Horoscopul zilei de sâmbătă, 2 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 2 decembrie 2017


Horoscop 2 decembrie 2017, Berbec:

Astăzi vă gândiţi că este timpul să faceţi câteva schimbări în viaţa personală pentru a vă asigura un viitor frumos şi fericit. După o discuţie cu o persoană la care ţineţi foarte mult, decideţi să nu vă grăbiţi şi să analizaţi cu mare atenţie situaţia.


Horoscop 2 decembrie 2017, Taur:

Ziua de sâmbătă este una aglomerată, însă extrem de frumoasă pentru Tauri. Vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale, iar după orele prânzului primiţi un e-mail cu o ofertă de colaborare pentru un proiect pe care vreţi să îl dezvoltaţi în următoarea perioadă.


Horoscop 2 decembrie 2017, Gemeni:

Persoana iubită trece printr-un moment mai dificil şi are nevoie de sprijinul vostru moral. Chiar dacă nu sunteţi de acord cu deciziile pe care vrea să le ia, alegeţi să îi fiţi aproape şi să îi respectaţi alegerile. Va aprecia foarte mult ce faceţi pentru ea.


Horoscop 2 decembrie 2017, Rac:

Azi partenerul/a de cuplu are de rezolvat câteva sarcini profesionale importante şi are nevoie de ajutorul vostru. Vă cere sfatul sincer deoarece vrea să audă şi o altă părere, din exterior. Analizaţi cu atenţie situaţia înainte de a îi spune cum vedeţi lucrurile.


Horoscop 2 decembrie 2017, Leu:

Profitaţi de această zi frumoasă şi încercaţi să petreceţi cât mai multe momente frumoase în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, partenerul/a de cuplu este posibil să vă surprindă cu un cadou minunat. Nici nu vă aşteptaţi la aşa răsfăţ.


Horoscop 2 decembrie 2017, Fecioară:

A doua zi de decembrie vine la pachet cu momente frumoase şi fericite petrecute alături de persoanele care contează pentru voi. Spre seară, primiţi o veste bună de departe cu privire la starea de sănătate a unui/ei membru/e al(a) familiei.


Horoscop 2 decembrie 2017, Balanţă:

O discuţie sinceră şi matură cu partenerul/a de cuplu vă convinge că este timpul să acceptaţi greşelile făcute şi să alegeţi compromisurile. Dacă vă doriţi ca această relaţie să funcţioneze, este important ca amândoi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă.


Horoscop 2 decembrie 2017, Scorpion:

Prima parte a zilei de 2 decembrie este dedicată vieţii profesionale; apar câteva probleme a căror rezolvare nu poate fi amânată. Imediat după orele prânzului, vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să petreceţi momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 2 decembrie 2017, Săgetător:

Azi o persoană la care ţineţi foarte mult vine la voi cu o problemă mai dificilă şi are nevoie de părerea voastră sinceră şi de un sfat pentru a ieşi din această încurcătură. Fără să o judecaţi pentru alegerile făcute, faceţi tot posibilul să o ajutaţi să rezolve această situaţie.


Horoscop 2 decembrie 2017, Capricorn:

Astăzi aveţi mai mult timp liber pe care alegeţi să îl petreceţi în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Faceţi tot posibilul să vă înţelegeţi cu toţi şi sunteţi dispuşi/se să acceptaţi şi câteva compromisuri astfel încât să fie o zi încărcată de zâmbete şi fericire.


Horoscop 2 decembrie 2017, Vărsător:

În ultima perioadă aţi fost destul de aglomeraţi/te nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte sarcinile personale. Azi aştrii vă sfătuiesc să profitaţi de clipele libere şi să vă mai şi relaxaţi. Activităţile în aer liber vă pot face bine.


Horoscop 2 decembrie 2017, Peşti:

Sunteţi hotărâţi/te ca astăzi să faceţi tot posibilul astfel încât nimeni şi nimic să nu vă strice starea de dispoziţie şi să nu vă fure zâmbetul de pe faţă. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment important organizat de o persoană dragă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS