Horoscopul dragostei, 13 iunie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 13 iunie 2019


Horoscop 13 iunie 2019 Berbec:

Berbecii tind să evite astăzi munca în echipă, contactul cu ceilalți în general. Simt nevoia să se izoleze, să petreacă timp cu ei înșiși, să își pună ordine în gânduri.


Horoscop 13 iunie 2019 Taur:

Taurii se pot implica într-un proiect ce presupune multă responsabilitate. Sunt și foarte activi în viața socială, iau parte la evenimente, la întâlniri, aproape că nu au timp să respire.


Horoscop 13 iunie 2019 Gemeni:

Răbdarea Gemenilor poate fi greu încercată. Cineva îi calcă pe nervi și sunt gata gata să răbufnească în orice moment. Dacă ceilalți nu dau dovadă de asta, arătați voi mai multă înțelepciune și acționați cu calm.






Horoscop 13 iunie 2019 Rac:

În orice pas ar face, Racii trebuie să își asculte astăzi intuiția, să meargă după ce le spune instinctul în orice situație.


Horoscop 13 iunie 2019 Leu:

Pe Lei îi așteaptă tot felul de surprize plăcute. Persoana iubită le poate da o veste mare, dar și la locul de muncă veștile bune se țin lanț.


Horoscop 13 iunie 2019 Fecioară:

Fecioarele pot avea de suferit chiar din cauza lor. Niște decizii inofensive luate mai demult le pot afecta viața acum, în special în plan sentimental.






Horoscop 13 iunie 2019 Balanţă:

Dragi Balanțe, nu vă lăsați influențați de ceea ce vă spun ceilalți și să renuntați la planuri. Mergeți pe drumul vostru și nu ascultați alte opinii.


Horoscop 13 iunie 2019 Scorpion:

Scorpionii parcă au astăzi un al șaselea simt și își dau seama imediat de intențiile celorlalți sau de ce urmează să se întâmple în anumite situații. Se anunță o zi tensionată dar care se va încheia cu bine.


Horoscop 13 iunie 2019 Săgetător:

Săgetătorii ar face bine să acorde mai multă importanță relațiilor cu cei apropiați. Să dea un telefon cuiva, să îi asculte pe cineva mai cu atenție, dacă nu vor să fie acuzați de egoism.






Horoscop 13 iunie 2019 Capricorn:

Mare atenție la resursele financiare, dragi Capricorni, să nu aveți impresia că portofelul vostru este un sac fără fund! Dacă nu cheltuiți responsabil, vă puteți trezi fără bani când vă e lumea mai dragă.


Horoscop 13 iunie 2019 Vărsător:

Vărsătorii dau dovadă de perfecționism și vor ca totul să le iasă astăzi fără cusur. Mai ales dacă organizează o surpriză, un eveniment, sau lucrează la un proiect care se anunță unul fructuos.


Horoscop 13 iunie 2019 Peşti:

Peștii îi pot lăsa muți de uimire pe cei din jur cu o performanță la serviciu sau în afaceri, la care nici măcar ei nu se așteptau.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS