Horoscopul zilei de marţi, 5 martie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 5 martie 2019


Horoscop 5 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt sfătuiţi de aştrii să renunţe la invidie. Nu vă comparaţi cu succesul altora, ci din contră, munciţi pentru a-l obţine pe al vostru. Aveţi potenţial, aveţi capacitatea de a dezvolta proiecte memorabile, aşa că nu staţi în spate, privind reuşitele celor din jur. Nu vă temeţi de schimbări mari, vă pot asigura beneficii de durată. Spre seară veţi afla un secret bine păstrat până acum. Gândiţi-vă bine dacă vreţi să faceţi publice aceste informaţii.


Horoscop 5 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur sunt „dominaţi” de pozitivitate. Este un lucru foarte bun, motiv pentru care trebuie să fiţi atenţi la cei invidioşi. Staţi departe de conflicte, de situaţii tensionate sau certuri, mai ales dacă nu vă privesc şi nu vă implică în mod direct. Fiţi concentraţi asupra proiectelor pe care le aveţi de finalizat. Bucuraţi-vă de timpul liber, dacă spre seară aveţi această ocazie. Puteţi ieşi în oraş alături de persoana iubită sau vă puteţi relaxa în familie.


Horoscop 5 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni sunt înconjuraţi de monotonie. Cel mai probabil ziua de 5 martie va trece repede pe lângă voi, fără conflicte, fără probleme de ultim moment. Aveţi şansa de a vă dezvolta în plan profesional, dar trebuie să dovediţi acest lucru în faţa şefilor. Fiţi încrezători în forţele proprii şi nu lăsaţi temerile să vă acapareze.


Horoscop 5 martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac sunt sfătuiți să nu se încreadă în persoane străine, ce par a avea intenții bune. E posibil ca unele dintre acestea să urmărească scopuri ascunse, despre care să afli mult prea târziu. Pe cât posibil, încearcă să vezi ce interes există în propunerile pe care le primești. Dacă nu îl vezi din prima înseamnă că ți se ascunde ceva. Străinii nu fac lucruri gratuite, mai ales când la mijloc sunt bani.


Horoscop 5 martie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu vor avea parte de un succes major în dragoste, cu o singură condiție - să fie sinceri și să-și exprime intențiile. Ar putea descoperi, pe această cale, că o persoană pe care o considerau inabordabilă nu are doar sentimente de prietenie, așa cum dădea impresia. Momentul în care amândoi renunțați la mască ar putea fi de neuitat. De aici încolo, e totul sau nimic.


Horoscop 5 martie 2019, Fecioară:

Puține șanse ca Fecioarele să aibă o zi liniștită. O persoană din trecut, de care ar vrea și nu prea să scape, le dă din nou târcoale. Nu e cazul să faci pe victima, e posibil să existe sentimente pe care nu vrei să le recunoști. Ar fi recomandat să-ți asculți vocea interioară, intuiția care îți spune mereu, fără greș, dacă ceea ce faci este bine sau nu pentru viitorul tău. Dacă simți că ceva este în neregulă, poate că e momentul să pui punct.


Horoscop 5 martie 2019, Balanţă:

Balanţei îi este recomandat să fie mai selectivă în procesul de a face noi cunoștințe. Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a vă stabili parteneriate de afaceri, să flirtaţi sau să participați la discuţii care nu vă privesc. Prioritatea dumneavoastră trebuie să se îndrepte către succesul carierei. Acţionaţi pe cont propriu și lucraţi spre atingerea obiectivului dorit. La sfârșitul acestei zile există şansa să primiţi o primă, dar şi riscul unor știri îngrijorătoare.


Horoscop 5 martie 2019, Scorpion:

Mulți nativi din Scorpion trebuie să fie astăzi foarte atenţi la buzunar. În timp ce combateți cu pricepere unele atacuri verbale care ţin de finanţele personale, nu uitați să acţionaţi cu tact şi cumpătare, deoarece aceste discuţii se pot traduce în pierderi financiare. Totuşi, această zi are capacitatea de a vă aduce fericire și plăcere. Ar trebui să vă faceți timp să pregătiți cadouri pentru cei dragi, să faceți un plan pentru festivități viitoare sau să vizitați prietenii. Scorpionii care sunt singuri astăzi pot avea noroc în procesul de a face noi cunoștințe. Puteți primi, de asemenea, o atenție specială de la un/o prieten/ă.


Horoscop 5 martie 2019, Săgetător:

Pentru Săgetător, ziua de marți vă poate aduce multe motive să vă mândriți. Există posibilitatea ca proiectul pe care l-ați început cu ceva timp să vă aducă beneficii abundente. Poate că vă veți bucura de ceva timp cu membrii mai tineri ai familiei dumneavoastră, cu o persoană romantică sau cu o persoană care vă aduce beneficii profesionale. Seara, ar avea sens să aranjați o mică petrecere, dar fiţi atenţi la rude! Este posibil ca, pe fundalul victoriilor dumneavoastră recente, una dintre rude să se simtă foarte puţin apreciată, deşi are un aport destul de important la succesul dumneavoastră.


Horoscop 5 martie 2019, Capricorn:

Astăzi, Capricornilor nu li se recomandă să cumpere, să vândă sau să închirieze bunuri imobiliare. Ar trebui să acorzi mai multă atenţie celor din familie şi prietenilor. Dacă există o persoană pe care nu ați vizitat-o de o perioadă lungă de timp (o rudă îndepărtată, un prieten de școală sau un fost coleg), ai face bine să reiei legătura. O să ai o surpriză incredibilă şi vei afla un secret bine păstrat. Marţi, vei avea parte de emoții pozitive. Sănătatea și dieta dumneavoastră trebuie monitorizate.


Horoscop 5 martie 2019, Vărsător:

Marţi, Vărsătorii sunt extrem de intuitivi. Cu toate acestea, al șaselea simț este puțin probabil să te ajute în cazuri care implică analize exacte, planificări sau calcule dificile. Este recomandat să eviţi oamenii lacomi și să le ignori sfatul. Odihneşte-te şi protejează-te de eventuale excese. Cea mai bună variantă pentru tine este o plimbare în aerul proaspăt, de preferință singur.


Horoscop 5 martie 2019, Peşti:

Astăzi, Peştii vor trebui să rezolve unele probleme personale. Aceasta pot include o decizie legate de viitorul relaţiei. Cei care sunt deja implicaţi într-o relație se pot confrunta cu senzația de indiferență față de partener. Din fericire, nu vor fi probleme majore. Încearcă să-ţi rezolvi problemele personale cât mai curând posibil.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS