Horoscopul banilor și a carierei, 11 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 11 octombrie 2019


Horoscop 11 octombrie 2019, Berbec:

După o săptămână de alergătură, când tot ce visau era doar să se relaxeze, Berbecii parcă au şi mai mult de muncă. Efortul va fi răsplătit însă pe măsură, spun aştrii.


Horoscop 11 octombrie 2019, Taur:

Veşti bune în plan sentimental pentru Tauri, dar nu şi în ce priveşte banii. Li se recomandă să facă ceva economie, pentru că îi aşteaptă vremuri tulburi la acest capitol.


Horoscop 11 octombrie 2019, Gemeni:

Gemenii simt că au cam intrat în monotonie la serviciu, parcă nu mai simt entuziasmul de altădată, aşa că îşi fac planuri să îşi îmbunătăţească viaţa profesională.


Horoscop 11 octombrie 2019, Rac:

Şi acasă, şi la serviciu, totul le merge Racilor exact aşa cum au planificat, aşa că pot lua o pauză de la muncă zilele acestea, fără să se simtă vinovaţi.


Horoscop 11 octombrie 2019, Leu:

Simţul ascuţit în afaceri al Leilor nu îi înşală aproape niciodată, aşa că, dacă simt că e momentul să dea startul unui nou proiect, înseamnă că nu trebuie să mai stea pe gânduri.


Horoscop 11 octombrie 2019, Fecioară:

Fiind început de weekend, Fecioarele, care nici până acum nu au avut prea mult spor la serviciu, nu vor să mişte un deget.


Horoscop 11 octombrie 2019, Balanţă:

Orice efort, dragi Balanţe este mai uşor de dus, dacă se împarte la doi. Munca în echipă este o idee minunată pentru voi zilele acestea.


Horoscop 11 octombrie 2019, Scorpion:

O ocazie rară s-ar putea să le surâdă Scorpionilor. Vorbim de şansa de a promova la locul de muncă actual sau chiar de a primi un alt job, mult mai bine plătit.


Horoscop 11 octombrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii dau tot ce pot pentru a scăpa de nişte responsabilităţi pe care nu le mai vor nici în ruptul capului.


Horoscop 11 octombrie 2019, Capricorn:

Lucru care s-ar putea să le reuşească Capricornilor, de altfel. Aceşti nativi parcă au tras un loz norocos, aştrii prevăd pentru ei multe împliniri profesionale de acum.


Horoscop 11 octombrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii sunt complet detaşaţi de ceea ce se întâmplă la serviciu. Îşi doresc din suflet câteva zile în care să nu se mai gândească la program sau la responsabilităţi.


Horoscop 11 octombrie 2019, Peşti:

În timp ce Peştii sunt la polul opus astăzi, aproape că îşi neglijează familia, prietenii şi se dedică în totalitate unui proiect la serviciu pe care doresc să îl finalizeze cât mai repede.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS