Horoscopul dragostei, 2 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 2 iulie 2019


Horoscop 2 iulie 2019, Berbec:

Berbecii sunt nevoiţi să îşi înfrângă emoţiile, pentru că o discuţie aprinsă poate duce la lucruri pe care nu îşi doresc să le audă.


Horoscop 2 iulie 2019, Taur:

Taurii au motiv de sărbătoare. Fie e vorba de o reuşită a lor ori a cuiva din familie, cert e că încep săptămâna cu energie pozitivă.


Horoscop 2 iulie 2019, Gemeni:

Iar Gemenii fără pereche se pot simţi cuprinşi de singurătate, parcă îşi fac un scop din a-şi găsi pe cineva, caută afecţiune şi stabilitate.






Horoscop 2 iulie 2019, Rac:

Racii ar face bine să lase trecutul în urmă şi nici la viitor să nu se gândească prea mult, pentru că astfel nu se bucură deloc de prezent.


Horoscop 2 iulie 2019, Leu:

Relaţia Leilor a tot fost încercată în ultima vreme, însă nu au de gând să renunţe uşor la ceea ce iubesc, aşa că sunt decişi să lupte pentru asta.


Horoscop 2 iulie 2019, Fecioară:

Fecioarele sunt mândre de o reuşită a lor. Fie fac o mutare cheie la serviciu, fie îşi cumpără ceva ce îşi doreau de mult.






Horoscop 2 iulie 2019, Balanţă:

Chiar dacă puteţi răni anumite persoane, dragi Balanţe, sinceritatea este cea mai bună idee, aşa că nu ascundeţi niciun secret.


Horoscop 2 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii pot pune la cale un plan pentru a-i testa fidelitatea partenerului. Sunt cam suspicioşi de la o vreme şi vor să scape de îndoială.


Horoscop 2 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii se bucură necondiţionat de susţinerea persoanei iubite... într-o problemă de sănătate sau ceva situaţii neplăcute în familie.






Horoscop 2 iulie 2019, Capricorn:

Dragi Capricorni, aveţi mai multă încredere în intuiţia voastră. Puteţi auzi nişte zvonuri despre partenerul de viaţă care să nu fie adevărate.


Horoscop 2 iulie 2019, Vărsător:

Cuvintele frumoase fac diferenţa în multe situaţii, iar Vărsătorii par să ştie foarte bine asta. Astăzi îşi pot exersa talentul de mici manipulatori.


Horoscop 2 iulie 2019, Peşti:

Peştii au astăzi un magnet puternic la cei din jur. Ar face bine doar să se bucure de asta şi să lase lucrurile să vină de la sine.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS