Horoscopul zilei de joi, 31 ianuarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 31 ianuarie 2019


Horoscop 31 ianuarie 2019, Berbec:

Berbecii au parte de o zi uşor stresantă, motiv pentru care ar trebui să evite conflictele sau persoanele pe care nu le agreează în general. Staţi departe de orice neînţelegere, nu cereţi ajutor şi oferiţi doar dacă vi se cere. Mai bine lucraţi singuri şi evitaţi orice tensiune care v-ar putea strica întreaga zi.


Horoscop 31 ianuarie 2019, Taur:

Taurii sunt sfătuiţi de astrologi să îşi păstreze calmul în această zi, indiferent de problemele care apar pe parcurs. Ţineţi minte că şi cea mai gravă situaţie are o rezolvare într-un final şi nu este indicat să vă consumaţi din punct de vedere emoţional, din cauza acestora. Seara, de preferat ar fi să ieşiţi la o cină cu cineva drag, o persoană specială sau, de ce nu, cu familia.


Horoscop 31 ianuarie 2019, Gemeni:

Gemenii trebuie să aibă grijă la serviciu. S-ar putea să apară oportunităţi interesante care vă pot garanta succesul. Nu uitaţi însă că trebuie să dovediţi capacitatea voastră de a activa în acest domeniu şi să le arătaţi şefilor că meritaţi să avansaţi în această carieră profesională.






Horoscop 31 ianuarie 2019, Rac:

Astăzi, Racii nu ar trebui să amâne o conversație importantă, care poate fi destul de productivă. În anumite condiţii, însă. Trebuie să crezi în tine, să nu exagerezi în nimic şi să iei în considerare starea de spirit a partenerului de dialog. Legat de bani, ai răbdare. Există șansa să primeşti o ofertă tentantă. Înainte de a fi de acord, evaluează riscurile potențiale. La sfârșitul zilei, cineva va avea nevoie de sprijinul tău.


Horoscop 31 ianuarie 2019, Leu:

Pentru Lei, această zi promite să fie extrem de benefică. Pot fi întâlniri interesante, călătorii în locuri necunoscute. Ai putea, chiar, să-ţi întâlneşti sufletul pereche. Însă, fii reţinut şi nu bate toba. Nu le spune încă nimic prietenilor şi familiei. Ar putea avea o influenţă negativă şi ţi-ar putea strica ploile.


Horoscop 31 ianuarie 2019, Fecioară:

Fecioarele strălucesc, astăzi. În timpul zilei, o să apară o situaţie în care îţi vei pune în valoare punctele forte. Ai succes pe toate planurile. O sesiune de shopping, întâlniri intime şi conversaţii romantice. Şi Fecioarelor li se recomandă să fie reţinuţi şi să nu-şi împărtăşească gândurile cu nimeni. De exemplu, așteptați noroc în timpul cumpărăturilor, întâlnirilor intime sau conversațiilor romantice. Există riscul ca o persoană să profite de încrederea ta.






Horoscop 31 ianuarie 2019, Balanţă:

Pentru Balanţe va fi o zi mulţumitoare şi mulţi nativi ai zodiei vor cunoaşte succesul în carieră. Iar unii dintre ei vor reuşi şi să atragă atenţia se#ului opus. E o zi perfectă pentru a te îngriji de sănătate şi un consult medical suplimentar e ideea cea mai bună. O călătorie specială te poate aduce în compania unei persoane foarte plăcută.


Horoscop 31 ianuarie 2019, Scorpion:

Nu e recomandat azi să îţi propui să faci ordine şi să sortezi lucrurile din casă. Nici disputele nu sunt bune, există un risc mare ca interlocutorii să nu-ţi asculte argumentele. Evită orice conflict, mai ales într-o zi în care vei face eforturi pentru a merge înainte în carieră şi pentru a îmbunătăţi câştigurile financiare. E o oportunitate importantă astăzi să foloseşti o idee care te poate îmbogăţi.


Horoscop 31 ianuarie 2019, Săgetător:

Ar fi bine să te gândeşti mai întâi la tine însuţi, abia apoi la problemele omenirii. Vei avea nevoie de ceva efort pentru a păstra armonia în viaţa personală. Mai ales că partenerul va avea o criză de gelozie. Dacă nu eşti atent, te poţi trezi, dacă eşti singur, într-un triunghi amoros. Nu sunt probleme greu de depăşit dacă dai dovadă de proverbiala ta înţelepciune.






Horoscop 31 ianuarie 2019, Capricorn:

Unii Capricorni în această zi vor trebui să se relaxeze singuri. Afacerile interne, activitatea constantă și fluxul informațional nesfârșit vor provoca iritarea și dorința de a fi pe o insulă pustie. Încearcă să nu te enervezi prea tare. După-amiaza promite să aducă pacea mult așteptată. Mersul pe jos, poate discuţiile cu un psiholog, sfaturile unui prieten drag sau citirea unei cărţi despre dezvoltarea personală vă pot ajuta.


Horoscop 31 ianuarie 2019, Vărsător:

Mulți Vărsători vor fi complet mulțumiți astăzi cu ei înșiși. Succesul afacerilor tale va fi însoțit de un venit crescut. Pe frontul personal, există unele întreruperi minore. Nu va fi posibil să începeți o relaţie nouă sau să vă împăcați cu partenerul. Nu vă grăbiți să luptați fără un plan strict. Merită să faceți cercetările, să evidențiați prioritățile și să găsiți modalități de a le îndeplini.


Horoscop 31 ianuarie 2019, Peşti:

Pentru Pesti, această joi poate fi amintită ca un moment bun. Circumstanțele vor susține atât probleme personale, cât și profesionale. Cu toate acestea, nu uitați de autocontrol. Nu vă apropiați de oameni cu trecut întunecat sau reputație neconfirmată. Ziua de astăzi este potrivită pentru întâlniri prietenoase, adunări într-o cafenea sau discuții despre planuri pentru viitor. Se#ul opus este deosebit de ofertant în această zi. Nu ignoraţi semnalele destul de evidente.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS