Horoscopul zilei de marţi, 9 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 9 iulie 2019


Horoscop 9 iulie 2019, Berbec:

Berbecii s-ar putea să descopere că sufletul lor pereche este de fapt o persoană foarte apropiată. Prieteni foarte buni sau cunoştinţe vechi, în final veţi înţelege că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt. Asiguraţi-vă că lucrurile merg bine între voi totuşi, în cazul în care vreţi să faceţi foarte repede paşii următori. Întemeiaţi-vă o familie, chiar dacă riscaţi să grăbiţi lucrurile. Nu veţi regreta în final.


Horoscop 9 iulie 2019, Taur:

Taurul este sfătuit de aştrii să îşi vadă de sarcinile sale la serviciu. Staţi departe de bârfe, de situaţii tensionate, nu vă implicaţi în astfel de conflicte, mai ales dacă nu vă privesc. De asemenea, lăsaţi lenea deoparte şi rezolvaţi-vă treburile în timp util. Doar aşa veţi avea şansa de a vă relaxa după amiază. În caz contrar s-ar putea să staţi peste program.


Horoscop 9 iulie 2019, Gemeni:

Gemeni, nu vă grăbiţi aşa de mult în afaceri. Dacă aveţi de semnat un contract important, analizaţi toate posibilităţile de câştig. S-ar putea să aveţi mai mult succes în dragoste. Petreceţi timpul cu persoana iubită, ieşiţi în oraş sau plecaţi într-o vacanţă scurtă. Dacă nu aveţi o relaţie serioasă, ar fi cazul să fiţi mai deschişi cu cei din jur.


Horoscop 9 iulie 2019, Rac:

Nativii din Rac trebuie să fie, astăzi, sinceri cu toţi cei din jurul lor. Dacă aveţi pe ceva pe suflet, astăzi este ziua în care puteţi spune acele lucruri pe care v-aţi tot ferit să le povestiţi. Este foarte important să alegeţi persoana potrivită căreia să vă confesaţi. După ce veţi scăpa de această povară, vă veţi simţi minunat, iar viaţa va avea un nou sens. Pe plan profesional, lucrurile vor merge extraordinar şi aţi putea primi un bonus.


Horoscop 9 iulie 2019, Leu:

Nativii din Leu vor întâlni, astăzi, persoane care pot fi foarte amabile, însă ascund lucruri care v-ar putea face rău. Fiţi foarte atenţi la toţi cei din jurul vostru şi evitaţi, pe cât posibil, să picaţi în plasele întinse de oamenii răi. În schimb, căutaţi refugiu în braţele persoanei iubite sau în familie. Din această zi trebuie să învăţaţi un lucru foarte important şi anume că nu toţi oamenii sunt la fel şi nu toţi oamenii vă vor binele.


Horoscop 9 iulie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară vor avea parte, astăzi, de o întâlnire de gradul zero. Poate fi vorba despre o persoană din trecutul vostru, cu care nu aţi încetat relaţia în termeni amiabili, sau o persoană alături de care aţi lucrat. În orice caz, încercaţi să evitaţi orice conflict care ar putea degenera. Este inutilă o astfel de abordare pentru că, cel mai probabil, nu va duce la nimic bun.


Horoscop 9 iulie 2019, Balanţă:

Pentru că mulţi dintre oamenii care ţi-au fost aproape în ultima vreme vor pleca o vreme din preajma ta, e posibil ca azi să simţi o lipsă de căldură umană şi de comunicare. Poţi să încerci să găseşti noi prieteni în mediul online, sau să citeşti o carte. Nu ezita să mergi la cursuri de formale profesională, sau la seminarii pe teme educaţionale.


Horoscop 9 iulie 2019, Scorpion:

S-ar putea să nu găseşti susţinere pentru ideile pe care le ai astăzi. Nu e o zi potrivită pentru a face schimbări fundamentale profesionale, sau în relaţie. Dacă te pregătisei să prezinţi celor din jur un proiect nou, sfatul este să mai aştepţi o zi mai propice pentru asta. Cel mai bine e să petreci ziua analizând chestiuni strict personale. Te poţi concentra pe eliberarea de vechi traume emoţionale, eventual cu ajutorul unui psiholog.


Horoscop 9 iulie 2019, Săgetător:

S-ar putea să ţi se pară dificil să găseşti relaxarea în starea ta de spirit de astăzi. Acest obiectiv e posibil să se refere atât la chestiuni profesionale, cât şi la relaţiile tale sociale. Familiştii pot petrece câteva ceasuri rezolvând problemele de cuplu, sau ajutând o rudă. Atenţie însă, vei avea puţin timp de odihnă astăzi. Aşa că profită de el şi lasă corpul să se refacă.


Horoscop 9 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii au tendința de a-și băga nasul acolo unde nu le fierbe oala, iar problemele nu vor întârzia să apară. Există posibilitatea de a asista la o scenă care să le schimbe părerea despre o persoană apropiată, însă nativii din zodia Capricorn trebuie să realizeze că această situație li se datorează în întregime. Ceva mai multă grijă nu ar strica.


Horoscop 9 iulie 2019, Vărsător:

Vărsătorii ar face bine să renunțe la iluzii și să bată fierul cât este cald. Dacă relația cu o persoană merge în direcția corectă, nu economisi clipele de bucurie pentru un viitor incert. Trăiește la potențial maxim fiecare zi, nimeni și nimic nu garantează că așa va fi mereu. Este posibil ca totul să se schimbe într-o singură secundă.


Horoscop 9 iulie 2019, Peşti:

Peștii au tendința de a se compara cu persoane dominante, de succes, care și-au construit o carieră remarcabilă. Nu te lăsa pradă invidiei, asigură-te că în fiecare zi înveți câte o lecție și devii din ce în ce mai bun. Marile caractere se construiesc cu pași mici, dar făcuți zilnic. Și nu uita că a fi de succes pe plan profesional nu garantează împlinirea pe cel personal.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS