Horoscopul dragostei, 17 iunie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 16 iunie 2019


Horoscop 17 iunie 2019, Berbec:

Berbecii fac ce fac şi complică mereu lucrurile în relaţia lor. Nevoia de situaţii palpitante este pentru ei mai mare decât cea de linişte sufletească.


Horoscop 17 iunie 2019, Taur:

Taurii sunt victime sigure ale lui Cupidon astăzi, însă de data aceasta săgeţile merg şi în cealaltă direcţie, aşa că, se poate naşte o frumoasă idilă.


Horoscop 17 iunie 2019, Gemeni:

Ochii nu mint, iar asta o vor simţi pe pielea lor Gemenii. Aceşti nativi încearcă să îşi ascundă sentimentele faţă de o persoană, însă... se dau de gol uşor.






Horoscop 17 iunie 2019, Rac:

Racii dau dovadă de spirit de sacrificiu. Ajută o persoană dragă care are mare nevoie de sprijinul lor iar binele le va fi întors înzecit.


Horoscop 17 iunie 2019, Leu:

Monotonia îi oboseşte psihic pe nativii Leu. Aşa că, odată instalată în relaţia de cuplu, lucrurile încep să ia o turnură... nefericită.


Horoscop 17 iunie 2019, Fecioară:

Lipsa de interes a persoanei iubite îi poate deranja pe nativii Fecioară care pot lua o decizie radicală. Poate fi vorba chiar de o despărţire.






Horoscop 17 iunie 2019, Balanţă:

Balanțele pot trăi un moment decisiv în plan sentimental. Relaţia lor poate ajunge la un nou nivel şi pot bate clopote de nuntă.


Horoscop 17 iunie 2019, Scorpion:

Scorpionii învaţă din greşelile trecutului. Pot fi puşi într-o situaţie complicată, unde să se surprindă pe ei înşişi cu felul de a acţiona.


Horoscop 17 iunie 2019, Săgetător:

Săgetătorii sunt cam pretenţioşi, cam morocănoşi şi tind să ceară prea mult partenerului. Puţină empatie le-ar ţine relaţia pe linia de plutire.






Horoscop 17 iunie 2019, Capricorn:

Nativii Capricorn sunt extrem de autoritari şi cer să primească tot ceea ce vor pe loc. Un astfel de comportament i-ar putea pune pe fugă pe ceilalţi.


Horoscop 17 iunie 2019, Vărsător:

Veşti excelente în dragoste pentru Vărsători, în special pentru cei ce tânjesc după o poveste de dragoste. Ziua s-ar putea încheia cu o surpriză uriaşă.


Horoscop 17 iunie 2019, Peşti:

Peştii simt nevoia de puţină adrenalină în relaţia de cuplu, aşa că pot isca voit nişte discuţii aprinse cu persoana iubită, care să nu se termine deloc bine.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS