Horoscopul zilei de miercuri, 9 ianuarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 9 ianuarie 2019


Horoscop 9 ianuarie 2019, Berbec:

Berbecii ar putea încerca să fie mai temperaţi astăzi, mai ales la serviciu. Dacă doriţi să ocupaţi poziţia de lider în problemele profesionale fiţi atenţi şi perseverenţi. Analizați situația, trageți concluzii logice și abțineți-vă de la decizii spontane. Viaţa voastră personală se va confrunta cu situaţii stresante. S-ar putea să vă gândiţi cum să dezvoltați relații de familie sau să scăpaţi de singurătate.


Horoscop 9 ianuarie 2019, Taur:

Pentru Tauri, 9 ianuarie ar putea fi destul de tensionată, dar nu este nevoie să vă faceţi griji. Fiţi liniştiţi, rezolvaţi problemele pe rând, fără să vă avântaţi în situaţii complicate care necesită ajutorul altora. După-amiază s-ar putea să aveţi nevoie de mai multă concentrare, în anumite discuţii cu rudele de vârste mici. De asemenea, s-ar putea să apară o urgenţă la serviciu şi va fi necesar să vă amânaţi planurile.


Horoscop 9 ianuarie 2019, Gemeni:

Gemenii se pot aştepta la rezultate senzaţionale la serviciu, astăzi. Credeţi în voi şi în abilităţile voastre, iar performanţele vor fi uşor observate de şefi. Va exista un pic de negativitate în relațiile personale. Poate fi vorba despre revenirea unui fost partener, despre apariția unui prieten sau despre o nouă poveste de dragoste, care va începe în mod spontan. Nu este recomandat să căutați un loc de muncă nou sau noi surse de investiții pentru afacerea voastră acum.






Horoscop 9 ianuarie 2019, Rac:

Racii vor avea nevoie de ajutorul prietenilor într-o problemă controversată, nu e indicat să ia decizii la cald. E posibil ca situația să scape puțin de sub control, de aceea sfatul unui prieten apropiat ar putea fi neprețuit. Se recomandă, de asemenea, prudență și răbdare - aceste două calități vor fi apreciate mai devreme sau mai târziu, chiar dacă la început par a fi manifestarea slăbiciunii.


Horoscop 9 ianuarie 2019, Leu:

Leii s-ar putea trezi înconjurați de persoane agresive, lacome și nu tocmai inteligente. Cocktail-ul perfect pentru o criză de nervi ce trebuie evitată cu orice preț. Acești oameni nu pot fi schimbați, de aceea situația trebuie rezolvată rapid și eficient pentru ca ziua să continue într-un mod plăcut. Nu apela în discuții la argumente de ordin logic, nu vor înțelege prea multe.


Horoscop 9 ianuarie 2019, Fecioară:

Fecioarele trec printr-o situație extrem de dificilă, care le testează la maxim răbdarea și curajul. E genul de problemă care îi transformă pe nativii din această zodie în adevărați războinici, gata să se sacrifice pentru a câștiga bătălia. Cu organizare și o strategie bună Fecioarele vor demonstra încă o dată că tenacitatea legendară ce le caracterizează nu este doar un mit.






Horoscop 9 ianuarie 2019, Balanţă:

Balanţele se vor simţi, astăzi, din altă lume. Veţi avea tendinţa să vă limitaţi de cei din jurul vostru şi să trăiţi, în special, în trecut. Este timpul să vă treziţi la realitate şi să vă stabiliţi noi scopuri în viaţă. Pentru început, încercaţi să treceţi peste această zi cu capul sus şi cu o atitudine mult mai entuziastă. O gândire pozitivă că totul va fi bine vă va ajuta foarte mult. În fapt, asta se va întâmpla. Totul va fi bine. Aştrii vă sunt favorabili!


Horoscop 9 ianuarie 2019, Scorpion:

Scorpionii vor avea, astăzi, şansa să întâlnească dragostea adevărată. Fie că este vorba despre persoana cu care sunteţi deja într-o relaţie, fie că este o persoană pe care o cunoaşteţi chiar astăzi sau o persoană pe care o cunoaşteţi de mult timp, ochii vi se vor deschise şi veţi realiza că, de fapt, aţi trăit într-o minciună. Aştrii vă recomandă să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a fi fericiţi. Totul depinde doar de voi!


Horoscop 9 ianuarie 2019, Săgetător:

Săgetătorii vor avea parte, astăzi, de o zi minunată. Veţi primi o veste extraordinară cu privire la afacerea pe care o aveţi, la locul de muncă sau de acasă. În orice caz, veţi avea parte de un câştig imens. O avansare la locul de muncă sau o sumă de bani sunt ceva pentru care aştrii garantează. Săgetătorii singuri vor întâlni o persoană fantastică pentru care vor avea din primele momente sentimente de iubire. Nu daţi cu piciorul acestei şanse!






Horoscop 9 ianuarie 2019, Capricorn:

Capricornii sunt sfătuiţi de astrologi să stea departe de activităţile solicitante astăzi. La un moment dat, circumstanţele vor face să fiţi responsabili de o eroare simplă. Din acest motiv, cel mai bine ar fi să lucraţi singuri, fără să fiţi deranjaţi de cei din jur. La finalul zilei aţi putea reflecta la viitorul vostru.


Horoscop 9 ianuarie 2019, Vărsător:

Vărsătorii au parte de o călătorie spontană, undeva în afara oraşului. Un motiv poate fi o zi de naştere sau de nume pe care nu aţi apucat până acum să o sărbătoriţi. Alături de câţiva prieteni, sau însoţiţi doar de persoana iubită, veţi petrece momente unice şi veţi avea ocazia de a vă relaxa. Veţi scăpa de tot stresul acumulat în ultima perioadă şi vă veţi întoarce acasă încărcaţi cu energie.


Horoscop 9 ianuarie 2019, Peşti:

Peştii s-ar putea simţi captivi într-o zi monotonă, dar circumstanţele le vor schimba categoric starea de spirit. Nu trageţi concluzii pripite, astăzi aveţi şansa de a face anumite schimbări utile pentru psihicul vostru. Foarte posibil veţi renunţa la prietenia toxică a unei persoane şi vă veţi concentra pe creşterea încrederii de sine. Este o zi bună, indiferent de perioadele scurte de plictiseală.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS