Horoscopul zilei de marţi, 19 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 19 decembrie 2017


Horoscop 19 decembrie 2017, Berbec:

Ziua de marţi va fi una destul de aglomerată, însă foarte liniştită; ştiţi foarte bine ce aveţi de făcut şi acordaţi atenţie fiecărei sarcini de care vă ocupaţi. Imediat după orele prânzului este posibil să primiţi o mică atenţie din partea unui/ei coleg/e ca mulţumire pentru tot ce aţi făcut pentru el/a în această perioadă.


Horoscop 19 decembrie 2017, Taur:

Sunteţi pe final de an cu viaţa profesională şi încercaţi să vă setaţi noi ţeluri şi scopuri pentru 2018; chiar acum este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă care vă va schimba radical viitorul; poate fi un loc de muncă nou sau un proiect ce se va întinde pe câţiva ani.


Horoscop 19 decembrie 2017, Gemeni:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva probleme neaşteptate pe plan profesional. Pentru a le rezolva, este posibil să fiţi nevoiţi/te să vă amânaţi sarcinile obişnuite şi să faceţi câteva compromisuri. Daţi dovadă de maturitate şi reuşiţi să vă păstraţi calmul chiar şi în cele mai dificile momente.


Horoscop 19 decembrie 2017, Rac:

Primiţi câteva sfaturi foarte bune de la o persoană la care ţineţi foarte mult şi pe care o respectaţi maxim. Folosiţi aceste sfaturi punându-le în practică şi în curând vă veţi da seama că intenţiile bune chiar vin la pachet cu minuni ce reuşesc să deschidă uşile închise.


Horoscop 19 decembrie 2017, Leu:

A doua zi a săptămânii pare să fie una aglomerată pentru voi; vă adunaţi gândurile şi încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale. Acesta nu este un moment bun pentru a rămâne în urmă cu sarcinile primite din partea superiorilor. Seara va fi relaxantă.


Horoscop 19 decembrie 2017, Fecioară:

Activităţile pe care le faceţi azi par să fie foarte importante pentru planurile pe care le aveţi pregătite pentru viitorul apropiat. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun. Pe plan sentimental, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză neaşteptată spre seară.


Horoscop 19 decembrie 2017, Balanţă:

Astăzi partenerul/a de cuplu vă face cadou o scurtă vacanţă pentru perioada sărbătorilor; trebuie să vă amânaţi toate planurile făcute pentru ultimele zile din an, însă sunteţi în culmea fericirii deoarece veţi merge într-un loc foarte frumos.


Horoscop 19 decembrie 2017, Scorpion:

Ziua de 19 decembrie este o zi pe care o aşteptaţi de luni bune; după o perioadă în care aţi muncit foarte mult, aţi făcut compromisuri, aţi rămas peste program şi aţi pus pe primul plan viaţa profesională, încheiaţi un proiect cu succes şi cu o surpriză frumoasă din partea superiorilor.


Horoscop 19 decembrie 2017, Săgetător:

Ziua de azi ar trebui petrecută cu zâmbetul pe buze; chiar dacă sunteţi înconjuraţi/te de oameni negativişti, este foarte important să rămâneţi în continuare optimişti/ste. Lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi, nu vă daţi bătuţi/te şi luptaţi în continuare pentru visurile voastre.


Horoscop 19 decembrie 2017, Capricorn:

Marţi este o zi a recompenselor pentru Capricorni; avansaţi foarte mult într-un proiect important şi este posibil ca superiorii să hotărască să vă răsplătească fie cu un bonus substanţial, fie cu o mărire de salariu. Sărbătoriţi reuşita alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 19 decembrie 2017, Vărsător:

Sunteţi la pământ cu moralul deoarece vă loviţi de un obstacol neplăcut pe plan profesional pe care nu reuşiţi să îl depăşiţi. Aveţi încredere în voi şi încercaţi să priviţi situaţia din toate unghiurile. De asemenea, o discuţie cu o persoană vă poate ajuta.


Horoscop 19 decembrie 2017, Peşti:

A doua zi a săptămânii este o zi importantă pentru voi pentru că vă doriţi să faceţi câteva schimbări semnificative pe plan profesional; consideraţi că este timpul să alegeţi un alt drum. Aveţi emoţii pentru că este ceva nou, însă primiţi susţinere din partea oamenilor dragi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS