Horoscopul dragostei, 16 iunie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 16 iunie 2019


Horoscop 16 iunie 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, evitați astăzi persoanele negativiste, cele care se plâng de tot felul de lucruri, pentru că nu merită nimic să vă stricați starea de spirit excelentă.


Horoscop 16 iunie 2019, Taur:

Săptămâna se încheie cu o veste foarte bună pentru Tauri. O problemă care le-a dat mari bătăi de cap în ultimele zile își va găsi astăzi rezolvare.


Horoscop 16 iunie 2019, Gemeni:

Mare grijă cui dezvăluiți un secret, dragi nativi Gemeni, pentru că nu toți apropiații în care aveți încredere o și merită!






Horoscop 16 iunie 2019, Rac:

Dragi nativi Rac, ați putea fi implicați într-un mic conflict pe care încercați din răsputeri să îl aplanați, mai ales că privește pe cineva drag vouă.


Horoscop 16 iunie 2019, Leu:

Nativii Leu sunt cam plini de ei, puțin aroganți, însă se simt foarte bine așa, pentru au și motive în urma unei reușite foarte mari. Se anunță o zi cu motive de sărbătoare.


Horoscop 16 iunie 2019, Fecioară:

Nu este recomandat ca Fecioarele să se implice în noi proiecte, ci mai degrabă să aștepte puțin. Nu este o perioadă prielnică începuturilor sau investițiilor.






Horoscop 16 iunie 2019, Balanţă:

Balanțele decid că nimic nu este astăzi mai important decât relaxarea lor, așa că pot chiar să își închidă telefonul, să își ia o carte și să petreacă timp în natură, o idee cum nu se putea mai bună.


Horoscop 16 iunie 2019, Scorpion:

O surpriză de proporții ii poate aștepta pe Scorpioni. Vizita pe nepusă masă sau un telefon al cuiva la care chiar s-au gândit, întâmplător sau nu, în ultima vreme.


Horoscop 16 iunie 2019, Săgetător:

Chiar dacă astăzi ar vrea doar să își reîncarce bateriile, Săgetătorii abia că vor avea timp să respire. Îi poate aștepta un drum lung, plin de peripeții, însă nu le va părea prea rău.






Horoscop 16 iunie 2019, Capricorn:

Capricornii încearcă să mulțumească pe toată lumea iar în final se pot trezi cu reproșuri. Mai bine ați fi mai rezervați atunci când vine vorba de a va dedica timpul altora.


Horoscop 16 iunie 2019, Vărsător:

Este o zi pentru noi experiențe în cazul Vărsătorilor. Pot încerca lucruri noi, poate un sport nou, o activitate de care nu au mai avut parte.


Horoscop 16 iunie 2019, Peşti:

Comunicarea și sinceritatea sunt ingredientele de bază pentru bunul mers al relației, dragi Pești, așa că doar acestea vă pot rezolva micile probleme din relația voastră.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS