Horoscopul zilei de luni, 4 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 4 decembrie 2017


Horoscop 4 decembrie 2017, Berbec:

Astăzi veţi avea extrem de multe activități în aer liber, ceea ce va ajunge să vă obosească. La un moment dat va trebui să rezolvaţi și o problemă a unui/ei cunoscut/e, care devine destul de gravă, ceea ce vă va epuiza destul de mult, dat fiind faptul că toată povara atârnă pe umerii voştri.


Horoscop 4 decembrie 2017, Taur:

Azi reuşiţi să comunicaţi deschis şi sincer cu partenerul/a de cuplu; împreună luaţi o decizie frumoasă pentru viitorul vostru. Imediat după orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să colaboraţi cu o persoană nouă. Aştrii sunt de partea voastră.


Horoscop 4 decembrie 2017, Gemeni:

Astăzi treceţi prin momente mai complicate în ceea ce priveşte viaţa personală; o întâmplare neaşteptată vă convinge că este timpul să luaţi o decizie importantă pentru un viitor frumos şi liniştit. Persoanele apropiate vă sunt alături şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 4 decembrie 2017, Rac:

Azi primiţi o sumă importantă de bani din partea şefilor/elor; poate fi vorba despre un bonus substanţial de pe urma unui proiect mai vechi sau chiar despre o mărire de salariu. De asemenea, spre seară partenerul/a de cuplu vă dă o veste frumoasă.


Horoscop 4 decembrie 2017, Leu:

Vă doriţi foarte mult ca lucrurile între voi şi persoana iubită să rămână la fel de frumoase în continuare; este posibil ca astăzi, după o discuţie cu aceasta, să ajungeţi la concluzia că sunt necesare câteva compromisuri pentru un viitor aşa cum vă doriţi.


Horoscop 4 decembrie 2017, Fecioară:

Lucrurile stau foarte bine între voi şi partenerul/a de cuplu, motiv pentru care sunteţi mai fericiţi/te ca niciodată. Pe plan profesional, este posibil ca azi să primiţi o ofertă de colaborare de la o firmă destul de importantă. Analizaţi cu mare atenţie situaţia înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 4 decembrie 2017, Balanţă:

Dimineaţa este una frumoasă şi liniştită pentru voi deoarece o petreceţi în compania persoanei iubite. Imediat după orele prânzului, este posibil să primiţi o vizită neaşteptată sau chiar să faceţi un drum mai lung pentru a revedea o persoană dragă, cu care nu aţi mai vorbit de mult timp.


Horoscop 4 decembrie 2017, Scorpion:

După o discuţie serioasă cu o persoană la care ţineţi foarte mult, este posibil să începeţi să vedeţi viaţa cu alţi ochi şi să vă doriţi să faceţi câteva schimbări pe plan personal. Consideraţi că mai aveţi multe lucruri de pus în ordine înainte de a vă considera cu adevărat fericiţi/te.


Horoscop 4 decembrie 2017, Săgetător:

Ziua de luni poate aduce un val de schimbări importante pe plan personal. Conversaţiile pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru vă ajută să vedeţi lucrurile cu alţi ochi şi să înţelegeţi mai bine care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe.


Horoscop 4 decembrie 2017, Capricorn:

Astăzi este posibil să primiţi o veste nu tocmai plăcută din partea unei persoane foarte dragi. Deşi nu sunteţi în apele voastre, aştrii vă sfătuiesc să păstraţi o poziţie pozitivă şi să faceţi tot posibilul să nu vă lăsaţi influenţaţi/te de sfaturile pe care le primiţi; de data aceasta bazaţi-vă pe intuiţie.


Horoscop 4 decembrie 2017, Vărsător:

Aştrii vă sfătuiesc ca în această perioadă să vă lăsaţi purtaţi/te de ce vă dictează inima; în cazul în care vă doriţi să faceţi câteva schimbări, faceţi-le fără să vă mai gândiţi la ce spun oamenii din jurul vostru. Important este ca vouă să vă fie bine şi să trăiţi viaţa aşa cum vă doriţi.


Horoscop 4 decembrie 2017, Peşti:

Ziua de luni pare să vină la pachet cu numeroase surprize pe plan profesional; superiorii vă pot surprinde cu o propunere interesantă pentru un proiect important sau chiar vă pot oferi un bonus substanţial pentru o sarcină recent încheiată. Seara va fi mult mai liniştită.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS