Horoscopul zilei de miercuri, 20 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 20 decembrie 2017


Horoscop 20 decembrie 2017, Berbec:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi este foarte important să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun. Trebuie doar să faceţi câteva compromisuri care vor aduce un val al schimbărilor în viaţa voastră.


Horoscop 20 decembrie 2017, Taur:

Această perioadă este una destul de aglomerată pentru voi; faceţi tot posibilul să rezolvaţi toate sarcinile importante în această perioadă astfel încât să petreceţi sărbătorile în linişte. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză frumoasă.


Horoscop 20 decembrie 2017, Gemeni:

S-ar putea să vă confruntaţi cu emoţii destul de puternice de-a lungul întregii zile. Apar câteva evenimente interesante care vă vor convinge să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi câteva alegeri la care nu v-aţi fi gândit până acum.


Horoscop 20 decembrie 2017, Rac:

Starea de spirit se schimbă în funcţie de oamenii cu care intraţi în contact; dacă în prima partea a zilei de miercuri sunteţi cu zâmbetul pe buze şi destul de relaxaţi/te, spre seară este posibil să fiţi uşor irascibili/e şi foarte atenţi/te la detaliile profesionale. Un/o coleg/ă de echipă vă vine în ajutor.


Horoscop 20 decembrie 2017, Leu:

Azi încercaţi să faceţi faţă unor evenimente ce nu depind de voi, însă în care sunteţi implicaţi/te. Important este să rămâneţi liniştiţi/te şi, pe cât posibil, să încercaţi să rezolvaţi această situaţie de unii/ele singuri/e. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o mică surpriză.


Horoscop 20 decembrie 2017, Fecioară:

Pe plan profesional lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi voi, însă nu vă daţi bătuţi/te. Ştiţi că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi, aşa că încercaţi să întoarceţi pagina, să vă învăţaţi lecţia şi să o luaţi de la capăt. Primiţi susţinere din partea oamenilor dragi.


Horoscop 20 decembrie 2017, Balanţă:

Astăzi purtaţi o discuţie foarte interesantă şi matură cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Acest om vă dă un sfat bun de care vreţi să ţineţi cont în viitorul apropiat şi care vă determină să luaţi o decizie la care până acum nici nu v-aţi fi gândit.


Horoscop 20 decembrie 2017, Scorpion:

Urmează o perioadă a schimbărilor pentru voi pe plan profesional; este important să aveţi răbdare şi să nu grăbiţi lucrurile. Oamenii din jurul vostru vor încerca să vă ajute, însă fiţi foarte atenţi/te la intenţiile lor; unii dintre aceşti oameni vă vor binele, alţii răul.


Horoscop 20 decembrie 2017, Săgetător:

Superiorii vă propun o schimbare neaşteptată pe plan profesional; este ciudat pentru voi, însă vă adaptaţi destul de uşor noilor condiţii. O discuţie sinceră şi matură cu o persoană de încredere vă poate ajuta să fiţi mai liniştiţi/te şi să vedeţi lucrurile cu alţi ochi.


Horoscop 20 decembrie 2017, Capricorn:

Pe final de an încercaţi să trageţi cât de tare puteţi în ceea ce priveşte viaţa profesională astfel încât să încheiaţi majoritatea proiectelor; în cazul în care nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă. Împreună veţi reuşi imposibilul.


Horoscop 20 decembrie 2017, Vărsător:

Întreaga zi pare să fie una frumoasă pentru Vărsători; primele ore ale dimineţii vă conving că este timpul să preluaţi controlul asupra deciziilor care urmează să fie luate pe plan profesional. Spre seară întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale.


Horoscop 20 decembrie 2017, Peşti:

Dacă în prima parte a zilei de 20 decembrie sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, imediat după orele prânzului încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase în compania oamenilor din viaţa voastră. Pe plan sentimental, luaţi o decizie importantă alături de partenerul/a de cuplu.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS