Horoscopul zilei de miercuri, 29 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 29 mai 2019


Horoscop 29 mai 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbecului ar trebui să facă în sfârşit un pas înainte în comunicarea şi în relaţia cu o persoană faţă de care nutresc sentimente. Asiguraţi-vă de momentul oportun şi spuneţi ce gândiţi. S-ar putea să aveţi mai mult noroc decât aţi crede şi să începeţi o frumoasă relaţie de dragoste. Aştrii arată veşti bune în plan sentimental.


Horoscop 29 mai 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taurului sunt nevoiţi să îşi ducă la bun sfârşit planurile şi atribuţiile de serviciu, înainte de a se gândi la modalităţi de relaxare. Ştiţi vorba aceea, “nu lăsa pe mâine ce poţi face azi”. Asiguraţi-vă că rezolvaţi fiecare proiect pentru companie care v-a fost însărcinat, iar mai apoi veţi avea ocazia de a petrece, de a vă plimba, de a vă relaxa.


Horoscop 29 mai 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemenilor cheltuiesc fără oprire atunci când dau de bani. În această perioadă nu este indicat să faceţi achiziţii scumpe, pentru că nu vă vor fi de prea mult folos. Indicata r fi să puneţi bani deoparte pentru a pleca într-o vacanţă alături de persoana iubită. De îndată ce vă veţi atinge obiectivul veţi vedea că niciun sacrificiu nu a fost în zadar.






Horoscop 29 mai 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Racului au posibilitatea, astăzi, să iasă dintr-o situaţie complicată în care se află de foarte mult timp. Confortul este un lucru fără de care voi nu puteţi trăi, motiv pentru care veţi face tot ce vă stă în puteri pentru a-l obţine. Astăzi, aştrii vor fi de partea voastră şi vă vor ajuta să vă recâştigaţi atât confortul fizic, cât şi cel emoţional. Totuşi, este necesar ca şi voi să faceţi un efort în direcţia potrivită. În rest, bucuraţi-vă de viaţa pe care o aveţi şi încetaţi să vă mai plângeţi. Ar putea fi şi mai rău!


Horoscop 29 mai 2019, Leu:

Leii se vor simţi obligaţi, astăzi, să discute cu o persoană de încredere pentru rezolvarea unei probleme. Încetaţi să credeţi că puteţi schimba lumea singuri şi apelaţi la ajutorul celor dragi. Aceasta este singura soluţie pentru a putea remedia o situaţie, înainte ca lucrurile să degenereze. Aştrii vă recomandă să evitaţi să vă puneţi în pericol astăzi, motiv pentru care ar trebui să rămâneţi acasă şi să nu porniţi la un drum lung.


Horoscop 29 mai 2019, Fecioară:

Fecioarele vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă. Este un moment excelent pentru a vă putea spori veniturile, dar şi pentru a încerca o nouă relaţie. Pentru Fecioarele care sunt deja într-o relaţie este momentul perfect pentru a vă reînnoi jurămintele şi a da un nou suflu poveştii voastre. Aveţi încredere în judecata voastră şi încercaţi să analizaţi foarte bine sfaturile anumitor „prieteni”.






Horoscop 29 mai 2019, Balanţă:

Înainte să faci o alegere astăzi, ia în calcul rezultatele tuturor opţiunilor. Cu atât mai mult cu cât e vorb despre iubire. Altfel, rişti să sfârşeşti ziua provocând drame inutile, fără să te gândeşti la acest aspect. Dacă vei reuşi să faci asta, restul zile o să treacă productiv şi calm.


Horoscop 29 mai 2019, Scorpion:

Dacă nu vrei să fi în centrul atenţiei, cu siguranţă vei dori să eviţi mulţimile, astăzi. Altfel, oamenii te vor observa oriunde te duci şi toţi vor avea o părere despre ce trebuie să faci sau să spui. Aşa că poţi alege să lucrezi izolat la birou, sau de acasă, pentru a avea parte de linişte.


Horoscop 29 mai 2019, Săgetător:

Dacă vei lucra în echipă, astăzi e posibil ca forţe exterioare să te împiedice să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus să faci. E foarte posibil ca partenerul tău să se îmbolnăvească, să devină neîncrezător sau să se concentreze doar asupra propriilor probleme, dar nu căuta să le identifici, dacă nu le observi pur şi simplu. Mai ales că toate problemele de astăzi vor fi compensate de bucurii foarte curând.






Horoscop 29 mai 2019, Capricorn:

Capricornii vor primi foarte multe semnale din parte rudelor şi a prietenilor cum că drumul pe care se află nu este cel mai potrivit, chiar dacă este de succes. Amintiți-vă că ei doresc doar să vă vadă fericiți și că, uneori, banii și fericirea nu pot veni din același loc. Asigurați-vă că ați luat în considerare sfaturile lor și că faceți ceea ce este mai bine pentru dumneavoastră.


Horoscop 29 mai 2019, Vărsător:

Vărsătorii pot experimenta, astăzi, în modă. Încercaţi lucruri noi, o să vă facă bine. Şi veţi primi foarte multe aprecieri. Evitați persoanele care emană energie negativă şi din cauza cărora puteţi intra în necazuri. Nu cheltuiți prea mult pe un lucru pe care probabil că îl veți folosi doar o dată sau de două ori.


Horoscop 29 mai 2019, Peşti:

Peştii vor fi astăzi în mijlocul evenimentelor. Veţi participa la o întâlnire extrem de importată, în urma căreia veţi pune bazele unei afaceri care vă va aduce foarte mulţi babi. Cei care sunt singuri ar trebui să fie pe pregătiţi pentru cineva special, în timp ce Peştii implicaţi în relații ar trebui să petreacă mai mult timp cu partenerii lor.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS