Horoscopul zilei de vineri, 18 ianuarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 18 ianuarie 2019


Horoscop 18 ianuarie 2019, Berbec:

Berbecii vor trece, astăzi, printr-o criză existenţială. Vă veţi petrece foarte mult timp gândindu-vă la ce vă lipeşte în viaţă pentru a fi fericiţi. În realitate, tot ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi se află lângă voi. Încetaţi să fiţi nemulţumiţi şi bucuraţi-vă de viaţă alături de cei dragi. Ei reprezintă totul pentru voi şi nu este nevoie să suferiţi un şoc pentru a realiza acest lucru. Deschideţi ochii!


Horoscop 18 ianuarie 2019, Taur:

Taurii vor avea parte, astăzi, de sporturi extreme. Termenul de sporturi extreme poate fi la figurat sau la propriu, în cazul unora dintre nativi. Acest lucru ar putea reprezenta un hop în viaţă voastră, peste care este musai să treceţi. Nu mai evitaţi problema şi înfruntaţi-o. Aveţi toate resursele necesare şi suportul celor dragi pentru a putea trece cu bine peste acest lucru. Dacă vă gândiţi la consecinţe, veţi amâna rezolvarea acestei situaţii, iar stresul va fi unul uriaş. Curaj!


Horoscop 18 ianuarie 2019, Gemeni:

Gemenii vor avea, astăzi, o atitudine extrem de pozitivă. Vă veţi trezi binedispuşi şi veţi trata totul cu un optimism debordant. Starea voastră va fi una contagioasă, iar în scurt timp, toţi cei din jurul vostru vor fi pozitivi şi plini de energie. Totul se va sfârşi spre seară atunci când veţi resimţi oboseala şi veţi găsi liniştea alături de persoana iubită. Profitaţi de aceste momente pentru a vă încărca bateriile.






Horoscop 18 ianuarie 2019, Rac:

Racii sunt pesimişti astăzi, dar îşi pot schimba starea dacă se vor înconjura de persoane pozitive şi se vor implica în activităţi benefice psihicului lor. La serviciu s-ar putea să aibă anumite probleme dacă vor lenevi şi nu îşi vor termina proiectele la timp. În dragoste însă, Racii nu au de ce să îşi facă griji. Totul merge ca pe roate.


Horoscop 18 ianuarie 2019, Leu:

Leii s-ar putea să plece în vacanţă. Nimic nu va fi planificat de voi, ori poate chiar va fi o surpriză din partea partenerului. Profitaţi de ocazie şi relaxaţi-vă cât puteţi de mult. Aveţi ocazia de a vă cunoaşte mult mai bine, dacă relaţia este la început, ori de a rezolva conflicte vechi, nediscutate.


Horoscop 18 ianuarie 2019, Fecioară:

Fecioarele s-ar putea să aibă nevoie de un ajutor specializat, într-o problemă dificilă cu care se confruntă de ceva timp. Fie că este de natură casnică, ori pur şi simplu aveţi necazuri care v-au împovărat, veţi găsi pe cineva care să vă dea o mână de ajutor. Seara, aţi putea să faceţi o baie caldă, să vă uitaţi la un film interesant sau să citiţi o carte captivantă.






Horoscop 18 ianuarie 2019, Balanţă:

Atmosfera apăsătoare va provoca iritare şi nemulţumire pentru balanţe. E posibil să ai conflicte cu colegii, sau disensiuni fundamentale cu rudele. Abia în a doua parte a zilei se liniştesc furtunile emoţionale. E bine să mergi la cumpărături. Fie împrospătezi garderoba, fie achiziţionezi materiale pentru reparaţii, fie cumperi ceva util în casă.


Horoscop 18 ianuarie 2019, Scorpion:

Multe afaceri vor merge de la sine ca pe roate, astăzi, pentru Scorpioni. E timpul să nu mai pierzi vremea, când e vorba despre relaţiile tale de dragoste. În acelaşi timp, încearcă să rezişti ispitei în a doua parte a zilei. Şi ai grijă, partenerul tău va afla că gândeşti relaţia ca pe o afaceri, renunţă să mai faci asta.


Horoscop 18 ianuarie 2019, Săgetător:

Un interes sporit pentru familie îi domină astăzi pe Săgetători. Numai tu poţi să programezi reparaţia din casă la timp, să estimezi costurile şi să găseşti omul potrivit pentru a o face. Seara e bine să-ţi inviţi partenerul la cină, sau la film. Iar dacă eşti singur, e posibil să ai o şansă cu un fost partener la care îţi tot stă gândul.






Horoscop 18 ianuarie 2019, Capricorn:

Capricornii în această zi nu ar trebui să apeleze la viclenie, sau să se angajeze într-o înşelăciune. Orice încercare de a ascunde adevărul va avea rezultate dezastruoase. Există riscul de a provoca scandaluri majore în chestiuni personale. De asemenea, abțineți-vă de la promisiuni pe care bănuiţi că nu le puteţi onora. Nu cereţi bani împrumut, nici chiar celor mai buni prieteni şi nu efectuați vreo achiziție importantă.


Horoscop 18 ianuarie 2019, Vărsător:

Pentru Vărsător, această zi poate aduce noroc în treburile profesionale. Este posibil ca succesul să ajungă la viața dvs. personală, dar nu va fi foarte vizibil. De asemenea, Vărsătorii ar trebui azi să acorde o mai mare atenţie aspectului lor fizic. Ar trebui să vă abţineţi de la ţinutele copleșitoare, în favoarea unei ţinute mai modeste, dar interesante. Există șansa de a întâlni întâmplător o persoană care va deveni partener ideal pentru o relație.


Horoscop 18 ianuarie 2019, Peşti:

Peștii vor petrece ziua de 18 ianuarie având grijă de cei dragi. Dacă vă implicați în afacerile cuiva, puteți uita de dvs. și de programul dvs. de vineri. Nu uitați de munca dvs. sau potențialele relații. După-amiaza, ar trebui să fiţi atenţi în legătură cu o ieşire emoțională. Probabilitatea conflictelor cu colegii și membrii familiei este sporită. Este posibil ca o rudă să vă provoace o suferinţă, în legătură cu o decizie mai veche.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS