Horoscopul dragostei, 14 iunie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 14 iunie 2019


Horoscop 14 iunie 2019, Berbec:

Cineva le invidiază o reușită recentă la serviciu a Berbecilor, așa că acești nativi trebuie să fie cu ochii în patru la cine se bucură mai puțin pentru ei.


Horoscop 14 iunie 2019, Taur:

Taurii se tem să își mărturisească sentimentele față de o persoană, crezând că asta ar fi un semn de slăbiciune. Dacă vor continua să fie distanți, pot pierde o persoană foarte dragă.


Horoscop 14 iunie 2019, Gemeni:

Energie pozitivă la cote maxime pentru Gemeni! Totul le merge ca pe roate în afaceri, însă nici norocul și bunăstarea în dragoste nu sunt de neglijat astăzi.






Horoscop 14 iunie 2019, Rac:

Chiar dacă nu le merg toate ca pe roate, astăzi Racii reușesc să aibă un zâmbet pentru oricine și chiar și atunci când apar ceva obstacole.


Horoscop 14 iunie 2019, Leu:

Leii se pot simți în plus în anturajul lor de prieteni. Au impresia că ei și câțiva dintre cei apropiați lor evoluează în direcții diferite și nu mai au prea multe în comun.


Horoscop 14 iunie 2019, Fecioară:

Nativii Fecioară parcă sunt prea aspri cu ei înșiși. Un mic eșec le cam reduce încrederea în sine, însă nu este cazul să ia problema atât de în serios.






Horoscop 14 iunie 2019, Balanţă:

Balanțele pot afla un lucru despre cineva apropiat, poate despre persoana iubită chiar, care să le pună la încercare încrederea investită.


Horoscop 14 iunie 2019, Scorpion:

Nici Scorpionii nu se simt în forma lor maximă astăzi, însă ce noroc că au alături oameni care să le ridice moralul atunci când apar norii negri.


Horoscop 14 iunie 2019, Săgetător:

Săgetătorii trăiesc în atmosfera de weekend încă de la începutul săptămânii, însă astăzi nu ar putea fi mai binedispuși. Se bucură de timp liber, distracție cu prietenii și poate chiar o călătorie.






Horoscop 14 iunie 2019, Capricorn:

Capricornii își pun în practică o latură vicleană, încerc să manipuleze pe cineva pentru a obține niște beneficii la locul de muncă.


Horoscop 14 iunie 2019, Vărsător:

Vărsătorii tind să fie ușor superficiali și să pună etichete ușor, influențați de părerile celorlalți. Ar face bine să se detașeze de ce cred alții și să treacă totul prin filtrul propriei rațiuni.


Horoscop 14 iunie 2019, Peşti:

Peștii își dau astăzi voie să fie copilăroși, să nu ia chiar totul în serios și să trateze cu umor și relaxare chiar și obstacolele apărute.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS