Horoscopul zilei de miercuri, 6 martie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 6 martie 2019


Horoscop 6 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec au o zi foarte bună, din toate punctele de vedere. Sunt şanse ca cineva drag să vă mărturisească sentimentele faţă de voi ori poate partenerul vostru îşi va dori mai mult şi vă va cere în căsătorie. Gândiţi-vă bine răspunsul, pentru a evita un regret ulterior. Aveţi mare noroc şi la locul de muncă, unde şefii voştri vă vor oferi un bonus salarial.


Horoscop 6 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur sunt sfătuiţi de aştrii să fie temperaţi în această zi, mai ales în ceea ce priveşte partea financiară. Se poate să întâmpinaţi conflicte la locul de muncă, dar dacă nu trataţi totul cu calm şi tact, este posibil să aveţi de pierdut. Cel mai bine ar fi să staţi retraşi şi să vă rezolvaţi activităţile. Spre seară este posibil să fiţi invitaţi la un eveniment cultural de cineva apropiat. Profitaţi de linişte şi de relaxare şi încărcaţi-vă bateriile pentru o nouă zi de muncă.


Horoscop 6 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni au parte de o zi interesantă. Dificilă şi totuşi interesantă. Chiar dacă veţi simţi epuizarea uşor-uşor la locul de muncă, veţi avea ocazia de a scăpa de stres şi de probleme spre seară. Vizionaţi un film, mâncaţi ceva comandat şi leneviţi. Daţi telefonul pe silenţios şi bucuraţi-vă de timp cu voi. Uneori liniştea este mai bună decât orice.






Horoscop 6 martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac sunt sfătuiți să nu-și ascundă slăbiciunile, indiferent de circumstanțe. Nu este nimeni îndreptățit să vadă doar lucrurile plăcute la o persoană. Da, poate că unii te vor respinge sau vor găsi motive de bârfă, însă important e scopul pe termen lung. Adevărata iubire te va accepta exact așa cum ești, cu bune și cu rele. Valabil și pentru relațiile cu amicii.


Horoscop 6 martie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu sunt excesiv de optimiști în această zi. Iar asta nu ar fi neapărat rău, dacă nu și-ar face apariția anumite tendințe narcisiste. Încearcă să-i analizezi cu atenție pe cei din jur. Unii poate au probleme, alții sunt apăsați de gânduri sau sentimente de tristețe, iar energia ta ar putea să-i copleșească. Încearcă să o folosești într-un mod constructiv, pentru a îmbunătăți viața celor dragi, nu doar de dragul de a avea o zi bună. Vei fi mult mai fericit.


Horoscop 6 martie 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară așteaptă să le pice norocul din cer, însă e doar o iluzie. Fără efort și sacrificiu nu vor ajunge prea departe. Sunt puțini cei care primesc totul pe tavă, calea sigură necesită timp, răbdare și suferință. Dar și sentimentul de mulțumire interioară va fi pe măsură. Iar în dragoste e la fel. Relațiile puternice sunt construite pe încredere și acesta este motivul pentru care ele nu se destramă la primul obstacol.






Horoscop 6 martie 2019, Balanţă:

Cei născuţi în zodia Balanţă sunt sfătuiţi ca să înveţe să se bucure de lucrurile mici din viaţă. Frustrarea, invidia şi pesimismul trebuie să dispară în totalitate. Veţi descoperi că renunţarea la aceste emoţii negative vă va ajuta foarte mult şi vă va înveseli. Spre seară, veţi primi o veste uriaşă despre cel mai bun prieten.


Horoscop 6 martie 2019, Scorpion:

Cei născuţi în zodia Scorpion se vor simţi foarte energici. Veţi încerca să faceţi, încă de dimineaţă, toate lucrurile pe care le-aţi ignorat în ultimul timp. Începând cu o curăţenie generală şi terminând cu îndeplinirea unor sarcini de serviciu, veţi reuşi să duceţi totul la bun sfârşit. Pe plan profesional, veţi primi, din partea aştrilor, o doză de noroc. Drept urmare, vă puteţi aştepta la un câştig neaşteptat sau la un nou contract.


Horoscop 6 martie 2019, Săgetător:

Cei născuţi în zodia Săgetător vor avea o dispoziţie romantică. Există posibilitatea ca munca voastră şi viaţa personală să fie strâns legate între ele astăzi. Totuşi, nu este momentul potrivit pentru noi alianţe în afaceri, dragoste sau prieteni. Aştrii vă recomandă să evitaţi orice formă de exces. Fiţi pragmatici şi analizaţi obiectiv orice situaţie în care trebuie să luaţi o decizie. Aveţi încredere în propriul instinct!






Horoscop 6 martie 2019, Capricorn:

Cei născuţi în zodia Capricorn nu au voie să judece oamenii după aparenţe. Poate că veți avea dorința de a atrage sprijinul unei persoane puternice, care are o apariţie nu tocmai încurajatoare. De asemenea, este posibil să aveți șansa de a începe o relație. Cu toate acestea, în majoritatea domeniilor vieții, se recomandă să vă bazați exclusiv pe voi înșivă şi pe instinct. Nu vă fie frică să vă exprimaţi liber sentimentele personale.


Horoscop 6 martie 2019, Vărsător:

Vărsătorul este posibil să sufere o ușoară dezamăgire. S-ar putea ca proiectul la care aţi muncit puternic să nu dea randament la capacitate maximă. Poate că o persoană care a promis că va deveni partenerul sau asistentul dumneavoastră vă va dezamăgi. Se prea poate să reușești să-ți faci niște prieteni noi, sau vei reuși să-ți reanimezi căsnicia. Către sfârșitul zilei, se recomandă să aveți grijă de bunăstarea personală.


Horoscop 6 martie 2019, Peşti:

Mulţi nativi din Peşti vor fi mulțumiți de evenimentele din 6 martie 2019. Este posibil sa aveți câteva idei proaspete legate de venituri suplimentare si în sfera financiară. S-ar putea să rezolvați o dispută de lungă durată, să câștigați o competiție sau să câștigați laude de la un membru al conducerii superioare. Seara, există posibilitatea să mergi la o întâlnire interesantă. Cei care caută dragostea adevărată ar trebui să continue să comunice cu interesul lor romantic, dar nu trebuie să provoace gelozie.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS