Horoscopul zilei de vineri, 2 noiembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 2 noiembrie 2018


Horoscop 2 noiembrie 2018, Berbec:

Berbecii vor da dovadă, astăzi, de profesionalism. Mai mult, astăzi veţi fi privit ca un coleg de treabă şi veţi ajuta pe toată lumea. Astfel, veţi primi respectul celor din jur şi veţi fi privit ca o persoană foarte importantă. Totuşi, trebuie să vă păstraţi modestia şi să vă amintiţi că această „faimă” nu va dura foarte mult şi vă veţi întoarce la viaţa voastră normală.


Horoscop 2 noiembrie 2018, Taur:

Taurii se vor simţi, astăzi, în al nouălea cer. Pe plan sentimental sunteţi foarte împliniţi, iar persoana iubită nu se dezlipeşte de voi. În ceea ce priveşte situaţia financiară, astrele vă recomandă ca astăzi să mergeţi la cumpărături. Este ziua perfectă pentru a vă cumpăra acele lucruri pe care le aşteptaţi de foarte multă vreme. Norocul va fi de partea voastră şi veţi beneficia de discounturi uriaşe. Spre seară, veţi ieşi în oraş cu prietenii şi veţi fi foarte apreciaţi pentru achiziţiile făcute.


Horoscop 2 noiembrie 2018, Gemeni:

Gemenii se vor afla, astăzi, în faţa unei situaţii neplăcute. Trebuie să luaţi o decizie în ceea ce priveşte această situaţie pentru ca problemele să se rezolve. Astrele vă recomandă să vă bazaţi pe propriul instinct. Analizaţi situaţia pe toată părţile şi apoi luaţi o decizie. Va fi decizia corectă. Spre seară, după ce totul se va fi rezolvat, relaxaţi-vă alături de cei dragi şi bucuraţi-vă de viaţă.






Horoscop 2 noiembrie 2018, Rac:

Racii vor fi preocupați azi de starea lor fizică și mentală. Vă veți simți mult mai bine dacă veți fi relaxați și nu veți încerca să căutați pe Internet toate bolile pe care vă imaginați că le-ați putea avea. Evitați medicii și medicamentele, care oricum nu vor avea efect. Starea voastră psihică ar putea fi afectată și de încercarea de a trece peste o relație. Însă, soluția nu este o aventură de o noapte.


Horoscop 2 noiembrie 2018, Leu:

Leii așteaptă ziua de vineri cu mare entuziasm. O petrecere sau o întâlnire cu prietenii vă poate rezerva mari surprize. Dacă sunteți singuri, aveți șansa unei întâlniri care vă poate schimba viața. La serviciu, aveți șansa de a-i impresiona pe șefi, astfel că este important să vă realizați toate obiectivele stabilite pentru ziua de azi.


Horoscop 2 noiembrie 2018, Fecioară:

Fecioarele ar putea da peste un secret în această zi. Aveți grijă să nu-l dezvăluiți și altor persoane. Ziua de azi va fi, totuși, una pozitivă. Veți avea parte de dragoste și afecțiune din partea partenerului, iar asta este tot ceea ce vă doriți.






Horoscop 2 noiembrie 2018, Balanţă:

Balanțele pot să facă azi un pas major spre un viitor strălucit. Obiectivele lor sunt cariera și succesul în afaceri. Succesul depinde de acțiunile voastre. Nu trebuie să mai întârziați în a profita de avantajele ce vi se oferă în aceste momente. Nu pierdeți timp prețios.


Horoscop 2 noiembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii vor fi astăzi lipsiți de anxietate. Un proiect care necesită mult timp pentru a fi dus la capăt, îl veți putea rezolva azi foarte repede, iar timpul rămas îl veți putea folosi pentru a vă relaxa în weekend. Concentrați-vă pe activități care vă aduc relaxare și distracție. Discuții cu familia vă pot aduce răspunsuri la niște întrebări.


Horoscop 2 noiembrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii trebuie dea dovadă azi de răbdare. Evitați reacții explozive în orice circumstanțe. O discuție cu o persoană inteligentă vă poate face mult bine. Pe de altă parte, dacă simțiți o vibraţie ciudată de la un prieten de s#x opus, să știți că nu vă înșelați. Ar putea fi începutul unei relații de lungă durată și cu multe interese comune.






Horoscop 2 noiembrie 2018, Capricorn:

În această zi, Capricornii vor avea parte de o zi uşor complicată, dar vor duce totul la un bun sfârşit. Munciţi mai mult şi depuneţi efort pentru a le arăta superiorilor că meritaţi o mărire de salariu. Când surprizele bune vor apărea, veţi înţelege că a meritat efortul. În rest, este o ocazie bună pentru a petrece ceva timp alături de familie sau cei dragi.


Horoscop 2 noiembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii astăzi se vor confunda într-o conversaţie lungă alături de un prieten apropiat sau de o rudă. Aceasta v-ar putea propune să începeţi un hobby, mai ales pentru că şi-ar dori să aibă parte de o schimbare de greutate şi şi-ar dori să îi fiţi alături. Gândiţi-vă totuşi dacă vreţi să faceţi acest lucru. Poate fi o idee foarte bună de a petrece timpul împreună, dar şi de a lucra la corpul vostru.


Horoscop 2 noiembrie 2018, Peşti:

Peştii astăzi au o stare de spirit foarte bună. Acest lucru înseamnă că vor fi dornici să colaboreze, să muncească în echipă şi să ducă la bun sfârşit anumite proiecte lăsate de multă vreme în paragină. În schimb, seara, veţi fi bucuroşi să petreceţi timp singuri sau doar cu persoana iubită. Luaţi cina în oraş sau gătiţi acasă împreună, uitaţi-vă la un film şi leneviţi cât puteţi. O uşoară deconectare de la viaţa de serviciu poate fi benefică pentru sănătatea voastră mintală.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS