Horoscopul zilei de duminică, 6 ianuarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 6 ianuarie 2019


Horoscop 6 ianuarie 2019, Berbec:

Berbecii, în această zi, au nevoie de timp pentru a se gândi serios la o situaţie amoroasă.S-ar putea ca problemele din căsnicie sau din relaţie să vă streseze prea tare şi aveţi nevoie să puneţi capăt acestora ori veţi ajunge singuri. Există posibilitatea ca totuşi aceasta să fie varianta favorabilă pentru voi. Dacă aveţi nevoie de timp singuri, aţi putea lua o pauză.


Horoscop 6 ianuarie 2019, Taur:

Taurii au visuri mari, iar în 2019 îşi doresc mult un obiect scump. S-ar putea să fie vorba despre o maşină nouă, dar va trebui să strângeţi bani pentru a putea face o astfel de achiziţie. Dacă în acest moment portofelul vă este cam gol, puteţi face un împrumut sau le puteţi cere rudelor, părinţilor un ajutor financiar.


Horoscop 6 ianuarie 2019, Gemeni:

Gemenii au mâncat pe săturate cu ocazia sărbătorilor şi categoric nu au ratat niciun preparat delicios pus pe masă. Problema vine când vă urcaţi pe cântar şi descoperiţi că maia veţi mult de muncă pentru silueta de vară. Cel mai bine ar fi să vă apucaţi de sport, un abonament la sală ar fi chiar necesar, dar dacă nu sunteţi în stare să vă ţineţi de un astfel de program, puteţi alege să alergaţi prin parc şi să vă schimbaţi alimentaţia cu una mai sănătoasă.


Horoscop 6 ianuarie 2019, Rac:

Racii, duminică, îşi petrec timpul în familie. Probabil stresul din ultima perioadă v-a încărcat negativ şi aveţi nevoie de suport emoţional. Activităţile alături de cei dragi vă vor oferi un imbold pozitiv şi vă vor ajuta să uitaţi de anumite probleme pe care trebuie să le depăşiţi.


Horoscop 6 ianuarie 2019, Leu:

Astăzi, Leii sunt sfătuiți să lase trecutul în urmă, să scape de grijile și lucrurile de care nu au nevoie. Faceți-vă ordine în viață, în gânduri și în sentimente și nu ascultați de sfaturile altora. Seara promite să fie una romantică, după ce primiți vizita unei vechi cunoștințe.


Horoscop 6 ianuarie 2019, Fecioară:

Fecioarele vor căuta sprijinul cuiva din anturaj azi. Veți avea nevoie de sfaturi în legătură cu o problemă sentimentală: o ceartă cu partenerul sau eforturile zadarnice de a începe o relație. În problemele financiare, nu cereți sfatul celor din jur. Ați putea primi o ofertă tentantă, care să vă mărească veniturile, însă analizați-o din toate punctele de vedere.


Horoscop 6 ianuarie 2019, Balanţă:

Balanțele vor avea parte de momente frumoase duminică. Perioada sărbătorilor s-a încheiat, dar voi încă mai simțiți bucuria acestora. În familie, ar putea exista unele discuții, însă trebuie să le treceți cu vederea. Seara, ați putea să o dedicați reflecției sau ați putea să vă înconjurați de oameni dragi, cu care să retrăiți momente speciale.


Horoscop 6 ianuarie 2019, Scorpion:

Scorpionii nu trebuie să petreacă această zi în certuri și competiții ridicole. Vacanța este pe sfârșite și trebuie să vă bucurați de ultimele zile libere. Poate că trebuie să vă dedicați unui nou plan, pentru 2019, sau ați putea să găsiți cea mai bună dietă pentru dumneavoastră. Nu trebuie să fiți egoiști în relațiile cu cei din jur.


Horoscop 6 ianuarie 2019, Săgetător:

Duminică, Săgetătorii ar trebui să fie atenți la informațiile pe care le aflați și care vă privesc în mod direct. Există posibilitatea să fie false și atunci riscați să acționați greșit. S-ar putea, de asemenea, să fiți dezamăgiți de gestul unei persoane apropiate – posibil persoana iubită sau un prieten foarte bun. Ca să alungați problemele, ar fi bine să faceți sport sau o activitate recreativă, spune horoscopul, vă va ajuta să vă relaxați și să treceți peste orice nemulțumire.


Horoscop 6 ianuarie 2019, Capricorn:

Dimineața de astăzi s-ar putea să fie agitată pentru Capricorni. O dispută cu partenerul sau cu altcineva foarte apropiat va fi ca o lovitură în plină figură pentru voi. După-amiaza se va dovedi în schimb mult mai calmă. Horoscopul vă recomandă să nu o petreceți acasă: fie faceți o vizită, fie vă întâlniți cu cei dragi în oraș.


Horoscop 6 ianuarie 2019, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii ar putea apela la activități care să le mențină tonusul fizic. Vă vor ajuta să vă relaxați, dar și să vă mențineți forma și să aveți energie pentru zilele ce urmează. În plan sentimental, e o zi favorabilă, poate e momentul unei relații frumoase, pentru nativii care își caută jumătatea. În plan financiar, nu trebuie să vă faceți probleme, pentru că următoarea perioadă vine cu vești bune.


Horoscop 6 ianuarie 2019, Peşti:

S-ar putea ca. în această zi de 6 ianuarie, Peștii să simtă nevoia de schimbare. Poate că sunteți nemulțumiți de unele aspecte din viața voastră, însă nu vă grăbiți să treceți la schimbări radicale, spune horoscopul. Mai bine începeți cu ce e mai ușor, iar apoi treceți la rezolvarea problemelor mari care vă apasă. Dacă simțiți nevoia de odihnă înaintea unei săptămâni de lucru, evitați petrecerile zgomotoase și relaxați-vă acasă!Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS