Horoscopul zilei de duminică, 2 iunie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 2 iunie 2019


Horoscop 2 iunie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbecului ar putea avea parte de neplăceri, în ultima zi a săptămânii. O discuție delicată cu persoana iubită sau un gest neinspirat al unui prieten ar putea umbri ceea ce trebuia să fie o duminică liniștită. Privește lucrurile în ansamblu, înainte de a lua decizii la cald. Dacă nu ar fi și zile mai rele, nu te-ai putea bucura de cele bune. Reacționează calm, atmosfera se va schimba mai repede decât îți poți imagina.


Horoscop 2 iunie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taurului ar face bine să asculte sfaturile celor din jur, pentru a nu strica tot ce au reușit să construiască în ultimii ani. Chiar dacă intervin probleme, iar situația pare fără scăpare, nu uita că în orice obstacol stă ascunsă o oportunitate. Depinde doar de tine să întorci totul la 180 de grade. Nu te feri de sacrificii pe plan personal, vei fi nevoit să le faci oricum. E mai bine să alegi din timp la ce să renunți.


Horoscop 2 iunie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemenilor trăiesc un sentiment înălțător, care le schimbă complet modul în care privesc viața. Dragostea pentru o persoană îi face pe unii nativi din această zodie să fie dispuși să renunțe la totul, doar pentru a se dedica trup și suflet partenerului. Deși romantică, o astfel de atitudine ar face mai mult rău decât bine. Nu renunța la propriile dorințe și ambiții, pentru iluzia unui viitor fără probleme. Acea persoană te-a ales pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce îți imaginezi că vei deveni.


Horoscop 2 iunie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Racului trăiesc un moment cu adevărat unic, în compania persoanei iubite. Aștrii s-au aliniat pentru a le oferi clipe de o pasiune mistuitoare și nu puțini sunt cei care vor hotărî să îți unească destinele în viitorul apropiat. O zi de care nativii din această zodie își vor aduce aminte cu drag, peste ani.


Horoscop 2 iunie 2019, Leu:

Leii petrec ziua de duminică într-o leneveală continuă, iar asta nu e nici pe departe atât de rău precum sună. Clipele de relaxare îi ajută pe nativii din Leu să-și reîncarce bateriile, după o perioadă mai agitată. O plimbare lungă, spre seară, sau o cafea alături de prieteni ar completa la perfecție această săptămână. Nu uita să-i suni și pe cei dragi, cu siguranță ar avea multe să-ți spună.


Horoscop 2 iunie 2019, Fecioară:

Fecioarele nu ar trebui să glumească atunci când vine vorba de propria sănătate. Nimeni nu vrea să meargă la doctor, însă prevenția e oricând preferabilă tratamentului. Profită de această zi pentru a te odihni și pentru a pune la cale următorii pași. Spre seară e posibil să vină o veste bună cu privire la bani, însă nu te grăbi să îi cheltui. Puși deoparte ar fi mult mai valoroși, la momentul potrivit.


Horoscop 2 iunie 2019, Balanţă:

Balanţele se vor simţi, astăzi, extrem de stresaţi. Din motive ştiute doar de voi, aţi permis ca stresul să se acumuleze, iar astăzi veţi ajunge la un nivel record. Veţi fi extrem de nervoşi şi ofensaţi de oricine îşi va permite să vorbească cu voi. Aștrii vă recomandă să vă calmaţi, să vă relaxaţi mintea şi să vă odihniţi. Există riscul să stricaţi anumite relaţii cu prietenii sau chiar cu familia. Aceasta trebuie să fie o lecţie pentru voi şi să nu mai permiteţi altă dată să acumulaţi o asemenea cantitate de stres. Nimic în lume nu merită să vă îmbolnăviţi şi să suferiţi!


Horoscop 2 iunie 2019, Scorpion:

Scorpionii vor dezvălui, astăzi, din greşeală, un secret foarte sensibil. Un bun prieten vă va cere sfatul cu privire la o situaţie dificilă în care se află, iar sfatul vostru este vital. Din nefericire pentru prietenul vostru, veţi face o mare greşeală şi veţi împărtăşi informaţiile despre el şi cu alte persoane. Recomandare aștrilor este să vă gândiţi foarte bine la ceea ce vorbiţi şi cu cine vorbiţi pentru că în final aţi putea rămâne singuri.


Horoscop 2 iunie 2019, Săgetător:

Săgetătorii primesc, astăzi, o mare şansă în dragoste. Fiţi voi înşivă, bucuraţi-vă de companie şi veţi câştiga cu siguranţă inima persoanei iubite. Vă puteţi mări şansele dacă veţi alege foarte bine destinaţia pentru această seară. Nu vă zgârciţi la bani şi fiţi foarte atenţi cu ce vă îmbrăcaţi. Deşi în dragoste sufletul contează, prima impresie este definitorie. Mult succes!


Horoscop 2 iunie 2019, Capricorn:

Pentru Capricorni, astăzi, afacerile sau problemele din carieră nu ar trebui să fie o preocupare. Ar fi bine să dați atenție vieții personale, să vă relaxați și să fiți în compania celor dragi. Pentru cei care nu și-au găsit jumătatea, aștrii sunt favorabile începutului unei povești de dragoste. Iar cei care sunt într-o relație ar putea avea parte de o surpriză plăcută de la persoana iubită.


Horoscop 2 iunie 2019, Vărsător:

Pentru Săgetători, există riscul ca astăzi să nu aibă concentrarea necesară pentru a duce la capăt unele misiuni mai dificile. Ați putea avea sentimente de nesiguranță sau chiar confuzie, acumulate, probabil, după câteva zile solicitante. Încercați să faceți acele lucruri care vă dau bunădispoziție, pentru a vă reface energia de care aveți nevoie zilele următoare, spune horoscopul. Iar sfatul unei persoane apropiate, de asemenea, e mereu folositor.


Horoscop 2 iunie 2019, Peşti:

Duminică, pentru Pești, pare a fi un moment foarte bun în a avea noi preocupări în viața personală. Poate simțiți că e nevoie de o schimbare, iar acesta poate fi momentul oportun. Este, de asemenea, un bun moment pentru a vă gândi la planul de vacanță și de a vă concentra asupra aspectelor financiare. Seara, petrecută în compania persoanei iubite, vă va aduce momente unice, spune horoscopul.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS