a lui Venus.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Scorpion:

Luna Plină de duminica aceasta se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că în ultima parte a acestei săptămâni și chiar de lunea viitoare încolo, ai putea înregistra mari progrese și realizări în plan profesional. Vei ajunge foarte departe dacă continui în această direcție. Trebuie doar să fii atent(ă) în jurul tău și să reperezi la timp oportunitățile.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Săgetător:

Aceeași Lună plină din data de 9 ar putea semnala și faptul că, în a doua parte a acestei săptămâni, unele discuții sau drumuri realizate în scop profesional s-ar putea să nu meargă așa cum ți-ai dorit. Problema apare însă doar dacă nu reușești să te adaptezi circumstanțelor care s-au schimbat sau care s-au dovedit a nu fi fost cele la care te-ai așteptat la început.






Horoscop 3-9 februarie 2020, Capricorn:

Luna Plină de duminica aceasta se manifestă plenar în casa banilor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în asociere cu terțe persoane, indiciu că săptămâna aceasta, dar mai ales în a doua ei parte, ar putea apărea unele cheltuieli, dar și câștiguri însemnate din asocierile cu alte persoane. În acest caz, este foarte important să te asiguri că cele dintâi nu le depășesc pe cele din urmă.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Vărsător:

Mercur poposește lunea aceasta în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că îți parvin săptămâna aceasta informații și idei cu privire la modalitățile prin care îți poți suplimenta veniturile și/sau investi unele economii. Iar cu Venus în casa comunicării de vineri încolo, te vei descurca cu succes în circumstanțele care presupun să iei cuvântul.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Peşti:

În același timp, lunea aduce în prim plan intrarea lui Mercur în semnul nașterii tale, care îți accentuează abilitățile de comunicare și interacțiune la locul de muncă inclusiv. În plus, la sfârșitul săptămânii, Venus poposește în casa banilor, ceea ce înseamnă că cresc și șansele de a-ți mări profiturile în perioada aceasta. Trebuie să dai dovadă de încredere în forțele proprii și de profesionalism.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS