Horoscopul zilei de duminică, 4 noiembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 4 noiembrie 2018


Horoscop 4 noiembrie 2018, Berbec:

Cei născuți în zodia Berbec au parte de momente frumoase, relaxante și liniștite alături de prieteni. Nativii comunică excelent, dialogul este constructiv și pot pune bazele unor planuri comune de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să poarte niște discuții interesante, pe fond calm, cu partenerul de cuplu și să stabilească niște reguli comune.


Horoscop 4 noiembrie 2018, Taur:

Cei născuți în zodia Taur au parte de stări fluctuante, de momente stresante și tensionante alternate cu momente de liniște și îngândurare. Nativii se lasă măcinați de problemele de la locul de muncă care susuprapun pestse cele sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să elimine din viața lor tot ceea ce-i face să sufere și îi împiedică să evolueze.


Horoscop 4 noiembrie 2018, Gemeni:

Cei născuți în zodia Gemeni au șansa să reînvie pasiunea în cuplu și se dedică în totalitate partenerului și activităților în doi. Nativii care au copii reușesc să pună bazele unei legături armonioase și dau dovadă de mai multă înțelegere în dialogul cu cei mici. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia celor care sunt singuri să aibă parte de o aventură, o cucerire, însă îi sfătuiește să nu pună suflet și să nu se lase ancorați în vorbe frumoase.


Horoscop 4 noiembrie 2018, Rac:

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să-și îmbunătățească comunicarea cu partenerul de cuplu. Acum pot discuta lejer, detașat, aspecte care altă dată ar fi dat naștere unor adevărate conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să caute armonia și în relațiile cu membrii familiei, șansele de împăcare cu cei dragi fiind mari.


Horoscop 4 noiembrie 2018, Leu:

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să plece într-o excursie cu membrii familiei și să petreacă momente frumoase alături de cei dragi. Este posibil ca la drum să-și facă noi cunoștințe care să-i ajute pe nativi fie în evoluția profesională, fie în cea personală. Horoscopul de azi pentru zodia Leu crează un context astrologic favorabil nativilor care dau examene, teste sau interviuri.


Horoscop 4 noiembrie 2018, Fecioară:

Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de situația financiară. Nativii fac calcule, pun bani deoparte, achită datorii sau facturi și revizuiesc contracte care presupun plăți sau încasări. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie atenți la numere, la calculele propriu zise deoarece pot interveni erori, inclusiv în actele oficiale.


Horoscop 4 noiembrie 2018, Balanţă:

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Balanță se vor bucura de o stare generală de bine, de veselie, de energie, de bună dispoziție. Nativii se vor preocupa mai mult de propria imagine și nu este exclus să aibă chef de o schimbare de look, de garderobă sau de stil. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să se relaxeze mai mult și să se împace cu propriile decizii și gânduri.


Horoscop 4 noiembrie 2018, Scorpion:

Cei născuți în zodia Scorpion simt nevoia să se retragă în liniște și să mediteze la situațiile recente prin care au trecut sau, în alte cazuri, să analizeze un eveniment de amploare care urmează să se petreacă în viața lor. Stare generală de interiorizare și gânduri profunde. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să se detașeze de toți factorii de stres și să încerce să se odihnească mai mult.


Horoscop 4 noiembrie 2018, Săgetător:

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de momente frumoase în mijlocul prietenilor și temele de dialog abordate vor fi de foarte mare interes pentru nativi. Sunt sfătuiți să fie atenți la ideile și sfaturile celor din jur deoarece pot afla informații importante, sclipitoare care să-i ajute în viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce generozitate, blândețe, înțelegere și mai multă încredere în ei înșiși.


Horoscop 4 noiembrie 2018, Capricorn:

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să stea de vorbă cu persoane importante, care au idei revoluționare și care le pot deschide noi viziuni nativilor. Contextul este favorabil celor care au afaceri personale sau doresc să pornească în această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și asculte mai mult intuiția și să dea dovadă de mai multă încredere în cei din jur, deoarece au tendința de a fi cârcotași.


Horoscop 4 noiembrie 2018, Vărsător:

Cei născuți în zodia Vărsător dau dovadă de o bună intuiție astăzi. Nativii au idei revoluționare, chiar șocante, însă tind să nu aibă încredere suficientă în ei pentru a le pune în aplicare. Context favorabil activităților care cer adrenalină, energie și efort fizic. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu se lase influențați de ceea ce zic cei din jur și să acționeze așa cum instinctul le cere.


Horoscop 4 noiembrie 2018, Peşti:

Cei născuți în zodia Pești se preocupă de situația financiară și caută idei, soluții de îmbunătățire a veniturilor. Nativii pot fi ușor deprimați, triști, gânditori și cu greu vor reuși să lege un dialog cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu-și pună toată speranța într-un bun material care urmează să le intre în posesie sau într-o sumă de bani pe care trebuie să o primească moștenire, deoarece planurile lor pot să nu corespundă cu realitatea.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS