Horoscopul zilei de vineri, 21 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 21 septembrie 2018


Horoscop 21 septembrie 2018, Berbec:

Berbecii vor pune mâna azi pe ceva extrem de folositor. Singurul aspect negativ este că respectiva achiziție va fi foarte scumpă. Astfel, trebuie să vă reduceți bugetul, iar primele lucruri la care puteți renunța sunt activitățile de relaxare. Puteți să vă mulțumiți cu o seară de vineri petrecută acasă, nu la un restaurant sau într-un bar. Invitați-vă prietenii la o petrecere și va fi un succes răsunător.


Horoscop 21 septembrie 2018, Taur:

Taurii se simt leneși astăzi. Weekend-ul nu a început încă, deci trebuie să vă motivați. Pe plan profesional, s-ar putea ridica o problemă ambiguă și trebuie să fiți pregătiți pentru a găsi o soluție. Astăzi aveți parte și de un moment plin de fericire. Poate veți primi un cadou de la persoana iubită sau o promovare la locul de muncă.


Horoscop 21 septembrie 2018, Gemeni:

Gemenii trebuie să-și acorde o pauză astăzi. Dacă veți continua să acumulați multe informații, există riscul să întâmpinați probleme. Dacă vă veți obosi creierul astăzi, puteți să cădeți într-un dezechilibru emoțional. Încercați să comunicați cu copiii, ei au un mod optimist de a vedea lucrurile. Dacă un copil vă invită în parc, mergeți cu el. Singurul lucru de care aveți nevoie astăzi este o distracție inocentă.

Horoscop 21 septembrie 2018, Rac:

Racii își părăsesc zona de confort astăzi. Sunt deciși să-și demonstreze că sunt puternici din punct de vedere psihic și că renunțarea la obiceiurile rele nu este o problemă. Totuși, trebuie să o luați pas cu pas. Ar fi bine să procedați la fel în tot ceea ce faceți. Dacă plănuiți o schimbare importantă în carieră sau în viața personală, nu acționați chiar acum, ținând cont de circumstanțe.


Horoscop 21 septembrie 2018, Leu:

Leii primesc astăzi un premiu spectaculos. Nu va fi o recompensă tangibilă. Poate că vă veți atinge scopul, poate veți începe o nouă relație. Poate veți întâlni un nou prieten care vă amuză. Fiți atenți în problemele financiare. Nu acceptați oferte ce par îndoielnice, mai ales cele primite de la străini. Evitați cheltuielile nesăbuite sau iraționale.


Horoscop 21 septembrie 2018, Fecioară:

Fecioara este logică și rațională azi, nu este interesată de romantism sau creativitate. Fiți atenți, pentru că modul în care priviți lucrurile azi v-ar putea afecta partenerul sau o persoană care vrea să vă devină partener. În general, ziua va fi una relaxată. Veți fi surprins de o achiziție neașteptată sau de o nouă cunoștință.


Horoscop 21 septembrie 2018, Balanţă:

Balanţele vor duce adevărate bătălii de principii cu şefii lor, care vor încerca să le impună noi condiţii de lucru. Disputa se va încheia în favoarea nativilor Balanţă, dacă vor reuşi să vă mențină calmul. Pe seară, este recomandat să fiţi atenţi la lucrurile mici. Faceți puțină curățenie, analizați-vă dulapul și gândiți-vă la ceea ce puteți schimba în casă pentru un plus de confort!

Horoscop 21 septembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii vor da dovadă de înţelepciune, însă trebuie să aibă grijă cui dau sfaturi. Există riscul ca unele persoane să îi învinovăţească pe nativii Scorpion pentru necazurile lor. Pe plan sentimental, relaţia cu persoana iubită poate linişti şi cele mai tulburi ape. Veți fi deosebit de fericit dacă vă petreceți ziua împreună cu jumătatea sa la un film sau chiar la o cină romantică pregătită acasă.


Horoscop 21 septembrie 2018, Săgetător:

Compromisul este cuvântul cheie pentru Săgetători. După o conversație cu partenerul lor, vor stabili noi obiective pentru viitorul lor împreună, chiar dacă acest lucru nu le surâde în totalitate. Este recomandat să vă evaluaţi îndeaproape prieteniile legate din senin, în ultima perioadă, dat fiind faptul că unele dintre noile cunoştinţe ar putea fi un concurent pentru inima voastră.


Horoscop 21 septembrie 2018, Capricorn:

Capricornul este consumat de o oarecare nostalgie astăzi, dar nu este neapărat un lucru benefic. Încercaţi să vă concentraţi atenţia în altă direcţie. De exemplu, petreceţi timp alături de o persoană dragă, încercaţi un nou hobby, faceţi o plimbare, mergeţi la un film sau porniţi o afacere cu obiecte făcute de mână.


Horoscop 21 septembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii sunt sfătuiţi să se relaxeze astăzi, după toată energia consumată la serviciu. Nu are rost să vă petreceţi seara rezolvând probleme casnice, veţi fi obosiţi şi cel mai bine ar fi să petreceți timpul liber în compania celor dragi. Acest lucru vă va oferi o mare de zâmbete și un ocean de emoții pozitive. Singura restricție de astăzi este alcoolul și alimentele "grele", altfel riscaţi anumite probleme de sănătate.


Horoscop 21 septembrie 2018, Peşti:

Peştii dau dovadă de înţelepciune astăzi şi analizează în ansamblu fiecare detaliu din viaţa lor. Dacă aţi luat decizia de a porni o nouă poveste de dragoste alături de o persoană specială, înseamnă că aveţi destulă încredere şi sunteţi pregătiţi pentru a face acest pas. El/ea vă va câştiga inima, iar această relaţie amoroasă poate dura chiar toată viaţa. Nu vă grăbiţi însă, fiecare început este presărat cu mult entuziasm. Lăsaţi timpul să treacă şi veţi înţelege dacă merită sau nu să mergeţi mai departe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS