Horoscopul zilei de duminică, 7 aprilie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 7 aprilie 2019


Horoscop 7 aprilie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec vor rămâne cu amintiri frumoase, după o zi în care trăiesc emoții dintre cele mai intense. O întâlnire cu o persoană atrăgătoare, de care s-au îndrăgostit, le dă Berbecilor o energie formidabilă și sentimentul că sunt privilegiați de destin. Dincolo de bucuria de moment, poate că ar fi timpul ca această persoană să afle ce se petrece cu adevărat. A o ține în ceață duce, încet dar singur, la o dragoste neîmpărtășită.


Horoscop 7 aprilie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur sunt stăpâniți de o pasiune mistuitoare. Pentru că nu-și pot îndrepta entuziasmul spre o persoană anume, Taurii încearcă să modeleze lumea din jurul lor. E timpul pentru reamenajări prin locuință, poate chiar unele achiziții de mobilier, dar și de o resetare a garderobei, în așteptarea sezonului de vară. Spre seară acești nativi vor petrece în stil mare alături de cei mai apropiați prieteni, iar distracția se va lungi târziu în noapte.


Horoscop 7 aprilie 2019, Gemeni:

Sătui să tot caute un sens în viață, sau măcar un sens în toate eforturile pe care le depun, cei născuţi în zodia Gemeni predau armele și iau drumul canapelei, cu rezerve mari de mâncare și băutură - cât să le ajungă pentru câteva zile. Nu e o idee tocmai rea, pentru că reușesc astfel să se odihnească și să-și reîncarce bateriile. După doar câteva ore, nativii din Gemeni sunt din nou puși pe fapte mari. Seara ar putea aduce vești bune cu privire la bani.






Horoscop 7 aprilie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Racului sunt hotărâți să-și îmbunătățească stilul de viață. Spre deosebire de alte dăți, când promisiunile ajungeau la cer, iar rezultatele la firul ierbii, acum e momentul pentru schimbări mici, făcute zilnic și în liniște. Reglajele merg de la dietă, vicii și chiar prieteni toxici. Nici obiceiurile care irosesc energia nu sunt lăsate la o parte. Pentru Racii care s-au pus pe treabă, rezultatele vor veni cu o viteză uimitoare.


Horoscop 7 aprilie 2019, Leu:

Este o zi a paradoxurilor pentru tine. Asta pentru că traversezi o perioadă dificilă, dar obţii şi generozitate din anumite puncte de vedere. Scoate bestia din tine şi nu uita că un Leu trebuie să fie brav, altfel nu se poate bucura de succes. Implică-te în activităţi extreme, dar asumă-ţi riscuri calculate pentru că nu eşti pregătit să încasezi o lovitură care ar putea fi decisivă.


Horoscop 7 aprilie 2019, Fecioară:

Ai nevoie astăzi să fi mai sincer decât de obicei. Nu e loc de minciuni pentru că s-ar putea să fi prins în offside tocmai de persoana pe care îşi doreai să o impresionezi. Pot exista şi cazuri în care să vrei să te impresionezi chiar pe tine şi atunci ar fi bine să existe sinceritate şi pe acest palier. Poate este momentul să recunoşti că nu eşti pregătit pentru anumite acţiuni deosebite.






Horoscop 7 aprilie 2019, Balanţă:

Uită de afaceri. Pentru tine ar trebui să fie, astăzi, o zi de odihnă. Lasă pe începutul săptămânii viitoare ce ai putea rezolva azi. E momentul să ieşi la iarbă verde cu cei dragi sau să ieşi în oraş cu persoana iubită. Totuşi, să nu uiţi că de luni o iei de la capăt, astfel că ar fi bine să nu stai mult peste program.


Horoscop 7 aprilie 2019, Scorpion:

Nu este momentul să fii agresiv cu cei apropiaţi. Încearcă să te cenzurezi, un conflict mare se poate naște din nimic. Dacă te simţi vizat, caută să răspunzi cu un zâmbet. S-ar putea astfel chiar să elimini răutatea din ceilalţi. Dacă problemele tale sunt cu anumiţi vecini, încearcă să nu răspunzi la provocări. Oamenii abia aşteaptă să te dea exemplu negativ.


Horoscop 7 aprilie 2019, Săgetător:

Este ziua în care primiţi o veste bună, iar aceasta pare să aibă miros de bani. Poate sunteţi înştiinţaţi despre o posibilă moştenire ori... Săgetătorii singuri nu trebuie să-şi piardă speranţa că vor găsi pe cineva. Niciodată nu se ştie de unde şi cum poate să apară dragostea. Fluturaşii iubirii s-ar putea să vă aştepte chiar după colţ.






Horoscop 7 aprilie 2019, Capricorn:

Îţi ies planurile cum nici nu visai. Iar acolo unde totuşi întâmpini anumite probleme, prinde curaj şi cere ajutor. Poate este scris în stele să-şi îndeplineşti obiectivul cu ajutorul cuiva. Capricornii singuri să stea liniştiţi pentru că au numeroşi fani. Cei cuplaţi ar trebui să-şi invite partenerul de viaţă într-o excursie scurtă pentru reaprinderea iubirii. Pe final de zi ar fi ideal şi un strop de odihnă, pentru că sănătatea nu este la parametrii cei mai potriviţi.


Horoscop 7 aprilie 2019, Vărsător:

Duminica este obositoare pentru Vărsători. Dacă nu eşti prins la locul de muncă, se poate să fi agasat de numeroase probleme care au nevoie de rezolvări urgente. Totul se petrece contratimp pentru tine. Nu ai nici măcar posibilitatea să-ţi tragi sufletul. Caută să-ţi dezvolţi orizontul şi să iei toate lucrările pozitive din această zi grea. Evită călătoriile lungi care ar putea să-ţi afecteze imunitatea. Nu uita că, dacă te îmbolnăveşti, este mult mai greu să-ţi rezolvi problemele.


Horoscop 7 aprilie 2019, Peşti:

Cuvintele grele, aruncate la cald, se poate să vă coste mai mult decât vă imaginaţi. Este o zi extrem de periculoasă pentru că s-a4r putea să fie pusă în dificultate relaţia cu o persoană extrem de apropiată. Mare atenţie! Mai bine amânaţi anumite activităţi sau întâlniri, decât să vă expuneţi. O soluţie de a dribla pericolul este să conversaţi mai mult prin intermediul site-urilor de socializare şi nu faţă în faţă.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS