Horoscopul zilei de duminică, 16 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 16 septembrie 2018


Horoscop 16 septembrie 2018, Berbec:

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea entuziasma peste măsură cu privire la un proiect personal pe care-l au în plan și care, este posibil, fie să aibă legătură cu străinătatea, fie cu o persoană care locuiește peste granițele țării sau este de altă cultură. Unii nativi pot avea țeluri înalte și visuri pe măsură, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe aceștia să rămână cu picioarele pe pământ și să ia decizii raționale.


Horoscop 16 septembrie 2018, Taur:

Cei născuți în zodia Taur ar putea fi forțați de cei din jur să dea niște explicații pe care nativii nu sunt dispuși să le ofere sau, cel puțin, nu în acest moment. În unele cazuri poate fi vorba de discuții legate de acte, patrimoniu, chestiuni notariale sau judecătorești. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să caute soluții morale la problemele cu care se confruntă și sa aibă viziune de ansamblu.


Horoscop 16 septembrie 2018, Gemeni:

Cei născuți în zodia Gemeni pot aborda cu destul de multă sensibilitate și emoție o chestiune privitoare la acte, posibil chiar cu conotații financiare. O serie de nativi pot aduce în discuție căsătoria și-și pot face planuri în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să nu le lase duși de val, ci să fie mai stăpâni pe ei înșiși, inclusiv să-și impună propriul punct de vedere cu curaj.





Horoscop 16 septembrie 2018, Rac:

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea confrunta cu dureri de oase, mușchi, în special zona membrelor inferioare, unde există și riscul de accidentări și traumatisme ușoare. O serie de nativi pot face niște excese alimentare și repercusiunile le-ar putea resimți la nivelul sistemului digestiv sau hepatobiliar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe aceștia să nu se expună sporturilor extreme sau activităţilor cu grad de periculozitate ridicat.


Horoscop 16 septembrie 2018, Leu:

Cei născuți în zodia Leu vor da dovadă astăzi de o stare bună, vor avea energie, poftă de viață și se vor dedica activităților care presupun adrenalină. De asemenea, sunt favorizate activitățile culturale și artistice, însă cele care vin la pachet cu distracție, petrecerile cu tematică. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu se expună prea mult riscurilor în această direcție.


Horoscop 16 septembrie 2018, Fecioară:

Cei născuți în zodia Fecioară sunt hotărâți să facă o schimbare în viața loc, mai precis în casă, iar nativii pot alege să reorganizeze lucrurile, să reamenajeze locuința, poate chiar să o renoveze. O serie de nativi vor fi tentați, și vor întreprinde demersuri în acest sens, să-și schimbe domiciliul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să ia aceste decizii conștienți fiind de tot ceea ce implică și să nu o facă doar ca moft sau, în cazuri restrânse, ca răzbunare.

Horoscop 16 septembrie 2018, Balanţă:

Cei născuți în zodia Balanță pot primi vești din străinătate de natură să-i irite, să-i indigneze, să le dea peste cap un plan. În unele cazuri, nativii vor pune la punct detaliile unei călătorii dincolo de granițele țării, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere acestora să fie foarte atenți la acte, în speță dacă este vorba de acte cu caracter oficial. Să aibă grijă cum le păstrează, unde le păstrează și ce semnează.





Horoscop 16 septembrie 2018, Scorpion:

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de regimul unor acte sau fac calcule și încearcă să țină o evidență a facturilor, taxelor, impozitelor și, în general, a plăților făcute sau care urmează să fie făcute. Context astral ușor tensionat din aceste puncte de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu facă cheltuieli suplimentare, nefondate.


Horoscop 16 septembrie 2018, Săgetător:

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o stare generală, atât fizică, cât și psihică, foarte bună. Nativii sunt dispuși să se implice în tot felul de activități distractive, relaxante, însă nu neapărat solicitante. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și consume surplusul de energie în mod constructiv, poate chiar prin îndeplinirea și rezolvarea unor unor sarcini casnice care au fost amânate până acum.


Horoscop 16 septembrie 2018, Capricorn:

Cei născuți în zodia Capricorn se lasă frământați de tot felul de întrebări și încearcă să dea o altă conotație unor întâmplări petrecute relativ recent. Nativii sunt agitaţi, își fac griji nefondate și caută răspunsuri, explicații. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să caute compania prietenilor și a partenerului de viață pentru a se detensiona.


Horoscop 16 septembrie 2018, Vărsător:

Cei născuți în zodia Vărsător aleg să-și petreacă timpul în compania prietenilor, iar nativii vor fi dispuși să-i ajute, vor interveni cu gânduri și fapte pentru a da o notă de optimism celor dragi. Contextul astral favorizează o călătorie, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce spirit umanitar, filantropie, bunăvoință și îngăduință față de cei din jur. Sunt favorizați profesional nativii care dețin fundații sau sunt implicați în acțiuni umanitare.


Horoscop 16 septembrie 2018, Peşti:

Cei născuți în zodia Pești se preocupă mai mult de propria imagine și de felul în care sunt văzuți în societate, dar mai ales în grupul de prieteni. O serie de nativi nemulțumiți de viziunea celorlalți asupra lor vor face tot ce le stă în putință să schimbe situația prin fapte, gesturi și vorbe. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere acestora să ducă mai departe această dorință și către sectorul profesional, unde au nevoie de o îmbunătățire a imaginii.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS