Horoscopul zilei de joi, 4 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 4 iulie 2019


Horoscop 4 iulie 2019, Berbec:

Berbecii sunt sfătuiţi să lase lauda deoparte, chiar dacă îşi doresc să povestească tuturor despre succesul lor, mai ales în plan profesional. S-ar putea ca anumite persoane să devină invidioase şi să încerce să vă pună beţe-n roade. Seara este potrivită pentru a o petrece alături de persoana iubită. Aţi putea stabili şi toate detaliile pentru a pleca în vacanţă în această vară.


Horoscop 4 iulie 2019, Taur:

Tauri, evitaţi disputele oricât de mult puteţi. Staţi departe de situaţiile tensionate, de certuri sau neînţelegeri, mai ales la serviciu. Încercaţi să comunicaţi deschis, să aveţi răbdare şi să găsiţi rezolvare pentru orice problemă apărută din senin. Cei singuri au şansa de a-şi găsi perechea.


Horoscop 4 iulie 2019, Gemeni:

Gemeni, problemele nerezolvate pot cântări destul de greu. Pesimismul vostru v-ar putea bloca calea către noi victorii. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că aveți grijă de voi, mai ales în plan emoţional. Este posibil să întâlniţi pe cineva special în această zi, să vă îndrăgostiţi la prima vedere. Fiţi cu ochii în patru şi nu refuzaţi propunerile de distracţie ale acelora dragi vouă.






Horoscop 4 iulie 2019, Rac:

Nativii din Rac sunt sfătuiţi, astăzi, să evite epuizarea emoţională şi fizică. Încercaţi să vă protejaţi sănătatea cu orice risc. Aştrii v-au pregătit o surpriză uriaşă în ceea ce priveşte situaţia amoroasă. Spre seară, aveţi o mare şansă să întâlniţi persoana alături de care vă veţi petrece tot restul vieţii. Şansele de potrivire sunt uriaşe aşa că staţi cu ochii în patru. Fericirea poate veni de oriunde!


Horoscop 4 iulie 2019, Leu:

Nativii din Leu vor avea parte, astăzi, de o reuşită uriaşă în ceea ce priveşte locul de muncă. Ar putea fi vorba despre o promovare, un bonus sau o diplomă de recunoaştere. Este indicat să folosiţi această reuşită în avantajul vostru. Depinde doar de voi cum veţi reuşi să fructificaţi această situaţie. În ceea ce priveşte partea sentimentală, aştrii vă recomandă să încercaţi să vă cunoaşteţi pe voi înşivă, înainte de a căuta fericirea adevărată.


Horoscop 4 iulie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară vor suferi, astăzi, o decepţie în dragoste. Iubirea vieţii voastre se va dovedi a fi ceva fals şi care a durat mai mult decât era cazul. Încercaţi să treceţi peste această situaţie neplăcută cu capul sus. Amintiţi-vă că nimeni nu merită dragostea voastră decât dacă aceasta se întoarce şi la voi. Odată ce veţi trece peste această decepţie, veţi simţi din nou gustul libertăţii şi veţi avea o nouă şansă să vă refaceţi viaţa.






Horoscop 4 iulie 2019, Balanţă:

Balanțele să lase rușinea deoparte, în căutarea dragostei. Pentru că timiditatea nu face casă bună cu aventura, iar nicio poveste de iubire nu a început cu o tăcere de câteva săptămâni. Fii sincer și direct, chiar dacă spui numai bazaconii, naturalețea este cea mai de preț calitate atunci când cunoști o persoană. Capul sus și spatele drept, ce e al tău e pus deoparte.


Horoscop 4 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii află ce înseamnă cu adevărat puterea unei atingeri. Câteva clipe pline de emoție, trăite în compania unei persoane atrăgătoare, îi transformă din cuceritori în cuceriți, definitiv și iremediabil îndrăgostiți. Rezistența este inutilă, cine are de gând să se predea cu arme și muniție să o facă cu zâmbetul pe buze. Atunci începe dragostea, când cad barierele.


Horoscop 4 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii caută în trecut soluții pentru problemele din prezent, când ar trebui să fie exact invers. Răspunsul nu va veni din amintiri, care, oricum, se distanțează tot mult de realitate odată cu trecerea timpului, ci dintr-o analiză atentă a deciziilor recente și prin intuiție. Soluția stă unde stă și problema, pe umeri, acolo unde se află mereu decizia bună și cea rea. Doar să asculți cu atenție ce îți transmite trupul.






Horoscop 4 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii ar trebui să meargă diseară la un spectacol. Au nevoie de o ieşire cu prietenii, să se relaxeze. În plus, ar fi o ocazie excelentă ca să-şi consolideze relaţia cu persoana iubită. În timpul zilei, acordați o mai mare atenție detaliilor dacă sunteţi implicaţi într-o afacere sau dacă aveţi de semnat un contract important. De asemenea, nu uitați să vă hidratați și să daţi atenţie semnalelor pe care corpul vi le oferă.


Horoscop 4 iulie 2019, Vărsător:

Vărsătorii ar trebui să facă o listă cu ce au de făcut astăzi. Acest lucru vă va ajuta să nu vă împovăraţi cu sarcini suplimentare care pot duce la o epuizare extremă. După-amiaza poate aduce mici cheltuieli, cum ar fi cadouri cumpărate pentru prieteni sau membri ai familiei. Unii vă vor cere sfatul pentru a-și începe propria afacere.


Horoscop 4 iulie 2019, Peşti:

Astăzi, Peştii se apropie de finalizarea unui proiect la care lucrează de foarte mult timp. În această seară, aţi putea organiza o petrecere. Bucuraţi-vă de timpul liber, de vară şi de prieteni. În plus, este o ocazie excelentă ca să puneţi la punct ultimele detalii privind vacanţa la mare.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS