Horoscopul zilei de marţi, 20 noiembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 20 noiembrie 2018


Horoscop 20 noiembrie 2018, Berbec:

Berbecii vor primi, astăzi, din partea astrelor o doză mare de noroc în dragoste. Partea proastă este situaţia financiară care nu va fi una extrem de pozitivă. Astrele vă recomand să evitaţi să cheltuiţi sume mari de bani pe produsele pe care vi le doriţi. De cealaltă parte, veţi avea momente de fericire alături de persoana iubită. Dacă sunteţi singuri, în viaţa voastră va apărea, astăzi, o persoană cu care vă potriviţi 100%. Fiţi atenţi la micile detalii. Acestea vor face diferenţa.


Horoscop 20 noiembrie 2018, Taur:

Taurii trebuie să se abţină, astăzi, de la a face comentarii răutăcioase gratuite, chiar dacă acestea vor fi primele concluzii trase după discuţiile cu anumite persoane. Totuşi, există mari şanse ca astăzi să puneţi mâna pe o sumă importantă de bani. Fie că vorbim de o mărire de salariu, un cadou scump sau o proprietate vândută, veţi câştiga foarte mulţi bani şi trebuie să faceţi ceea ce ştiţi mai bine: să îi investiţi cu cap astfel încât viaţa voastră să se schimbe în bine pe viitor.


Horoscop 20 noiembrie 2018, Gemeni:

Gemenii vor avea nevoie, astăzi, de prietenii apropiaţi. Astrele vă sunt favorabile în ceea ce priveşte relaţiile de prietenie. Veţi afla că anumite persoane, de care v-aţi îndoit în ultima perioadă, vă vor binele. Veţi descoperi, astfel, noi prieteni buni alături de care veţi petrece momente unice. Vă veţi distra copios şi veţi depăna amintiri din copilărie care vă vor face să vă simţiţi minunat.






Horoscop 20 noiembrie 2018, Rac:

Racii sunt sunt absolut adorabili în această zi. Energia lor pozitivă atrage ca un magnet colegii de serviciu, iar atitudinea cu privire la viitor inspiră și dă încredere celor dragi. Spre seară situația devine ceva mai serioasă, iar o decizie cu privire la viitorul relației de iubire este inevitabilă. Atenție mare, această alegere va schimba destine.


Horoscop 20 noiembrie 2018, Leu:

Leii renunță la inerție și decid să treacă la acțiune, indiferent de riscuri. În primul rând își vor confrunta șefii, deoarece s-au adunat mai multe probleme nerezolvate iar tăcerea nu aduce nimic bun. În al doilea rând, o persoană atrăgătoare va fi pusă în fața faptului împlinit - nu se mai poate ascunde și trebuie să-și recunoască sentimentele. Nativii din zodia leu care merg, însă, până în acest punct trebuie să fie, la rândul lor, pregătiți, deoarece nu se mai poate da înapoi.


Horoscop 20 noiembrie 2018, Fecioară:

Fecioarele au senzația că le se scurge viața printre degete și decid să ia situația în propriile mâini. Însă, înainte de orice decizie, fiind fecioare, vor analiza și întoarce lucrurile pe toate planurile. Abia apoi, convinse că știu ce trebuie făcut, vor trece la acțiune - dacă mai au energie și pentru asta. Important e că problema a fost identificată.






Horoscop 20 noiembrie 2018, Balanţă:

Balanțele vor o viață palpitantă, însă nu fac prea multe eforturi pentru a avea parte de momente incitante. Visează la zâne care să le aducă magie în viață, însă, în realitate, se vor simți foarte plictisiți. Nu vă lăsați cuprinși de plictiseală, luați taurul de coarne și bucurați-vă de viață. Ați putea fi invitat la o petrecere mai puțin neobișnuită. Asta e șansa voastră.


Horoscop 20 noiembrie 2018, Scorpion:

Azi, Scorpionii se vor dedica iubirii. Luați-vă partenerul de viață și mergeți într-un loc care va oferit până acum amintiri frumoase. Dacă sunteți singuri, încercați să vă întâlniți cu alți prieteni care sunt și ei singuri și organizați o petrecere. Există șansa să întâlniți o persoană atractivă.


Horoscop 20 noiembrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii ar trebui să petreacă puțin timp singuri azi. Aveți nevoie de timp pentru a analiza ce se întâmplă în prezent în viața personală, dar și profesională. Dacă schimbările din ultima perioadă nu sunt pe placul vostru, gândiți-vă că ați putea lua decizii majore: o schimbare de job sau încheierea unei relații toxice.






Horoscop 20 noiembrie 2018, Capricorn:

Capricornii sunt sfătuiţi să nu se apropie de oameni prea mut, astăzi. Există posibilitatea ca cineva care ți-a oferit un parteneriat de afaceri să aibă un plan în care interesele proprii să primeze. Doar părinții pot inspira încredere absolută. Nu uitați să-i vizitați, mai ales dacă sunteţi chinuit întrebări dificile legate de propria viață. Aveți grijă atunci când vă planificați bugetul. Puneţi deoparte o anumită sumă pentru cheltuieli neprevăzute.


Horoscop 20 noiembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii, pe 20 noiembrie, riscă să obosească prea mult. Există probabilitatea ca marea majoritate a zilei să o petreci pe drum. Pe lângă aglomeraţia de pe șosea, puteți simți o iritare extremă la șoferul sau pasagerul cu care vă aflați. Această supărare este într-adevăr singura problemă a zilei. După ce vă întoarceți acasă, plănuiți o baie caldă sau o saună pentru a vă relaxa şi a elimina stresul.


Horoscop 20 noiembrie 2018, Peşti:

Astăzi, Peştii riscă să-şi depăşească limitele. S-ar putea să te comporți impudent. Este posibil să-ţi încalci principiile şi să ajungi într-o situație neașteptată. Dacă asta se întâmplă la serviciu, colegii vor fi şocaţi. Mai mult, vei deveni subiectul discuţiilor dintre colegi pentru următoarele câteva zile. Astăzi ai putea avea și o mică plăcere găsind ceva ce ai considerat pierdut pentru totdeauna.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS