Horoscopul dragostei, 2 iunie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 2 iunie 2019


Horoscop 2 iunie 2019, Berbec:

Este o zi în care Berbecii privesc partea plină a paharului. Și cu o așa stare de bine sunt posibile surprize plăcute, cadouri și întâlniri neprevăzute.


Horoscop 2 iunie 2019, Taur:

Iar pentru Tauri se anunță o zi plină de provocări. Seară însă le va aduce bucurie și relaxare alături de cei dragi.


Horoscop 2 iunie 2019, Gemeni:

Gemenii sunt într-o formă excelență și vor ieși în evidență prin tot ceea ce vor face. Nu sunt obișnuiți să fie în centrul atenției, dar de dată asta admirația celor din jur îi va face să se simtă excelent.






Horoscop 2 iunie 2019, Rac:

Racii înțeleg astăzi că vorbele sunt doar vorbe, și pentru a-și demonstra iubirea față de partener au nevoie de fapte concrete.


Horoscop 2 iunie 2019, Leu:

După o săptămâna încărcată, Leii vor să se relaxeze. Pun la cale o ieșire cu prietenii la spa, însă există posibilitatea că planurile lor să fie spulberate de un telefon.


Horoscop 2 iunie 2019, Fecioară:

E posibil că Fecioarele să stea astăzi acasă cu familia. Și cine știe poate își vor invită prieteni la o cafea, o prăjitură sau poate vor găti și ceva bun.






Horoscop 2 iunie 2019, Balanţă:

Balanțele vor avea parte de o zi perfectă pentru drumeții! Fie că e vorba doar de o escapadă de o zi sau de o călătorie mai lungă, acești native se vor întoarce cu bateriile încărcate.


Horoscop 2 iunie 2019, Scorpion:

Scorpionii vor fi nevoit să facă astăzi niște cumpărături. Indicat ar fi să nu se lase purtați de val și să facă unele cheltuieli ce nu își au rostul.


Horoscop 2 iunie 2019, Săgetător:

Astăzi Săgetătorii se vor axa mai mult pe activitățile casnice. Există posibilitatea să fie nevoiți să repare anumite lucruri pe care le-au tot amânat.






Horoscop 2 iunie 2019, Capricorn:

Și Capricornii vor avea parte de o zi excelentă din toate punctele de vedere. Veștile bune încep să apară de dimineață și sunt mereu cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 2 iunie 2019, Vărsător:

Vărsătorii vor refuză să accepte că au făcut o greșeală și vor continuă să caute un vinovat. Așa că astăzi vor fi preocupați de această problemă și vor ignor tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.


Horoscop 2 iunie 2019, Peşti:

Peștii sunt foarte relaxați și se vor bucură de ziua de Duminică după o săptămâna aglomerată. Este posibil să plece din oraș într-un loc mult mai liniștit.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS