Horoscopul zilei de vineri, 8 Martie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 8 Martie 2019


Horoscop 8 Martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt sfătuiți să lase grijile și supărarea deoparte. Câteva ore de liniște, poate chiar singurătate, ar putea restabili echilibrul emoțional. Cei care au sentimente pentru o anumită persoană, dar s-au ferit să le mărturisească, ar face bine să treacă la acțiune astăzi, nu mâine sau peste un an. Nu trebuie să fii perfect. Cine te place cu adevărat o va arăta încă din primele secunde.


Horoscop 8 Martie 2019, Taur:

Vești bune pentru Taurii singuri. Pregătește-te de aventură! Un mesaj primit din senin va aduce clipe de neuitat, alături de o persoană pe care o credeai total neinteresată. Chimia dintre voi doi se simte din priviri, iar de aici și până la o noapte de neuitat mai este doar un pas. Tot ce mai au de făcut nativii din zodia Taur este să nu o dea în bară.


Horoscop 8 Martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni par a fi total dezinteresați de 8 Martie și de simbolistica acestei zi. Au gândul la cumpărături, mâncare bună și, dacă mai rămâne timp, la o sesiune de seriale. E genul lor de „sărbătoare”, cu lucruri practice, fără romantism și povești siropoase. Seara va aduce vești bune cu privire la un prieten care a trecut prin situații dificile.


Horoscop 8 Martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac trebuie să uite de planurile de viitor, dar şi de conflictele cu persoanele dragi. Încercaţi să vă concentraţi pe persoana iubită, să transformaţi seara într-una romantică şi să sărbătoriţi Ziua Femeii aşa cum se cuvine. Există şansa unei întâlniri cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp, dar şi a începutului unei aventuri. Aştrii vă recomandă să fiţi reţinuţi în ceea ce priveşte investiţiile.


Horoscop 8 Martie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu vor avea parte de un cadou neaşteptat, dar foarte valoros. Aţi putea primi drept cadou o vacanţă, o bijuterie sau chiar o maşină. Astăzi veţi fi într-un mod de sărbătoare, însă trebuie să fiţi foarte atenţi în ceea ce priveşte consumul de băuturi alcoolice şi persoanele cu care intraţi în contact.


Horoscop 8 Martie 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară s-ar putea întâlni cu iubirea vieţii lor. Persoana alături de care v-aţi putea petrece toată viaţa ar putea fi oricine. Aveţi grijă şi analizaţi foarte bine toate persoanele cu care intraţi în contact. Va fi dragoste la prima vedere, astfel că nu va fi foarte greu să vă daţi seama cine este persoana. Practic, astăzi veţi fi cu capul în nori!


Horoscop 8 Martie 2019, Balanţă:

Cei născuţi în zodia Balanţă sunt în pericol să se obosească foarte mult în această zi. Este foarte probabilă apariţia unei probleme de epuizare din cauza agitației, a timpului gestionat greşit și a consumului de energie. Nu vă fie frică să cereți ajutor de la familie sau prieteni. Ca opțiune, puteți sări peste câteva obligaţii în sânul familiei. Mergeți în locuri unde domnește relaxarea, distracția și buna dispoziţie. Evitați cumpărările, cheltuielile și folosirea unor echipamente potrivite.


Horoscop 8 Martie 2019, Scorpion:

Celor născuţi în zodia Scorpion pot resimți o lene nemăsurată. S-ar putea să simțiți că nu aveţi niciun chef să vă duceţi planurile de astăzi la bun sfârşit. Cauza acestei stări depresive este posibil să fie un eveniment care a declanşat anumite discuţii la locul de muncă. Către seară, totuși, dorința de activitatea o să vă revină. De asemenea, problemele în echipa de la muncă se vor rezolva într-o anumită măsură.


Horoscop 8 Martie 2019, Săgetător:

Cei născuţi în zodia Săgetător nu li se recomandă să fie nepoliticoși. Poate că aveţi motive foarte bune să faceţi acest lucru, însă veţi câştiga mai mult dacă încercaţi să respectați părerea tuturor cu care va trebui să comunicați. Acest sfat este deosebit de relevant în procesul de comunicare cu rudele sau persoanele mai în vârstă. S-ar putea să trăiţi şi alte supărări astăzi, însă încercaţi să vă menţineţi calmul şi să acţionaţi cu tact. Orice excursii sau întâlniri cu prietenii apropiați sunt binevenite. Veţi avea parte şi de romantism în a doua parte a zilei, având în vedere că este, totuşi, o zi specială.


Horoscop 8 Martie 2019, Capricorn:

Cei născuţi în zodia Capricorn nu ar trebui să fie prea pretențioși în privința aspectului lor. Nu este nimic în neregulă cu faptul că ești departe de ideal. Eliberează-te de toate constrângerile interioare şi barierele emoționale. Vineri vei avea multe întâlniri și vei cunoaşte persoane interesante. Nativii zodiei Capricorn flirtează mai mult ca de obicei şi ar putea să-şi găsească jumătatea. Cei care se află deja într-o relație ar trebui să fie mai atenţie cu partenerul de viaţă.


Horoscop 8 Martie 2019, Vărsător:

Cei născuţi în zodia Vărsător vor fi extrem de pozitivi. Pot apărea şi mici accidente neplăcute. Însă, per ansamblu, ziua va fi una fericită. S-ar putea să te surprindă un telefon de la o persoană pe care nu ați văzut-o de mai mulți ani. Ai putea primi un cadou unic, ca expresie a iubirii de la partenerul de viaţă. Astăzi nu este cea mai bună zi pentru negocieri în afaceri sau achiziții importante. Prioritatea ta ar trebui să fie familia, flirtul activ și dragostea.


Horoscop 8 Martie 2019, Peşti:

Cei născuţi în zodia Peşti pot fi nemulţumiţi de evenimentele din această zi. Probabil că nu vor exista motive speciale pentru nemulțumirea ta, iar asta îţi va provoca o depresie. Încearcă să uiți de problemele tale cât mai mai repede. Bucură-te de atenția celor din jur, fă mici călătorii şi comunică online. Nu face promisiuni false şi nu manipula oamenii cu care te întâlneşti astăzi. De asemenea, trebuie să fiţi deosebit de precauţi cu banii dumneavoastră.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS