Horoscopul zilei de luni, 18 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 18 decembrie 2017


Horoscop 18 decembrie 2017, Berbec:

Lucrurile încep să se schimbe, iar voi sunteţi din nou cu zâmbetul pe buze. Sunteţi destul de liniştiţi/te în această perioadă şi nu faceţi nimic altceva decât să vă lăsaţi purtaţi/te de val. Spre seară, primiţi o vizită surpriză din partea unei persoane din trecut, cu care aţi avut o relaţie specială.


Horoscop 18 decembrie 2017, Taur:

Ziua de luni vine cu veşti bune pentru voi; tocmai ce primiţi o ofertă de colaborare foarte avantajoasă şi de lungă durată. Spre seară, este posibil să faceţi un drum prin oraş pentru a cumpăra cadouri de Crăciun pentru persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 18 decembrie 2017, Gemeni:

Ziua de astăzi pare să fie una frumoasă şi liniştită pentru voi; vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde încercaţi să petreceţi momente speciale şi să creaţi amintiri de lungă durată alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară, faceţi planuri pentru următoarea săptămână.


Horoscop 18 decembrie 2017, Rac:

Dedicaţi-vă ziua pentru a vă îmbunătăţi starea de sănătate. Faceţi sport şi mâncaţi sănătos. Imunitatea vă va fi ameninţată, iar dacă răciţi azi sunt riscuri foarte mari să fiţi bolnavi/e şi de sărbători.


Horoscop 18 decembrie 2017, Leu:

Primiţi ajutor din partea unui/ei membru/e al(a) familiei în ceea ce priveşte treburile casnice, aşa că sunteţi mult mai relaxaţi/te. Spre seară, partenerul/a de cuplu are nevoie de ajutorul vostru într-o problemă profesională. Aveţi multă răbdare şi reuşiţi să veniţi cu soluţii eficiente.


Horoscop 18 decembrie 2017, Fecioară:

Interacţiunea cu oamenii din jurul vostru se va desfăşura fără probleme astăzi; sunteţi foarte relaxaţi/te, ascultaţi ce au de spus persoanele cu care interacţionaţi şi, la rândul vostru, vă expuneţi punctul de vedere într-un mod modest şi sincer. Puteţi întâlni pe cineva cu care să legaţi o relaţie de lungă durată.


Horoscop 18 decembrie 2017, Balanţă:

Vreţi să faceţi câteva schimbări pe plan profesional, însă încă vă este teamă să faceţi pasul cel mare. Aştrii vă sfătuiesc să aveţi răbdare şi, cel mai important, să învăţaţi să aveţi mai multă încredere în voi; nu vă mai lăsaţi influenţaţi/te de lucrurile pe care le spun oamenii din jurul vostru.


Horoscop 18 decembrie 2017, Scorpion:

Pentru ca lucrurile să iasă aşa cum plănuiţi, este foarte important să fiţi cât mai perseverenţi/te în acţiuni; de asemenea, nu ezitaţi să cereţi ajutorul oamenilor din jurul vostru atunci când simţiţi că ceva nu este în regulă. Vă vor ajuta să depăşiţi până şi cele mai dificile momente.


Horoscop 18 decembrie 2017, Săgetător:

Vă doriţi de foarte mult timp să faceţi câteva schimbări importante în viaţa personală; astăzi, după o discuţie îndelungată avută cu o persoană la care ţineţi foarte mult, decideţi să vă luaţi inima în dinţi, să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie şi să faceţi alegerile pe care vi le doriţi.


Horoscop 18 decembrie 2017, Capricorn:

Vă doriţi ca de sărbători să vă îndreptaţi întreaga atenţie doar asupra vieţii personale, motiv pentru care profitaţi de ziua de azi şi începeţi să vă faceţi planul pentru următoarea perioadă profesională. Va fi mai mult de muncă, însă veţi reuşi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 18 decembrie 2017, Vărsător:

Ziua de 18 decembrie vă găseşte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; apare o ofertă de colaborare foarte interesantă, care vă face să renunţaţi la proiectul de care vă ocupaţi acum sau să îl amânaţi şi să vă dedicaţi următoarea perioadă acestui nou parteneriat.


Horoscop 18 decembrie 2017, Peşti:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale; astăzi reuşiţi să vă bucuraţi de momente speciale în compania partenerului/ei de cuplu, a membrilor/elor familiei şi a prietenilor/elor foarte apropiaţi/te. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la un om din trecut.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS