Horoscopul dragostei, 1 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 1 iulie 2019


Horoscop 1 iulie 2019, Berbec:

În relaţia Berbecilor, pot reapărea nişte probleme nerezolvate la timp. Ar face bine să pună capăt tensiunilor acum, altfel, povestea lor nu va mai avea zile multe.


Horoscop 1 iulie 2019, Taur:

Taurii simt o sete de aventură şi de adrenalină în viaţa lor, iar perioada aceasta este perfectă pentru a da frâu liber dorinţelor şi sentimentelor.


Horoscop 1 iulie 2019, Gemeni:

Iar Gemenii se pot implica trup şi suflet în a ajuta pe cineva din familie, iar binele făcut necondiţionat îi va pune într-o lumină foarte bună.






Horoscop 1 iulie 2019, Rac:

Racii sunt tentaţi să ardă etapele de început ale unei relaţii, ceea ce se poate dovedi a fi o greşeală.


Horoscop 1 iulie 2019, Leu:

Munca peste măsură îi poate afecta pe nativii Leu în plan sentimental. Pot simţi că persoana iubită este tot mai distantă.


Horoscop 1 iulie 2019, Fecioară:

Este o zi a surprizelor plăcute pentru Fecioare. Pot regăsi ceva ce au pierdut mai demult sau se pot reîntâlni cu un prieten de suflet.






Horoscop 1 iulie 2019, Balanţă:

Dragi Balanţe, dacă v-aţi propus să renunţaţi la un viciu, ei bine, astăzi este momentul perfect pentru a o face.


Horoscop 1 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii pot avea probleme de sănătate, pe care sunt tentaţi să le ignore în favoarea muncii. Dacă nu acordă atenţie, ar putea regreta amarnic.


Horoscop 1 iulie 2019, Săgetător:

Se anunţă o zi cu mari şanse de reuşită pentru Săgetătorii care îşi doresc neapărat o schimbare în viaţa sentimentală.






Horoscop 1 iulie 2019, Capricorn:

Pentru Capricorni, ziua poate merge excelent în plan sentimental! Pot avea o întâlnire de la care să se întoarcă cu zâmbetul până la urechi.


Horoscop 1 iulie 2019, Vărsător:

Nativii Vărsător simt că trebuie să poarte o discuţie în care să facă nişte mărturisiri, însă nu sunt siguri că a venit încă momentul oportun.


Horoscop 1 iulie 2019, Peşti:

Peştii pot isca mici discuţii aprinse cu persoana iubită, după ce nu vor nici în ruptul capului să îşi recunoască o greşeală.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS