Horoscopul zilei de miercuri, 21 noiembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 20 noiembrie 2018


Horoscop 21 noiembrie 2018, Berbec:

Calculați, berbecii încep metodic să-și organizeze viața în jurul unui singur scop. Tot ce nu are de-a face cu el este îndepărtat, pentru moment, astfel încât concentrarea să fie maximă. Iar rezultatele nu vor întârzia să apară. De altfel, este știut că nativii din această zodie reușesc absolut tot ce își propun, datorită tenacității de care dau dovadă în momentele critice. Important e să nu pice în extreme, pentru a evita extenuarea.


Horoscop 21 noiembrie 2018, Taur:

Taurii decid să își planifice ziua pe calendar. Sunt multe lucruri de făcut și prea puțin timp pentru toate. Vor reuși ceea ce își doresc, dar cu un preț. O persoană atrăgătoare dă semnale că așteaptă să fie abordată însă, prinși cu treabă, nativii din zodia Taur nu sesizează ocazia. Atenție mare la persoanele din jur, așadar, nu se știe niciodată ce ar putea urma.


Horoscop 21 noiembrie 2018, Gemeni:

Gemenii ar face bine să se pregătească pentru o zi grea, plină de conflicte. La serviciu atmosfera este încărcată, iar o simplă scânteie ar putea declanșa o ceartă de toată frumusețea. Partea bună - se vor spune adevăruri ce așteptau să iasă la iveală, iar tensiunea se va spulbera rapid. Important este ca, în timpul conflictului, să nu se spună vorbe imposibil de retras.


Horoscop 21 noiembrie 2018, Rac:

Nu e momentul ca Racii să abordeze cu emoţie vreun subiect. Cel mai bine e să rămâneţi calmi şi orice s-ar întâmpla astăzi analizaţi în detaliu. Nu vă grăbiţi să daţi un verdict înainte de a lua în considerare toate aspectele problemei. Spre seară e cazul să vă gândiţi serios la modul în care vă menţineţi sănătoşi, pentru a evita recidiva unei afecţiuni mai vechi.


Horoscop 21 noiembrie 2018, Leu:

Astăzi apar toate oportunităţile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes proiectul la care lucrezi şi pentru care ai consumat deja jumătate din resurse. Asta va aduce cu sine şi o relaxare emoţională. Cel mai probabil însă vei valorifica această relaxare în cel mai provocator şi mai consumator de energie mod cu putinţă. Cel mai bine ar fi să te bucuri de succesul zilei ceva mai moderat.


Horoscop 21 noiembrie 2018, Fecioară:

Astăzi va trebui să faci faţă unei întâlniri fortuite cu cineva autoritar. Dacă întâlnirea va apărea exact când încerci să rezolvi o problemă complicată legată de acte sau de finanţe, atunci va fi un succes. Tot astăzi vei face ceva nou legat de sănătatea ta. Cel mai bine ia-o încet şi fă lucrurile treptat şi calculat.


Horoscop 21 noiembrie 2018, Balanţă:

Azi, Balanțele au tendința de a-și conserva energia. Îndreptați-vă atenția doar asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Însă, chiar dacă vă concentrați mult în plan profesional, nu uitați de viața personală. Nu folosiți job-ul ca motiv pentru a amâna o discuție cu un apropiat care are nevoie de sprijinul, atenția și dragostea voastră. Poate veți primi un sfat bun de la părinți.


Horoscop 21 noiembrie 2018, Scorpion:

Azi, Scorpionii trebuie să profite de oportunitățile care apar la tot drumul. Obiectivele pe care vi le-ați stabilit ar putea părea greu de atins, însă nu vă lăsați păgubaș. Încercați să gândiți realist și să vă puneți în valoare abilitățile și talentele ascunse. Ar putea ieși bani frumoși.


Horoscop 21 noiembrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii vor avea o zi bună azi, deși la final s-ar putea să fiți obosiți. Veți petrece ziua la întâlniri de lucru, călătorii sau negocieri. Spre seara, ați putea avea o nouă întâlnire care s-ar putea dovedi foarte importantă pentru familia voastră. Sărbătoriți succesul alături de cei dragi și apoi puteți să aveți o seară liniștită.


Horoscop 21 noiembrie 2018, Capricorn:

Capricornii ar trebui să se relaxeze astăzi şi să facă pace cu ei înşişi. Nu lua asupra ta probleme celorlalţi. Dacă te hotărăști să ajuți unul dintre colegi, trebuie să ştii că este foarte posibil ca acest efort să fie foarte stresant pentru tine. Economiseşte-ţi forţele pentru diseară. Vei avea un dialog extrem de important cu jumătatea ta, care va decide viitorul relaţiei voastre. Este important să fii calm şi pozitiv.


Horoscop 21 noiembrie 2018, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii nu vor avea niciun fel de probleme sau îngrijorări. Singurul lucru care te va afecta este problema unei rude apropiate sau a unui coleg. În viaţa personală, totul merge strună. Pentru a sparge monotonia, invită-ţi jumătatea la o cafenea sau un restaurant. Spre seară se anunță vești bune cu privire la bani.


Horoscop 21 noiembrie 2018, Peşti:

Peştii vor decide astăzi să întrerupă orice fel de dialog cu o persoană care este interesată de aceşti nativi. Dacă eşti căsătorit şi nu te interesează o aventură, anunţă această persoană, cu tact, că nu eşti interesat şi nici disponibil. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, nu evita să-ţi faci noi cunoştinţe, mai ales în spaţii publice. Este foarte posibil ca totul să curgă spre o poveste de dragoste sau o prietenie frumoasă.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS