Horoscopul zilei de sâmbătă, 9 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 9 decembrie 2017


Horoscop 9 decembrie 2017, Berbec:

Te implici azi într-o competiție și, așa, cum îți este ție caracteristic, nu mai vrei să știi de nimic până ce nu ești tu cea care câștigă. Din fericire, vei avea parte de un mentor care are grijă să te învețe tot ceea ce ai nevoie.


Horoscop 9 decembrie 2017, Taur:

Te distrezi de minune azi, așa cum nu ai mai făcut-o de multă vreme. Mergi la un eveniment important care presupune mult glam, iar după îți împaci și cealaltă parte și reușești să te vezi și cu familia ta. Va fi bine din toate punctele de vedere.


Horoscop 9 decembrie 2017, Gemeni:

Ai toată ziua ocupată azi și nu reușești deloc să te odihnești. Problema nu e neapărat că ai multe treburi, ci că cineva apropiat trece printr-o problemă și tu trebuie să fii cea care are grijă de el.


Horoscop 9 decembrie 2017, Rac:

Afară e frig și ți se pare că nu ai nimic de făcut, nimic care să îți anime și ție ziua. Mai bine te-ai gândi la faptul că ești perfect capabilă să te amuzi singură. Dacă vrei, poți să te distrezi și pe tine, și pe cei din jur, fără niciun efort.


Horoscop 9 decembrie 2017, Leu:

Ești destul de nervoasă azi deoarece ai de făcut ceva ce nu îți surâde deloc la prima vedere. Poate fi vorba despre o sarcină legată de muncă sau de faptul că este necesar să ai grijă de un copil. Descoperi însă că îți place la nebunie.


Horoscop 9 decembrie 2017, Fecioară:

Atragi azi atenția unui tip care e dorit de foarte multe fete și care nu are ochi decât pentru tine. Vei fi extrem de mândră, dar nimic mai mult, deoarece adevărul este că ție nu prea îți place de el. Însă e important și că îți gâdilă orgoliul.


Horoscop 9 decembrie 2017, Balanţă:

Ți-ai făcut o mulțime de planuri de weekend, dar pe majoritatea nu le vei putea pune în aplicare din cauza faptului că e prea frig afară pentru placul tău. Ceea ce nu înseamnă că stai degeaba, deoarece descoperi că te distrezi mai bine cu iubitul tău în casă.


Horoscop 9 decembrie 2017, Scorpion:

Din păcate, ziua de azi se va dovedi a fi plină de dezamăgire, din toate punctele de vedere. Inițiativele tale sunt criticate de prieteni și nu reușești să găsești înțelegere pe nicăieri. Trece și asta!


Horoscop 9 decembrie 2017, Săgetător:

Ar trebui să mai asculți și de corpul tău azi. Ești o persoană activă, care nu ține cont de necesitățile trupului ei de cele mai multe ori. Rezumă-te azi la activități simple, care să nu presupună prea mari eforturi.


Horoscop 9 decembrie 2017, Capricorn:

Nu te simți prea bine azi și decizi că ar fi cazul să asculți de sfatul unei persoane care nu are nici cea mai mică legătură cu medicina. Mai bine te-ai abține de la astfel de gesturi și ai consulta mai degrabă un doctor, de la care să ai asigurarea că știe ce face.


Horoscop 9 decembrie 2017, Vărsător:

Ești peste măsură de plictisită azi și nu mai știi ce să faci ca să scapi de această dispoziție. Mergi la un amic, dar vei ajunge să regreți, deoarece toate îți vor merge prost. Mai bine ai sta acasă.


Horoscop 9 decembrie 2017, Peşti:

Îți petreci cea mai mare parte a zilei certându-te și contrazicându-te cu o persoană care nu are nici cea mai mică idee despre cum ești tu în realitate. Problema e că și el e foarte inteligent și la un moment dat te va prinde pe picior greșit. Ești furioasă peste măsură.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS