Horoscopul zilei de luni, 31 decembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 31 decembrie 2018


Horoscop 31 decembrie 2018, Berbec:

Berbecii vor petrece ziua într-o atmosferă electrizantă. Pregătirile pentru noaptea dintre ani merg lin, iar prietenii nu se sfiesc să dea o mână de ajutor. O discuție foarte interesantă, purtată pe finalul zilei, le va schimba nativilor din Berbec părerea despre o anumită persoană, pe care o considerau stângace și conflictuală. Adevărul pare a fi cu totul altul.


Horoscop 31 decembrie 2018, Taur:

Zici Tauri, zici dragoste. Ultima zi din an se dovedește a fi și cea mai norocoasă, odată cu un mesaj de la o persoană pe care o plac în secret. E o șansă de a duce relația de prietenie la un alt nivel și de a transforma dorințele în realitate. Ce se întâmplă în noaptea de Revelion nici nu prea mai contează, cu adevărat, căci mintea lor e doar la următoarea întâlnire, cea „oficială”.


Horoscop 31 decembrie 2018, Gemeni:

Pentru Gemeni, ziua decurge într-o atmosferă relaxantă, chiar intimă, în compania celor mai dragi persoane. E momentul ideal pentru a depăna amintiri și de a pune la cale anul care vine. Au fost clipe bune, dar și greșeli ce puteau fi evitate. Alături de familie și prieteni, lucrurile pot fi spuse cu sinceritate și înțelese la adevărata lor însemnătate. Profită de acest moment, e unic!


Horoscop 31 decembrie 2018, Rac:

Racii își vor aduce mereu aminte de această zi. O persoană din trecut, alături de care au trăit momente unice, în adolescență, revine în viața lor și le dă totul peste cap. Împăcarea e la doar un pas distanță, însă nativii din Rac sunt împărțiți între iluzia unui trecut ideal și realitatea faptului că persoanele se schimbă peste ani. Cine are curajul să facă acest pas ar putea ajunge la concluzia că persoana din tinerețe nu mai există. Cei care nu îl fac ar putea rămâne cu regretul că nici măcar nu au încercat.


Horoscop 31 decembrie 2018, Leu:

În ultima zi din an, Leii renunță în cele din urmă la sentimentul de nostalgie ce îi caracterizează. Vor înțelege că sfârșitul unui an nu reprezintă o pierdere, ci un nou început, iar pentru a o lua de la capăt este obligatoriu să pornești cu încredere și entuziasm. Spre seară vor fi martori la un gest care îi va lăsa fără cuvinte - o declarație de dragoste sau un mesaj romantic. Da, visele chiar devin realitate.


Horoscop 31 decembrie 2018, Fecioară:

Fecioarele sunt puțin iritate, deși nici ele nu prea știu de ce. S-ar adunat multe în ultima perioadă, iar o nouă serie de pregătiri pentru noaptea dintre ani e ultimul lucru pe care și l-ar fi dorit. Partea bună e că atmosfera se va schimba complet spre seară, când prietenii și cei dragi le vor readuce zâmbetul pe buze. O ținută specială de Revelion ar putea face minuni pentru starea de spirit!


Horoscop 31 decembrie 2018, Balanţă:

Dacă e adevărat că trebuie să muncești pentru a fi fericit, Balanțele ar trebui să fie într-o stare de mulțumire deplină. Nimic nu merge cum ar trebui, lucrurile se strică pe ultima sută de metri, iar toată lumea le solicită ajutorul. Noroc cu spiritul lor echilibrat și mereu optimist, care transformă orice problema într-o oportunitate. Efortul va fi cu siguranță apreciat.


Horoscop 31 decembrie 2018, Scorpion:

Pentru Scorpioni ziua va trece cu o viteză uluitoare. Nici bine nu se dezmeticesc, că petrecerea de Revelion a început deja. Cei care sunt preocupați de propria imagine sunt sfătuiți să nu se complice cu vestimentația, la mijlocul nopții nimeni nu va mai observa cum sunt îmbrăcați. De altfel, nativii din această zodie ar trebuie să se concentreze pe articole lejere, care să le dea libertatea de mișcare. Pentru că, se știe, nu există Revelion fără un Scorpion dansând dezlănțuit.


Horoscop 31 decembrie 2018, Săgetător:

Astăzi, ar fi bine ca Săgetătorii să nu fie singuri. Alegeți compania persoanei iubite, a unui prieten ori rudă, altfel, ar fi păcat să treceți în noul an într-o atmosferă tristă. După-amiază, optimismul vă cuprinde: veți avea o serie de idei noi pe care merită din plin să le puneți în aplicare anul viitor.


Horoscop 31 decembrie 2018, Capricorn:

Ultima zi din an îi găsește pe Capricorni calculând. Simțiți nevoia să vă trasați câteva obiective importante pentru anul viitor, unele chiar mărețe. Seara, la petrecerea de Revelion, veți avea ocazia să purtați o discuție sau să cunoașteți o persoană care va avea mare influență asupra voastră în 2019, ba chiar vă va putea ajuta cu atingerea unora dintre obiectivele trasate.


Horoscop 31 decembrie 2018, Vărsător:

Pentru unii Vărsători, ziua de 31 decembrie va fi plină de coincidențe misterioase și de surprize plăcute. E foarte posibil să aibă loc o apariție neașteptată a unei persoane dragi, dar pe care nu ați mai văzut-o de multă vreme. Spre seară, sunteți încărcați cu energie pozitivă și treceți în noul an bine dispuși, ceea ce va fi un semn foarte bun.


Horoscop 31 decembrie 2018, Peşti:

Luni, Peștii se pregătesc cu entuziasm pentru noul an. Mulți dintre voi abia așteptați să treceți în 2019! Atenție însă, nu faceți excese! Nu exagerați cu mâncarea sau să flirtați cu insistență la petrecere. Fiți cumpătați, spune horoscopul, 2019 se anunță pentru voi a fi fericit și prosper.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS