Horoscopul zilei de marţi, 5 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 5 decembrie 2017


Horoscop 5 decembrie 2017, Berbec:

Astăzi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Aştrii vă sfătuiesc să aveţi răbdare şi, în cazul în care aveţi nevoie de o a doua părere, să cereţi sfatul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 5 decembrie 2017, Taur:

A cincea zi a lunii pare să fie una aglomerată pentru Tauri. Aţi rămas în urmă cu sarcinile profesionale şi superiorii vă mai dau şi altele. Vă treziţi de la primele ore ale dimineţii astfel încât să terminaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, sunteţi mult mai relaxaţi/te deoarece sunteţi aproape la zi cu tot.


Horoscop 5 decembrie 2017, Gemeni:

Această perioadă este una zbuciumată pentru voi pe plan profesional. Faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcinile importante, însă sunt mult mai multe lucruri care necesită atenţia voastră. Spre seară, o persoană mai în vârstă vă dă un sfat foarte bun pe care încercaţi să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 5 decembrie 2017, Rac:

Ultima perioadă a fost una aglomerată pentru voi pe plan profesional; simţiţi că aţi acceptat mai mult decât puteţi duce, motiv pentru care acum încercaţi să discutaţi cu colegii/ele de echipă şi să vă împărţiţi sarcinile în mod egal. Sunteţi mult mai liniştiţi/te şi vă veţi ocupa fără nicio problemă de tot ce este în curtea voastră.


Horoscop 5 decembrie 2017, Leu:

Partenerul/a de cuplu trece printr-o perioadă mai dificilă pe plan personal şi are nevoie de tot ajutorul vostru. Faceţi tot posibilul să îi fiţi alături nu doar moral, ci şi cu sfaturi care să îl/o ajute să depăşească aceste momente neplăcute.


Horoscop 5 decembrie 2017, Fecioară:

Ultima perioadă a fost una foarte dificilă pe plan profesional; aţi avut atât de multe sarcini de rezolvat încât nu mai ştiaţi de voi. Acum lucrurile s-au rezolvat, iar superiorii urmează să vă răsplătească în scurt timp pentru efortul depus.


Horoscop 5 decembrie 2017, Balanţă:

Azi primiţi o ofertă de colaborare destul de importantă. Nu staţi foarte mult pe gânduri şi decideţi să o acceptaţi imediat. Partenerul/a de cuplu nu va fi tocmai încântat/ă că nu i-aţi cerut părerea, motiv pentru care veţi fi nevoiţi/te să faceţi câteva compromisuri pentru a rezolva această mică situaţie neplăcută.


Horoscop 5 decembrie 2017, Scorpion:

Prima parte a zilei de marţi vine cu câteva sarcini destul de importante de care trebuie să vă ocupaţi. Faceţi tot posibilul să le rezolvaţi până spre seară deoarece i-aţi promis unei persoane la care ţineţi foarte mult că o ajutaţi cu o problemă mai delicată. Vă ţineţi de cuvânt.


Horoscop 5 decembrie 2017, Săgetător:

Astăzi aveţi parte de numeroase schimbări neaşteptate pe plan profesional; este o situaţie ciudată, însă faceţi tot posibilul să vă păstraţi calmul şi să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă astfel încât să vă vedeţi în continuare de treburile voastre. Partenerul/a de cuplu vă este alături.


Horoscop 5 decembrie 2017, Capricorn:

Ziua de 5 decembrie este una dedicată vieţii profesionale; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat şi prea puţin timp la dispoziţie. Mai mult, este posibil ca după orele prânzului superiorii să vă ceară să mergeţi cu ei într-o scurtă călătorie în interes de afaceri pentru a discuta despre un nou proiect.


Horoscop 5 decembrie 2017, Vărsător:

Azi aştrii vă dau mână liberă să vă rezolvaţi câteva probleme mai vechi pe plan personal; este vorba despre câteva neînţelegeri, poate chiar conflicte cu persoane din trecut. Deşi este dificil pentru voi, faceţi tot posibilul să vă păstraţi calmul şi să depăşiţi o dată pentru totdeauna aceste momente.


Horoscop 5 decembrie 2017, Peşti:

Ziua de marţi pare să fie una cu multe sarcini profesionale. Din fericire, sunteţi foarte liniştiţi/te şi reuşiţi să vă păstraţi calmul în toate sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. De asemenea, spre seară trebuie să vă concentraţi pentru a veni cu o idee nouă pentru un proiect pe care superiorii vor să îl pună în aplicare.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS