Horoscopul zilei de luni, 4 februarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: 4 februarie 2019


Horoscop 4 februarie 2019, Berbec:

Berbecii au nevoie să îşi tempereze comportamentul astăzi, mai ales în ceea ce priveşte comunicarea cu cei dragi. Există riscul apariţiei unei neînţelegeri la serviciu, din cauza unui partener de afaceri. Acţionaţi cu tact şi evitaţi presiunea. Există șansa de a face o achiziție scumpă, de a finaliza un proiect important, de a găsi noi aliați sau de a stabili contacte utile.


Horoscop 4 februarie 2019, Taur:

Taurii sunt sfătuiţi să fie pozitivi şi lipsiţi de probleme în această zi. Această zi poate aduce mari succese atât în ceea ce privește problemele personale, cât și cele profesionale. Acest succes va fi sporit de capacitatea de a acţiona în circumstanțe nefaste şi de dorința de a interacționa cu ceilalți. Lucrurile descurajante astăzi sunt lăcomia, cinismul și egoismul (acest lucru poate înstrăina potențialii ajutători).


Horoscop 4 februarie 2019, Gemeni:

Gemenii vor obţine multe beneficii şi oportunităţi în sfera afacerilor profesionale. Totul va depinde de viziunea şi de perseverenţa de care daţi dovadă. Există şansa de a fi ajutaţi de un coleg să obţineţi succesul avansând profesional. Este, de asemenea, posibil ca toate succesele acestei luni să fie concentrate în domeniul finanțelor. În acest caz, este foarte probabil să crească rapid capitalul.


Horoscop 4 februarie 2019, Rac:

Nativii Raci pot necesita ajutor moral. S-ar putea ca pesimismul și teama de a face o greșeală să reapară. Pregătiți-vă pentru succes, amintiți-vă victoriile anterioare și nu vă panicaţi în niciun fel. De asemenea, nu este recomandat să intraţi în dialoguri care au implicații ascunse. Este posibil ca un escroc, o persoană vicleană, să încerce să vă folosească. Aveţi grijă!


Horoscop 4 februarie 2019, Leu:

Leii în această zi vor avea brusc foarte multe griji. Totuşi, există o șansă ca un ajutor să fie oferit de către un membru de familie. Este posibil să existe o ușoară dilemă, care vă va distrage atenția de la muncă. Seara, obosit de toate răsturnările de situaţie și evenimentele din timpul zilei, merită să te gândeşti la o relaxare completă. Nu este momentul potrivit pentru a începe o dietă strictă sau un obicei nou. Relaxează-te!


Horoscop 4 februarie 2019, Fecioară:

Fecioara pe 4 februarie ar face foarte bine să se uite atent în jurul său şi să analizeze persoanele care chipurile se oferă să ajute. Încercați să studiați cât mai profund și mai atent personalitatea fiecărei persoane cu care va trebui să comunicați îndeaproape. În chestiuni financiare și oficiale, această zi poate merge destul de bine. Nu este exclus un mic succes în profesie sau profitul dintr-o sursă neașteptată. De asemenea, corpul tău poate necesita o atenție deosebită. Există riscul de a deveni victimă a hipotermiei sau a frigului.


Horoscop 4 februarie 2019, Balanţă:

Pentru unele Balanţe, luni va fi o continuare a weekendului. Chiar dacă munciţi, nu veți putea scăpa de un sentiment de bucurie și armonie. Apreciați acest moment și încercați să faceți totul în puterea voastră, astfel încât armonia să fie păstrată în toate sferele vieții. Către sfârșitul zilei, unele amintiri neplăcute vă pot destabiliza puţin (este posibil să vorbim despre apariția unei umbre din trecut). Este important să determinați repede cum să vă protejați de astfel de efecte.


Horoscop 4 februarie 2019, Scorpion:

În această zi, Scorpionii pot rezolva orice afacere (inclusiv proiecte responsabile și inițiative consumatoare de foarte mult timp). Ziua de luni promite să se desfăşoare în condiții confortabile, unde potențialul energetic este foarte ridicat și circumstanțele sprijină în mod activ orice inițiativă. Mai târziu, seara, se recomandă să uitați de afaceri în favoarea familiei. Găsiți o oportunitate de a petrece timp maxim cu amicii. Este posibil ca unii dintre ei să aibă nevoie de sprijin.


Horoscop 4 februarie 2019, Săgetător:

Prioritate astăzi au activităţile care nu cer grabă şi nici orgoliu. Atenţie crescută la partea financiară! E posibil să vreţi să cumpăraţi ceva foarte scump. Nu faceţi asta pe datori şi nu promiteţi date pe care nu le puteţi respecta. Pentru a atinge obiectivele de astăzi e esenţial să aveţi răbdare şi să nu refuzaţi niciun ajutor oferit.


Horoscop 4 februarie 2019, Capricorn:

Principala sarcină a zilei este să cauţi noi parteneri, atât în legătură cu probleme personale, cât şi profesionale. Apoi, ai grijă de felul cum arăţi. Nu ar strica unele schimbări, atât la exterior, cât şi la interior. Seara eşti stors de energie, aşa că petrece-o fără suprasolicitări intelectuale.


Horoscop 4 februarie 2019, Vărsător:

E bine să fii foarte precaut în viaţă, mai ales astăzi. Există un risc mare să te răneşti. E bine să ştii că uneori egoismul nu e dăunător, în relaţiile cu alţii. Pentru Vărsătorii singuri, e un mare risc astăzi să cădeţi în plasa unui seducător de meserie. Ai grijă la tot ce promite această persoană fatală!


Horoscop 4 februarie 2019, Peşti:

Astăzi e probabil să ai o zi plină de triumfuri de mare amploare. Un proiect, poate, va avea un succes nebun şi te vei bucura de asta, după cât efort ai depus. În relaţiile personale, o întâlnire cu cineva foarte atrăgător, o nouă cucerire sau o revedere demult dorită îţi va face ziua perfectă. Şi financiar, se întrevede promisiunea unei mici creşteri a veniturilor.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS