Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop săptămânal adevărat: 4-10 decembrie 2017


Horoscop 4-10 decembrie 2017, Berbec:

Berbecii implicaţi într-un parteneriat de afaceri pot avea parte de bătălii ale orgoliilor în cursul sau în jurul zilelor de 6 şi 7. Dacă se clarifică la timp statutul, îndatoririle și privilegiile fiecăruia, evitați ca în 7 și/sau 8 să ajungeți la conflicte din cauza banilor sau a lipsei de încredere. Aveți șanse mari de reușită.


Horoscop 4-10 decembrie 2017, Taur:

Zilele de 5 şi 6 se întrevăd a fi cele mai pline la locul de muncă, dar cum nu vă daţi în lături când apare o provocare, se poate să faceţi față mai bine decât credeați voi și cei/le de lângă voi faptului de a lucra sub presiune. Dacă vă faceţi treaba foarte repede și cu un minim de resurse, s-ar putea să fiţi recompensaţi/te. Nu vă aşteptaţi la mare lucru, dar cu siguranță va fi vorba de ceva.


Horoscop 4-10 decembrie 2017, Gemeni:

Zilele de 7, 8 şi 9 decembrie, vin la pachet cu stări de tensiune mentală, semn cum că s-ar putea să fiţi într-atât de refractari/e la nou încât să ajungeţi să luptați împotriva schimbării cu o energie pe care ar trebui să o folosiţi în cu totul alte scopuri. Lăsați lucrurile să se desfăşoare, nu vă impuneţi controlul cu orice preț; de multe ori este cea mai bună alternativă.


Horoscop 4-10 decembrie 2017, Rac:

Ziua de 10 decembrie v-ar putea surprinde cu unele junghiuri, dar dacă adăugaţi în dieta voastră unele suplimente alimentare și faceţi mai multe exerciţii fizice, veţi reuși să vă reglaţi mușchii și să aveţi un tonus mai bun ca oricând. Treceţi printr-o perioadă mai dificilă acum, dar alegeţi să priviţi sportul drept modalitatea de a scăpa de stresul și nervii adunați de peste zi. Aveţi nevoie de acest lucru.


Horoscop 4-10 decembrie 2017, Leu:

Nu atentează nimic la integritatea nivelului vostru de energie. Acest lucru vă poate face să vă risipiţi forțele fără a realiza nimic semnificativ. Din acest motiv, vi se recomandă să dispuneţi de bateriile voastre cu un puternic simț al măsurii. Astfel, nu riscaţi ca lucrurile să evolueze într-o manieră care nu vă face bine.


Horoscop 4-10 decembrie 2017, Fecioară:

În intervalul 7-9 decembrie, Luna se mișcă prin casa rudelor apropiate din horoscopul vostru general, agitând puţin spiritele. Astfel, s-ar putea să aveţi parte de confruntări mai mici sau mai mari cu rudele voastre de origine, dar dacă vă arătați mai dispuşi/se să le acceptați viziunile și idealurile, chiar dacă nu coincid cu ale voastre, cu siguranță veţi reuși să le evitați cu bine.


Horoscop 4-10 decembrie 2017, Balanţă:

În ziua de 4 decembrie, Luna se plimbă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că mintea voastră ar putea fi mai activă decât de obicei, cel mai probabil în scornirea unor scenarii ireale. Poate dacă v-aţi folosi tehnica vizualizării în alte scopuri, starea voastră de spirit ar fi alta. Gândiţi-vă la această posibilitate și totul va fi altfel.


Horoscop 4-10 decembrie 2017, Scorpion:

În cursul zilei de 4 decembrie, Luna se plimbă prin casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, moment numai bun să vă întâlniţi în weekend cu prietenii/ele sau potențialii/ele investitori/are pentru a dezvolta o idee de afaceri. Tot începând de atunci, vă veţi grăbi ascensiunea profesională prin intermediul abilităților voastre de comunicare dacă încercaţi să le puneţi în practică.


Horoscop 4-10 decembrie 2017, Săgetător:

În intervalul 4-9 decembrie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, făcându-vă mai iritabili/e decât de obicei. Stimulii care în trecut nu vă produceau nicio reacție devin zilele acestea factorii declanșatori ai unei crize de nervi. Încercaţi să vă ţineţi în frâu impulsurile și să gândiţi de două ori înainte de a spune ori a face ceva regretabil.


Horoscop 4-10 decembrie 2017, Capricorn:

Ziua de duminică nu pare să vă surprindă într-o formă fizică bună. V-ar putea fi greu să menţineţi echilibrul între corp și minte, fapt pentru care vă sunt recomandate masaje, ședințele de aromaterapie, dar și orice alt remediu menit să restabilească armonia în viața voastră. Organizaţi-vă agenda zilnică în așa fel încât să vă puteți permite să luaţi pauze periodice și mese la ore fixe.


Horoscop 4-10 decembrie 2017, Vărsător:

În intervalul 7-9 decembrie, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că începeţi un nou capitol în acest sector de viață. Dacă v-aţi istovit la serviciu în ultima vreme ori vi s-a promis de ceva vreme încoace o promovare, aflaţi că se poate să o primiţi. Altfel, poate că se schimbă natura sarcinilor care vă sunt delegate. Se anunță deci vești bune pentru Vărsători.


Horoscop 4-10 decembrie 2017, Peşti:

În intervalul 7-9 decembrie, Luna se mișcă prin casa filozofiei voastre de viață, indiciu că a sosit momentul să aduceţi unele modificări binevenite sistemului vostru de valori, principii și credințe. Iată o ocazie cum nu se putea mai bună să incorporaţi lecțiile de viață primite în ultima vreme în felul în care înţelegeţi viața și oamenii. Altfel, vă puteți ghida după un crez cu care nu vă mai identificaţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS