Horoscopul dragostei, 26 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 26 mai 2019


Horoscop 26 mai 2019, Berbec:

Berbecii sunt sfătuiţi să dea mai multă importanţă sănătăţii, pentru că nu sunt nemuritori, iar eforturile peste măsură vor avea consecinţe.


Horoscop 26 mai 2019, Taur:

Şi Taurii au mare nevoie de odihnă şi de deconectare de la rutina de zi cu zi, mai ales că se anunţă o săptămână de foc.


Horoscop 26 mai 2019, Gemeni:

Gemenii sunt printre cei mai norocoşi nativi în plan amoros, unde se întrevăd o mulţime de surprize şi o propunere interesantă din partea jumătăţii lor.






Horoscop 26 mai 2019, Rac:

Nativii Rac sunt sfătuiţi să nu grăbească lucrurile în relaţia cu partenerul, chiar dacă sentimentele lor sunt sincere. Este posibil ca persoana de lângă ei să mai aibă nevoie de ceva timp.


Horoscop 26 mai 2019, Leu:

Veşti excelente în dragoste şi pentru nativii Leu, în special pentru cei singuri. Cupidon pare să îi vâneze de aproape.


Horoscop 26 mai 2019, Fecioară:

Fecioarele îşi pot descoperi o latură creativă, spirituală şi să dea curs unor idei năstruşnice, de unde poate lua naştere o adevărată pasiune.






Horoscop 26 mai 2019, Balanţă:

Balanţele, în schimb, se simt uşor stinghere în relaţia lor, dar şi în cercul de prieteni. Pot avea mici momente de rătăcire, nu se simt în apele lor, însă este doar o stare trecătoare.


Horoscop 26 mai 2019, Scorpion:

Este momentul ca Scorpionii care au de furcă în relaţia cu partenerul să pună piciorul în prag şi să ia o decizie radicală. Ori îşi rezolvă problemele, ori merg pe drumuri separate.


Horoscop 26 mai 2019, Săgetător:

Săgetătorii găsesc sprijin moral tocmai acolo unde nu aveau vreo speranţă. Au avut parte de ceva momente tensionate, însă norii negri încep să se risipească.






Horoscop 26 mai 2019, Capricorn:

Capricornii sunt îndemnaţi să îşi stăpânească emoţiile şi să nu dea curs unor discuţii aprinse, chiar dacă simt că au dreptate.


Horoscop 26 mai 2019, Vărsător:

În viaţa nativilor Vărsător, totul este astăzi despre familie. Un eveniment important, poate o nuntă sau o veste foarte bună despre o rudă le va ocupa tot timpul.


Horoscop 26 mai 2019, Peşti:

Peştii pot avea parte de momente în care simt că cedează nervos, iar asta este numai din cauză că în ultimele zile s-au neglijat pe ei şi s-au dedicat mai mult celorlalţi.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS