Horoscopul banilor și a carierei, 27 ianuarie - 2 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 27 ianuarie - 2 februarie 2020


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Berbec:

În weekend s-ar putea să îți găsești timpul să te ocupi de unele activități extraprofesionale aducătoare de profituri. De pe urma lor, te alegi cu unele sume suplimentare la buget, ceea ce îți permite să pui câte ceva deoparte sau să faci unele cheltuieli la care altfel nu ai fi îndrăznit să te gândești. Optează, de exemplu, pentru un răsfăț pe care ți l-ai tot amânat.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Taur:

În zilele de 27 şi 28 ianuarie ar fi bine să te ții departe de investiții. Ce-i drept, ai putea face progrese importante în privința unor planuri de viitor sau a unor proiecte în care ești implicat(ă) sau pe care la dezvolți în această perioadă, dar nu te afli încă în poziția necesară să direcționezi sume mari de bani către ele. În felul acesta, te expui unui risc destul de mare de a încasa pagube.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Gemeni:

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat de afaceri sau lucrezi constant cu oamenii prin prima serviciului, este de așteptat ca în zilele de 27 și 28 să îți vină greu să comunici cu asociații(tele), colaboratorii(arele) și/sau clienții(tele), din cauza unor raporturi de forțe dezechilibrate între tine și cei(le) cu care lucrezi. Încearcă să vezi unde se află de fapt problema.






Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Rac:

S-ar putea ca îndatoririle tale profesionale să te pună serios în dificultate la începutul acestei săptămâni. Poate că termenele-limită sunt reduse, așteptările sunt disproporționat de mari sau apar urgențe și decalaje care afectează destul de puternic strategia ta profesională. În situații ca acestea, trebuie să înveți să te adaptezi la circumstanțele date.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Leu:

În prima parte a săptămânii, concentrează-te pe relațiile cu cei(le) cu care derulezi activități profesionale, cu atât mai mult dacă apar oportunități de investiție la care ar fi bine dacă ați reuși să contribuiți cu toții(ate). De miercuri încolo, ai putea rezolva repede și cu mai puține eforturi decât ai preconizat unele treburi de ordin birocratic în vederea eliberării unor documente necesare.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Fecioară:

Parteneriatele sau oportunitățile de colaborare constituie o prioritate pentru tine în această săptămână. Concentrează-te așadar pe dezvoltarea relațiilor deja existente pe acest plan și gândește-te ce poți face pentru a stabili alte contacte cu potențial în plan profesional. Vor exista multe posibilități în această direcție în zilele care urmează și trebuie doar să le reperezi la timp.






Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Balanţă:

Înarmează-te cu multă răbdare și autocontrol la serviciu lunea și marțea aceasta. S-ar putea să apară unele neînțelegeri sau răsturnări de situație la serviciu, conjuncturi care te pot face să te pierzi dacă nu rămâi stăpân(ă) pe tine însuți(ăți). Urmărește așadar să te adaptezi din mers la ceea ce apare pentru a evita ca circumstanțele să se complice și mai mult pe viitor.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Scorpion:

Cheltuielile s-ar putea ține ca scaiul de tine în primele două zile ale săptămânii. S-ar putea să faci destul de greu față tentațiilor sau obligațiilor care implică să scoți din buzunar sume destul de mari. În același timp însă, se găsesc suficiente metode să te temperezi cu succes la acest capitol. Rezumă-te la ce scrie pe lista de cumpărături și dacă este vorba de cadouri, ține cont că intenția contează.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Săgetător:

În plan profesional, aștrii nu prevestesc surprize mari în această săptămână. Toate par să meargă conform planului, cu toate că mai apar mici situații neprevăzute care te provoacă să găsești repede soluții și să te repliezi la timp. Iar dacă vineri nu reușești să finalizezi un proiect pe care ar trebui să îl ai pregătit pe luni, nu este nimic rău în a-ți lua câte ceva de făcut acasă.






Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Capricorn:

Felul în care te exprimi și interacționezi cu ceilalți(lelalte) la începutul acestui săptămâni poate fi unul de succes, care îți permite să pui bazele unor legături destul de puternice. Există însă riscul ca lucrurile să nu meargă prea bine dacă ții anumite lucruri secret sau eviți să vorbești atunci când ar fi cazul să fii sincer(ă) cu părerile tale. Analizează situațiile și vezi ce ar fi de făcut.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Vărsător:

Zilele de 27 și 28 ar putea veni la pachet cu unele evenimente mai puțin plăcute în cadrul unor proiecte în care ești implicat(ă) sau pe care le dezvolți în această perioadă. S-ar putea să constați că te-ai grăbit cu investițiile sau că cineva care ți-a promis un ajutor financiar întârzie să ți-l acorde. Oricare ar fi situația, nu te pierde, ci încearcă să cauți soluții în jurul tău.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Peşti:

În plan profesional, începutul de săptămână ar putea veni pe un fundal de tensiuni în raport cu şefii(ele). Este posibil să nu fii de acord cu unele decizii pe care le-au luat sau cu modul în care te tratează, ceea ce riscă să destabilizeze atmosfera între voi. Ține însă cont de faptul că vei avea doar de pierdut dacă nu îți treci gândurile și opiniile prin filtrul diplomației și al tactului.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS