Horoscopul banilor și a carierei, 5 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 5 noiembrie 2019


Horoscop 5 noiembrie 2019, Berbec:

Pentru Berbeci, în ce priveşte cariera şi banii, lucrurile stagnează. Nu este însă un lucru rău, e doar o perioadă liniştită.


Horoscop 5 noiembrie 2019, Taur:

Taurii nu prea au încredere în capacităţile celorlalţi, aşa că încearcă să facă totul de unii singuri. Puţin mai multă atenţie la sănătate, recomandă aştrii.


Horoscop 5 noiembrie 2019, Gemeni:

Cu mai mult optimism şi fără temeri, lucrurile în viaţa profesională a Gemenilor se vor aşeza mai repede decât dacă se stresează ca până acum.


Horoscop 5 noiembrie 2019, Rac:

Racilor le este refuzat ajutorul la serviciu, ceea ce începe să îi pună pe gânduri dacă nu cumva cineva se îndoieşte de abilităţile lor.


Horoscop 5 noiembrie 2019, Leu:

Munca grea şi răbdarea nu rămân nerăsplătite, dragi nativi Leu. Munciţi în continuare fără să fiţi dezamăgiţi de rezultatele care se lasă aşteptate.


Horoscop 5 noiembrie 2019, Fecioară:

Fecioarele sunt foarte tacticoase, am putea spune chiar viclene când vine vorba de a cere un favor. Iar atenţia la detalii le aduce numai avantaje.


Horoscop 5 noiembrie 2019, Balanţă:

Balanţele, în schimb nu stau deloc bine în ce priveşte planul profesional, mai ales dacă vorbim de banii câştigaţi, din păcate.


Horoscop 5 noiembrie 2019, Scorpion:

Perseveranţa Scorpionilor, mai devreme sau mai târziu îşi cere drepturile şi se pare că a venit acel moment. Săgetătorii aşteaptă cu sufletul la gură nişte bani. Au atâtea planuri, încât pot considera că se vor epuiza imediat cum îi văd.


Horoscop 5 noiembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii dau tot ce pot pentru a scăpa de nişte responsabilităţi pe care nu le mai vor nici în ruptul capului.


Horoscop 5 noiembrie 2019, Capricorn:

Nu îi vor întrece pe Capricorni, în schimb, la capitolul cheltuieli. Aceşti nativi ar trebui să se gândească dacă au într-adevăr nevoie de lucrurile dorite.


Horoscop 5 noiembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii sunt şi ei mai aproape cu un pas să pună mâna pe nişte bani. Va mai dura însă ceva până la stabilitatea financiară.


Horoscop 5 noiembrie 2019, Peşti:

Peştii trebuie să îşi adune puterile de muncă şi să se concentreze să revină pe linia de plutire, pentru ca un superior îi cam ia la ochi la locul de muncă.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS