Horoscopul zilei de luni, 28 ianuarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 28 ianuarie 2019


Horoscop 28 ianuarie 2019, Berbec:

Berbecii sunt sfătuiți să nu aștepte ca evenimentele să le dicteze viața. E nevoie, mai mult ca oricând, să preia controlul asupra situației și să contribuie activ. O atitudine defensivă, care doar reacționează, îi va face să piardă timp prețios. Este valabil atât în dragoste, cât și pe plan profesional.


Horoscop 28 ianuarie 2019, Taur:

Taurii se confruntă cu o problema foarte complexă, care necesită un grad înalt de concentrare. Puține lucruri sunt atât de epuizante, însă, din fericire, energia nativilor din această zodie este la cote maxime. Vor reuși în cele din urmă să găsească o soluție, chiar dacă ea va deranja anumite persoane. În cele din urmă vor înțelege că nu există altă posibilitate de a detensiona situația.


Horoscop 28 ianuarie 2019, Gemeni:

Gemenii vor avea momente grele la locul de muncă, mai ales dacă unii colegi lipsesc din motive de sănătate. Este important să-și facă un program strict pe care să-l respecte, pentru a nu se epuiza. Cu răbdare va trece și această zi, iar șefii vor aprecia răbdarea și profesionalismul. Spre seară se anunță o veste bună cu privire la o persoană dragă.






Horoscop 28 ianuarie 2019, Rac:

Dacă vor reuși să-și învingă teama de eșec, Racii vor avea parte de o zi excelentă. O întâlnire pentru care și-au făcut multe griji va decurge perfect, într-o atmosferă relaxantă și jucăușă. Seara se va sfârși cu o discuție emoționantă la telefon, care le va da nativilor din Rac fluturi în stomac.


Horoscop 28 ianuarie 2019, Leu:

Leii vor avea dorinţa de-a se face remarcaţi, se aşteaptă la laude și complimente. Atenţie însă să nu picaţi în situații ridicole sau să fiţi "victimele" unor erori totale. În ceea ce privește finanțele sau dragostea, nu sunt motive de îngrijorare, cele două componente din viaţa dumneavoastră sunt în plină ascensiune. Ziua de luni este potrivită pentru mici schimbări prin casă, sesiuni uşoare de shopping sau scurte întâlniri de afaceri.


Horoscop 28 ianuarie 2019, Fecioară:

Fecioarele trebuie să se ferească să ia decizii dure, radicale. Există riscul ca raţionamentele personale să nu fie înţelese sau chiar să atragă scepticismul celor din jur. Exista o dorință de a vă îmbunătăți sentimentele faţă de partenerul de viaţă. Romantismul de care daţi dovadă, atunci când vreţi, ar putea fi arma secretă pentru a vă asigura că nimeni şi nimic nu vă va crea probleme în cuplu.






Horoscop 28 ianuarie 2019, Balanţă:

Balanţele dau dintr-o extremă într-alta astăzi. Doriți să rezolvaţi rapid orice problemă, deoarece entuziasmul ar putea dispărea în orice moment. Acest lucru arată cât de inconsecvent poate fi comportamentul dumneavoastră. Trebuie să vă dovediţi responsabil pentru a nu atrage conflicte cu superiorii. Capriciile sunt permise numai după încheierea orelor de muncă.


Horoscop 28 ianuarie 2019, Scorpion:

Scorpionii trebuie să elimine relaţiile toxice din jurul lor, ca să scape de conflictele inutile care le consumă energia de zi cu zi. Săptămâna începe cu multe responsabilităţi în plus, care vin la pachet cu multe ore peste programul de muncă. Nu este, însă, un moment potrivit pentru schimbări majore, aşa că nu vă obosiţi deocamdată să vă căutaţi un job nou.


Horoscop 28 ianuarie 2019, Săgetător:

Săgetătorii vor fi, luni, suspect de pozitivi. Nu apare niciun motiv de îngrijorare, ceea ce înseamnă că te poţi relaxa şi bucura de tot ce ţi se întâmplă. Asta nu înseamnă că vei fi mai puţin concentrat la serviciu sau în relaţia cu partenerul de viaţă. Este o zi perfectă să te gândeşti cum poţi face rost de venituri suplimentare.






Horoscop 28 ianuarie 2019, Capricorn:

Capricornii, în 28 ianuarie, vor fi numai un zâmbet. Prestaţia la locul de muncă va fi apreciată şi vei primi laude din partea şefilor. Nu este exclus să fii propus pentru promovare sau o mărire de salariu. Mulţi dintre nativii acestei zodii vor găsi o nouă sursă de venit sau vor învăța cum să se bucure mai des de hobby-ul lor preferat.


Horoscop 28 ianuarie 2019, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorilor nu li se recomandă să fie trişti şi posomorâţi. Există riscul ca acest lucru să interfereze cu reuşita la locul de muncă. În plus, ar putea afecta şi lucrul în echipă. Autocompătimirea va duce apariţia unei bariere între tine și cei din jur. După-amiaza, apar surprize de tot felul, care mai de care mai bizare. În general, luni, ar fi bine să mergi la evenimente culturale.


Horoscop 28 ianuarie 2019, Peşti:

Peştii se pot simţi, astăzi, nesatisfăcuţi. Sursa ar putea fi starea de sănătate. Dacă este necesar, consultă un medic sau mergi la spital. În rest, luni promite să fie o zi pozitivă. Vei obține o sprijin de la cei dragi pentru a rezolva cu succes o problemă personală şi te vei bucura de eficacitatea unei noi diete de slăbire. Este bine. Viaţa ta merge în direcția cea bună.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS