Horoscopul zilei de sâmbătă, 19 ianuarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 19 ianuarie 2019


Horoscop 19 ianuarie 2019, Berbec:

Pentru Berbeci, ziua de sâmbătă este una dedicată relaxării. Totuși, există riscul ca un coleg să se îmbolnăvească și voi să-l înlocuiți sau să aveți de rezolvat niște probleme, în plan profesional. A doua parte a zilei promite o atmosferă relaxată. Principala preocupare va fi odihna sau distracția, alături de familie și prieteni. Poate chiar veți ieși la o petrecere sau veți participa la un eveniment amuzant.


Horoscop 19 ianuarie 2019, Taur:

Taurii trebuie să aibă grijă de aspectul lor azi. Mergeți la un salon de cosmetică, la coafor sau la cumpărături. Spre seară, o întâlnire v-ar putea schimba viața. Cei care sunt singuri și-ar putea găsi partenerul. Cei care au pereche vor putea să-și uimească cunoștințele sau colegii de muncă cu aspectul lor fabulos.


Horoscop 19 ianuarie 2019, Gemeni:

Gemenii ar putea să cadă pradă melancoliei astăzi. Chiar dacă planurile de weekend nu se vor concretiza, nu disperați. Ziua de sâmbătă ar putea să aducă multe momente plăcute dacă o petreceți alături de prieteni. Sunt de preferat și mici călătorii, o masă gustoasă sau un mic flirt.






Horoscop 19 ianuarie 2019, Rac:

Racii au tendinţa de a-i invidia pe cei din jur. Încearcă să te controlezi, astfel de sentimente îţi fac rău. Gândeşte pozitiv şi stabileşte un nou obiectiv. Mai ales în plan personal. S-ar putea să obţii satisfacţii nesperate. O retrospectivă asupra vieţii tale de până acum te va pune pe gânduri. Poţi mai mult. În a doua jumătate a zilei, vei lenevi şi te vei relaxa. Este un moment prielnic să te joci cu ideile, în căutarea de noi surse de venituri.


Horoscop 19 ianuarie 2019, Leu:

Astăzi, Leii ar trebui să nu bage în seamă defectele prietenilor. Criticile la adresa lor ar putea să-ţi aducă neplăceri. Ar putea apărea scandaluri şi te vei simţi exclus. Încearcă să-şi petreci weekendul relaxat şi să te bucuri de persoanele dragi. O ieşire în natură ţi-ar face bine şi ţi-ar încărca bateriile.


Horoscop 19 ianuarie 2019, Fecioară:

Fecioarele se vor simţi, astăzi, incredibil. Veţi avea parte de o energie uriaşă care vă va ajuta să treceţi cu bine peste toate obstacolele acestei zile. Atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal, veţi reuşi să rezolvaţi orice problemă. În prima parte a zilei veţi rezolva anumite probleme apărute acasă, iar apoi vă veţi relaxa în compania unor persoane dragi. Pentru voi este sâmbata perfectă.






Horoscop 19 ianuarie 2019, Balanţă:

Balanţele vor primi, astăzi, o veste foarte importantă. Aşteptaţi de foarte mult timp acest răspuns la o întrebare pe care aţi adresat-o sperând că totul va ieşi la iveală. După multă aşteptare, astăzi totul se va clarifica, iar răspunsul va veni din partea unei persoane la care nu vă aşteptaţi. Există o mare şansă ca răspunsul să fie unul la care vă aşteptaţi şi care vă va ajuta pe viitor pentru a vă îmbunătăţi situaţia financiară.


Horoscop 19 ianuarie 2019, Scorpion:

Mai întâi gândeşte-te la tine însuţi, abia apoi al afacerile sau problemele altcuiva. O sarcină importantă de la serviciu te va epuiza fizic şi va cere un mare efort. În acelaşi timp însă, primeşti o ofertă distractivă pentru a petrece sâmbăta. Dacă vei găsi cadoul potrivit, ai grijă cum te îmbraci şi nu uita să fii prietenos.


Horoscop 19 ianuarie 2019, Săgetător:

Şansa îţi surâde astăzi la un joc de noroc. Dar ai grijă să te opreşti la timp şi să nu risipeşti norocul care te-a lovit. Cel mai bine petrece ziua împărţind zâmbete, fiind bun şi mulţumind Universului. Seara vei avea o surpriză plăcută de la cineva pe care l-ai ajutat în trecut să-şi rezolve problemele. Poate că s-a gândit la un cadou.






Horoscop 19 ianuarie 2019, Capricorn:

Capricornii au parte de o zi excepţională. Vor fi în lumina reflectoarelor. O idee nouă sau o postare făcută publică pe Internet care va deveni virală vă vor face cunoscuţi în oraşul natal. Bucuraţi-vă de această atenţie şi profitaţi de beneficiile pe care vi le aduce. S-ar putea ca o persoană influentă să vă ceară să lucraţi împreună.


Horoscop 19 ianuarie 2019, Vărsător:

Vărsătorii sunt cam leneşi azi, dar uşor uşor îşi vor face curajul să se apuce de treabă. Ziua eva fi destul de liniştită, dar este necesar să fiţi mai atenţi în comunicarea cu cei din jur. Există posibilitatea ca cineva să vă ofere, fără să vrea, anumite informaţii foarte importante care vă pot asigura succes în plan profesional.


Horoscop 19 ianuarie 2019, Peşti:

Peşti profită azi de înţelepciunea, umanitatea şi bunătatea de care dispun. Veţi ajuta pe cineva apropiat cu sfaturi, mai ales dacă se află într-o stare emoţională proastă. Fiţi blânzi, înţelegători şi puneţi-vă în pielea lor. Împreună veţi găsi rezolvarea problemei şi această persoană vă va rămâne profund îndatorată.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS