Horoscopul zilei de joi, 30 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 30 mai 2019


Horoscop 30 mai 2019 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbecului încearcă din răsputeri să ţină pasul cu evenimentele din viaţa lor. S-ar putea totuşi să aveţi nevoie de ajutor sau îndrumare pentru a putea trece cu bine peste orice problemă apărută recent. În orice caz, devotamentul de care daţi dovadă faţă de membrii echipei de la serviciu vă va aduce laude şi o şansă la promovare.


Horoscop 30 mai 2019 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taurului s-ar putea să li se pună limita la încercare în această zi, mai ales în ceea ce priveşte comportamentul celor dragi. Lăsaţi problemele deoparte şi discutaţi cu tact ceea ce vă deranjează. Veţi găsi împreună o rezolvare. Spre seară aştrii vă sfătuiesc să ieşiţi la aer liber, plimbaţi-vă prin parc, luaţi cina la o terasă şi relaxaţi-vă.


Horoscop 30 mai 2019 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemenilor au parte de o zi grozavă, din toate punctele de vedere. Aveţi şansa de a întâlni pe cineva special, alături de care aveţi foarte multe în comun. Cine ştie? Poate se va înfiripa o frumoasă poveste de dragoste şi să fie sufletul vostru pereche.


Horoscop 30 mai 2019 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Racului vor suferi, astăzi, o decepţie din partea prietenilor. Pentru că obişnuiţi să vă încredeţi orbeşte în toată lumea (pentru că sunteţi de părere că toţi oamenii sunt buni, însă nu este aşa), dezamăgirile nu vor întârzia să apară. Este necesară o nouă abordare din partea voastră a relaţiilor cu oamenii din jurul vostru. Nu vă pierdeţi totuşi încrederea în oamenii buni, ci încercaţi să faceţi mai bine diferenţa dintre oamenii buni şi cei care sunt răi.


Horoscop 30 mai 2019 2019, Leu:

Leii îşi vor petrece ziua în compania unor prieteni vechi alături de care veţi depăna amintiri plăcute. Deşi veţi deveni uşor nostalgici, trebuie să reveniţi cu picioarele pe pământ pentru că oamenii din jurul vostru, respectiv familia, au nevoie de voi ca de aer. Aceasta este menirea voastră pe Pământ, motiv pentru care trebuie să vă urmaţi destinul. Nu uitaţi însă să aveţi grijă şi de voi: relaxaţi-vă mintea şi odihniţi-vă corpul.


Horoscop 30 mai 2019 2019, Fecioară:

Fecioarele nu trebuie să uite, astăzi, că trebuie, din când în când, să-şi recunoască greşelile şi să-şi ceară iertare. Deşi credeţi cu tărie acest lucru, nu aveţi întotdeauna dreptate, iar faptul că greşiţi nu dovedeşte decât că sunteţi oameni. Arătaţi celor din jur şi celor în faţa cărora aţi greşit că sunteţi oameni şi cereţi-vă iertare. Nu vă costă nimic şi chiar veţi avea de câştigat.


Horoscop 30 mai 2019 2019, Balanţă:

E posibil ca un coleg de muncă sâcâitor, sau indiferenţa iubitului, sau un prieten bun, să strice calmul acestei zile. Din fericire, tot ceea ce ar putea să te indispună va fi uitat până seara, mai ales dacă nu le pui la suflet şi îţi petreci ziua făcând doar lucrurile care te bucură.


Horoscop 30 mai 2019 2019, Scorpion:

Comportamentul tău ambiţios ar putea fi interpretat ca agresiv de către unii oameni din preajma ta. Aşa că ar fi mai indicat să petreci timp şi să consumi energia alături de cei dragi, în familie, şi nu încercând să avansezi pe scară ierarhică la muncă. Acordă mai multă atenţie rudelor şi încearcă să nu mai scoţi în evidenţă realizările şi planurile tale de viitor. Fii atent şi la mesajele primite de la alţii, e posibil să descoperi o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi.


Horoscop 30 mai 2019 2019, Săgetător:

E cazul să te preocupi mai mult de sănătatea ta. Nu uita să îţi programezi vizita anuală la medic şi să discuţi cu el despre ultimele îngrijorări pe care le ai. E posibil să ai noroc în zona financiară a vieţii tale astăzi, o zi care altfel va trece foarte liniştit.


Horoscop 30 mai 2019 2019, Capricorn:

Capricornii sunt astăzi cu capul în nori. În loc să socializaţi, preferaţi să petreceți ceva timp singuri ca să puneţi la punct planuri de succes. Când vine vorba de cumpărături, asigurați-vă că nu achiziţionaţi ceva doar pentru că este de vânzare, ci pentru că într-adevăr veți avea cu adevărat nevoie de acel lucru.


Horoscop 30 mai 2019 2019, Vărsător:

Vărsătorii nu trebuie să se grăbească în a începe să rezolve proleme majore. S-ar putea ca vorba „graba strică treaba” să vă bage şi mai mult în încurcătură. Trebuie să fiţi foarte atenţi la detalii pentru a reuşi. În relaţia cu membrii familiei, dar şi cu partenerul de viaţă, există riscul unor conflicte. Spre seară, totul ar trebui să se calmeze.


Horoscop 30 mai 2019 2019, Peşti:

Astăzi, Peştii s-ar putea să simtă că toată lumea este a lor. Veţi îndepărta orice obstacol care vă apare în cale şi veţi rezolva toate problemele, oricât ar fi de dificile. Funcţionaţi pe principiul „nu lăsa pe mâine ce poţi face azi”. Pentru rezolvarea unora dintre probleme, şefii vă pot cere să faceţi o scurtă călătorie, ceea ce vă bucură teribil. Spre seară, relaxează-te cu o baie fierbinte.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS