Horoscopul zilei de marți, 1 ianuarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 1 ianuarie 2019


Horoscop 1 ianuarie 2019, Berbec:

Prima zi noul an va fi una norocoasă pentru Berbeci. Vor găsi prin casă un obiect pe care îl considerau pierdut sau o sumă frumușică de bani, uitată într-o haină. E momentul perfect pentru discuții prin mesaje cu prietenii, o comandă pe internet sau un film bun. Spre seară un telefon primit de la părinți sau rude aduce o veste bună, așteptată de multă vreme.


Horoscop 1 ianuarie 2019, Taur:

Taurii decid să-și înfrunte problemele, în prima zi din 2019. Discuții și răspunsuri amânate, momente de confuzie în cuplu sau neînțelegeri cu familia - toate își vor găsi rezolvarea în scurt timp. E important, totuși, ca nativii din această zodie să nu se grăbească. Inițiativa e bună, dar nu trebuie făcut nimic pe repede înainte. În plus, o persoană atrăgătoare dă „târcoale” cu mesaje subtile, puțină concentrare nu ar strica, mai ales că fierul trebuie bătut cât este cald!


Horoscop 1 ianuarie 2019, Gemeni:

Gemenii au parte de momente romantice în noaptea dintre ani. O persoană pe care o credeau într-o relație se dovedește a fi singură și dornică de aventură. E momentul ideal pentru a fura un sărut sau de a stabili o întâlnire pe zilele viitoare. Cine nu are curaj să acționeze va pierde o ocazie unică!






Horoscop 1 ianuarie 2019, Rac:

Ca de obicei, în momentele de după o petrecere, racii se închid în propria carapace. Iar cei care i-ar putea scoate de acolo pot fi numărați pe degete. Nu este exclus ca o persoană atrăgătoare sau o fostă iubire să-i scoată din această stare cu o invitație curajoasă, spusă fără nicio subtilitate. Prima noapte din noul an ar putea fi cu scântei!


Horoscop 1 ianuarie 2019, Leu:

Sfatul zilei e să stai departe de se#ul opus astăzi. E singura cale de a evita dezamăgirea de a te trezi singur. În familie, e bine să laşi deoparte gelozia. E posibil spre seară să ai parte de câteva coincidenţe plăcute. Sunt aşadar şanse ca ziua să se încheie într-o notă optimistă.


Horoscop 1 ianuarie 2019, Fecioară:

Majoritatea celor născuţi sub semnul Fecioarei au noroc în relaţiile personale, în prima zi a anului. E posibil fie ă se dezvolte o relaţie de dragoste frumoasă, fie o prietenie puternică. Pentru cei singuri, nu te abţine din a fi bun şi minunat, deschide-te la sentimente noi. Şi nu uita să faci o vizită celor mai în vârstă din familia ta.






Horoscop 1 ianuarie 2019, Balanţă:

Astăzi este o zi stranie pentru Balanţe. Aşa că să nu le mire că vor avea schimbări bruşte de dispoziţie sau pofte ciudate de mâncare. Dacă laşi ciudăţenia să domine această zi, ai putea avea mici probleme. În plan personal, lasă lucrurile să meargă de la sine. Ai încredere în partenerul tău. Dacă eşti single, e timpul să începi să ieşi la diverse întâlniri, sunt șanse mari să cunoști o persoană extraordinară!


Horoscop 1 ianuarie 2019, Scorpion:

O zi ca oricare alta pentru nativii acestei zodii. Poate te vei simţi puţin apatic, apatie provocată de oboseala din ajun, când ai pregătit marea petrecere. Ar fi cazul să te relaxezi. Mese uşoare, câteva plimbări scurte, te pot ajuta la asta. Poţi să mergi la patinoar, sau pe pârtie, la schiat.


Horoscop 1 ianuarie 2019, Săgetător:

Astăzi, chiar în prima zi din an, Săgetătorii trebuie să își controleze emoțiile. S-ar putea să aveți o stare de iritare și riscați să izbucniți la orice mic incident. Riscați să provocați astfel o dispută și să stricați atmosfera de sărbătoare a celor din anturajul vostru. Încercați să fiți calmi și să petreceți o zi liniștită în familie, spune horoscopul. Citiți o carte, uitați-vă la televizor și odihniți-vă!






Horoscop 1 ianuarie 2019, Capricorn:

Astăzi, Capricornii s-ar putea lovi de o problemă personală, pe care vor încerca să o rezolve. Cel mai probabil, e legată de finanțe. Totuși, ar fi bine să o amânați, cel puțin pentru mâine, spune horoscopul. 1 ianuarie e o zi de celebrare, așa că bucurați-vă de petrecere alături de cei dragi sau de o ieșire plăcută în oraș.


Horoscop 1 ianuarie 2019, Vărsător:

Marți, unii Vărsători se vor simți plini de energie, posibil generată chiar de atmosfera de sărbători. Faceți o vizită surpriză unei persoane apropiate sau aranjați o întâlnire cu cei dragi în oraș. Spre seară, sunt șanse pentru Vărsătorii singuri să cunoască o persoană care le va capta atenția, fie față în față, fie pe Internet.


Horoscop 1 ianuarie 2019, Peşti:

Astăzi, Peștii au un adevărat dar în a ghici ce-și doresc cei din anturajul vostru. Le puteți da sfatul de care au nevoie sau le puteți face cadoul care le va aduce o imensă bucurie. Spre seară, s-ar putea să întâlniți o persoană care ar putea fi foarte insistentă și s-ar putea să nu vă simțiți confortabil. Puteți evita o asemenea situație dacă vă veți rezuma doar la o discuție simplă, distantă, spune horoscopul.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS