Horoscopul zilei de luni, 10 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 10 septembrie 2018


Horoscop 10 septembrie 2018, Berbec:

Berbecul va petrece această zi cu o mică problemă. Lipsa partenerului tău de muncă de îngrijorează în privinţa finalizării îndatoririlor zilnice. Din fericire, veți reuși să finalizați cu succes proiectul comun, pentru care fiecare dintre dumneavoastră va primi un premiu destul de decent. În afara muncii, veți efectua multe acte caritabile. Totuşi, caritatea este o răsplată proprie, sufletească și nu trebuie să te lauzi cu asta.


Horoscop 10 septembrie 2018, Taur:

Taur astăzi nu ar trebui să îşi ducă economiile într-o aventură speculativă. Respingeți riscul financiar cu orice preț. Totuşi, în chestiuni personale, riscurile vă vor aduce beneficii și ar trebui luate. Vă deschideți către sentimente noi și fără frică, vorbiți sincer despre ceea ce simțiți pentru o persoană specială. Dacă sunteți speriat de o conversație faţă în faţă, puneți-vă gândurile pe hârtie sau într-un e-mail. Principalul lucru este că mesajul ajunge la destinatar.


Horoscop 10 septembrie 2018, Gemeni:

Gemenii nu se simt prea motivaţi să facă afaceri azi. Dacă sunteți la serviciu, încercările dumneavoastră de a lucra colectiv vor aduce rezultate bune. Cu toate acestea, păstrați-vă împotriva sfatului cuiva. Acest sfat vă este util și în probleme personale. Nu credeți pe cei care vă laudă excesiv. Aceste complimente sunt doar unelte concepute pentru a vă ajuta să lăsaţi garda jos.





Horoscop 10 septembrie 2018, Rac:

Racul astăzi are o tendinţă de a-şi neglija corpul și sănătatea generală. Te simți rău, dar nu faci nimic pentru tine. Cu sănătatea, o asemenea nebunie nu este permisă. Cu cât înțelegi mai devreme acest lucru, cu atât mai bine. În toate celelalte aspecte, îți poți permite puțină relaxare. De asemenea, nu vă veți înșela dacă astăzi faceţi o schimbare îndrăzneață în ce priveşte îmbrăcămintea dumneavoastră.


Horoscop 10 septembrie 2018, Leu:

Luni, e un moment potrivit pentru Lei ca să simtă că trăiesc pe picior mare. Dacă v-a intrat salariul, mergeți la cumpărături și achiziționați acel lucru scump pe care l-ați dorit. Da, e-adevărat, în ultima vreme ați fost preocupați de situația voastră financiară, dar nu trebuie să fiți îngrijorați. Veți vedea că, în viitorul apropiat, veți reuși să vă rotunjiți bugetul cu niște bani frumoși.


Horoscop 10 septembrie 2018, Fecioară:

Astăzi, Fecioarele par a fi măcinate de problemele care au apărut în ultima perioadă. Nu încercați să le țineți în voi, s-ar putea să vă provoace o stare de nervozitate permanentă și de nemulțumire. Horoscopul vă recomandă să vă destăinuiți unei persoane apropiate care vă poate fi confidentă. Veți primi un sfat care vă va ușura situația și vă va ajuta să luați o decizie salvatoare fie în carieră, fie în dragoste.


Horoscop 10 septembrie 2018, Balanţă:

Aveți mult de lucru astăzi. Se pare că, la serviciu, Balanțele sunt asaltate de sarcini. S-ar putea ca, peste toate acestea, să mai primiți rugăminți din partea persoanei iubite sau a unui apropiat să dați o mână de ajutor într-o problemă. Nu veți putea refuza, așa că vă veți simți destul de încărcat în timpul zilei. Nu vă îngrijorați, seara se va schimba radical. Veți avea ocazia să vă relaxați și să uitați de tot stresul acumulat peste zi.





Horoscop 10 septembrie 2018, Scorpion:

Este posibil ca pe 10 septembrie Scorpionii să aibă o dispută cu o rudă. Nu reușiți să vă puneți de acord asupra unei probleme și veți încheia discuția fără a ajunge la vreo concluzie. Totuși, nu fiți îngrijorați. În ciuda dezacordului, ruda voastră nu va pune la suflet supărarea, așa că disputa nu va fi escaladată într-o ceartă. Veți rămâne în bune relații, dar, pentru a găsi soluția, mai trebuie să vă gândiți amândoi.


Horoscop 10 septembrie 2018, Săgetător:

O zi destul de productivă pentru Săgetători, chiar dacă nu se simt foarte sociabili. Dacă aveţi afaceri importante de încheiat sau contracte oficiale de semnat, care depind în mod direct de avansarea voastră în carieră, afişaţi o atitudine pozitivă, fiţi deschişi şi discutaţi cu mult tact cu superiorii sau clienţii voştri.


Horoscop 10 septembrie 2018, Capricorn:

Capricornii sunt inundaţi de popularitate, în această zi. Dacă aveţi un cont pe o reţea socială, veţi primi nenumărate laude şi aprecieri din partea persoanelor care nici măcar nu vă cunosc. În ceea ce priveşte contactele şi întâlnirile personale, folosiţi-vă intuiţia. De exemplu, astrologii vă recomandă să refuzaţi o întâlnire de afaceri dacă aceasta are loc în capătul opus al oraşului, iar în schimb vă sfătuiesc să găsiţi o cale de mijloc, avantajoasă atât pentru voi, cât şi pentru partenerul/partenera de afaceri.


Horoscop 10 septembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii trebuie să ia o decizie extrem de importantă astăzi, care le va afecta starea emoţională. Deşi refuzaţi sfaturile apropiaţilor, nu neglijaţi o problemă care nu vă oferă pace şi linişte de ceva timp. Doriţi să înţelegeţi mai bine ce se întâmplă în viaţa voastră amoroasă, motiv pentru care ar fi ideal să vă izolaţi pentru o scurtă perioadă de timp, de restul lumii şi să vă puneţi ordine în gânduri.


Horoscop 10 septembrie 2018, Peşti:

Peştii au şansa unei promovări la locul de muncă. Datorită efortului, a energiei, dar mai ales a devotamentului faţă de companie, superiorii voştri vor lua în considerare o avansare în carieră pentru voi. Vestea este atât de bună încât nu o puteţi păstra doar pentru voi, aşa că partenerul/partenera de viaţă trebuie să afle îndată.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS