Horoscopul zilei de vineri, 31 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 31 mai 2019


Horoscop 31 mai 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbecului resimt o stare de disconfort emoțional, în așteptarea unei discuții delicate în relația de cuplu. Dacă este posibil, încercă să amâni deciziile importante pentru o altă zi, atunci când vei fi mai echilibrat și rațional. Partenerul va înțelege. În fond, orice e mai bun decât o hotărâre luată la cald, sub impulsul emoțiilor. Nu te pune în ipostaza în care ai putea regreta.


Horoscop 31 mai 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taurului s-ar putea intersecta cu o persoană importantă din trecut, poate chiar o fostă iubire. Dacă se întâmplă aceste lucru, iartă, dar nu uita. Motivul despărțirii este la fel de valabil ca atunci, chiar dacă timpul mai șterge durerea, iar lucrurile par a se fi schimbat. Ascultă-ți cu atenție intuiția și nu te lăsa pradă sentimentelor de nostalgie. Nu vei face decât să comiți, din nou, aceeași greșeală din trecut.


Horoscop 31 mai 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemenilor sunt de un calm desăvârșit. Nici ei nu știu exact de unde izvorăște această stare de siguranță și mulțumire, însă sunt hotărâți să profite de ea. Primul pas, rezolvarea unor probleme mai vechi cu anumiți prieteni. Nici șefii nu sunt lăsați deoparte și nu sunt excluși pași curajoși, care ar putea duce la o creștere nesperată a veniturilor.


Horoscop 31 mai 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Racului să vor simţi puţin iritaţi din motive care îţi scapă. Încearcă să păstrezi această stare sub control, să realizezi că e din cauza alinierii aştrilor şi să nu îţi descarci iritarea pe cei din jur. Cel mai indicat e să petreci mai mult timp în natură, alături de oameni care te liniştesc. Vestea bună e că pe seară e posibil să apară ceva câştiguri financiare.


Horoscop 31 mai 2019, Leu:

Ascultă-ţi intuiţia astăzi, de obicei nu dă greş. La locul de muncă nu uita să respecţi regulile şi procedurile, e posibil ca un şef să supravegheze îndeaproape pe cineva care urmează să fie promovat. Asta înseamnă inclusiv faptul că e mai indicat să te abţii astăzi de la orice fel de glume "colorate". După-amiaza e perfectă pentru "prima întâlnire", aşa că rămâi în alertă şi nu refuza propunerile. E o șansă unică în dragoste!


Horoscop 31 mai 2019, Fecioară:

Foarte probabil astăzi vei reuşi să îţi atingi scopul zilei. Dacă eşti singur, asta poate însemna inclusiv câştigarea afecţiunii unei persoane pe care încerci să o impresionezi de mai mult timp. E posibil să primeşti un cadou de la o persoană apropiată pe care ai ajutat-o de curând să îşi rezolve o problemă. Nu e cazul să începi o dietă drastică, nici să te apuci în exerciţii fizice care ar putea să te epuizeze.


Horoscop 31 mai 2019, Balanţă:

Balanţele vor avea o zi plină de complimente şi flirturi. Chiar dacă sunteţi deja într-o relaţie, persoana iubită va copleşi cu iubire şi complimente. Pentru cei singuri, astăzi există o mare şansă să vă întâlniţi sufletul pereche. Fiţi atenţi la toate semnele, inclusiv cele pe care le consideraţi a fi banale, pentru că doar aşa veţi descoperi cine este cu adevărat interesat de voi. Fericirea vă bate la uşă!


Horoscop 31 mai 2019, Scorpion:

Scorpionii vor avea parte de o zi de răsfăţ total. Încă de dimineaţă veţi primi cadouri neaşteptate şi invitaţii la întâlniri cu mai mulţi pretendenţi. Evitaţi să fiţi duri cu cei pe care îi veţi refuza pentru că există o mare şansă să le rupeţi inimile. Fiţi foarte atenţi la alegerile pe care le veţi face astăzi pentru că v-ar putea afecta serios viitorul. În rest, bucuraţi-vă de ziua în care voi sunteţi (din nou) în centrul atenţiei tuturor.


Horoscop 31 mai 2019, Săgetător:

Săgetătorii vor fi, astăzi, extrem de ocupaţi. Sarcinile casnice vor fi pe primul loc şi trebuie să vă dovediţi vouă, dar şi celor din jur, că puteţi să rezolvaţi orice şi că sunteţi foarte îndemânatici. Tot astăzi, aştrii vor fi de partea voastră, la fel ca şi norocul, însă depinde doar de voi cum gestionaţi situaţia astfel încât să ieşiţi în câştig.


Horoscop 31 mai 2019, Capricorn:

Capricornii trebuie să lase în trecut problemele. Astăzi vor veni cu soluții pentru tot ce nu au putut rezolva în ultima perioadă, cu excepția problemelor complexe pe care le au prietenii. Acestea vor fi rezolvate mai târziu. Interesul şi obiectivul vostru pentru astăzi ar trebui să fie grija şi atenţia pentru partenerul de viaţă. O planificare din timp a vacanţei vă va scuti de eventualele conflicte care ar putea apărea.


Horoscop 31 mai 2019, Vărsător:

Vărsătorii trebuie să rămână în zona lor de confort. Evitați să vă supraîncărcați cu lucru la serviciu. Acasă, fiţi calmi, evitaţi conflictele. Spre seară, faceți o scurtă plimbare, ascultați muzica preferată, vorbiți cu oamenii pe care îi considerați interesanți. Aţi putea să vă petreceți puțin timp visând la planurile voastre de viitor.


Horoscop 31 mai 2019, Peşti:

Peştii vor avea un mare succes la locul de muncă sau la școală. Puteți fi chiar invitaţi să vă alăturați unui nou proiect care prezintă o nouă și interesantă idee. Asigurați-vă că acest proiect se încadrează în programul dumneavoastră existent înainte de a accepta. În viața personală, evitați persoanele geloase. Seara, acordați-vă timp pentru a vă relaxa și pentru a vă echilibra mental.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS