Horoscopul zilei de sâmbătă, 16 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 16 decembrie 2017


Horoscop 16 decembrie 2017, Berbec:

Aştrii au pregătit câteva surprize interesante pentru voi; pe plan profesional s-ar putea să primiţi o ofertă de colaborare avantajoasă, care vă aduce beneficii frumoase în anul 2018. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate oferi un cadou special.


Horoscop 16 decembrie 2017, Taur:

Relaţia cu partenerii/ele de afaceri şi colegii/ele de la locul de muncă pare să se răcească în această perioadă. Este posibil să vă simţiţi dezamăgiţi/te de câteva decizii luate de ei/le fără să vă consulte. Din acest moment decideţi să nu mai aveţi încredere în nimeni.


Horoscop 16 decembrie 2017, Gemeni:

Pe plan profesional sunteţi în priză cu tot felul de sarcini şi lucruri de care trebuie să vă ocupaţi; timpul nu este de partea voastră şi simţiţi că toată lumea pune presiune pe voi. Simţiţi nevoia unei pauze cât mai repede cu putinţă. Partenerul/a de cuplu vă ascultă problemele şi vă poate surprinde cu o mică excursie în acest weekend.


Horoscop 16 decembrie 2017, Rac:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu un proiect destul de important, căruia i-aţi acordat multă atenţie în ultima perioadă. Rezultatele sunt peste aşteptările voastre, iar superiorii sunt atât de încântaţi încât vă pot răsplăti cu un bonus substanţial.


Horoscop 16 decembrie 2017, Leu:

În această perioadă sunteţi foarte liniştiţi/te şi relaxaţi/te; simţiţi ca în sfârşit sunteţi în acel punct al vieţii voastre la care aţi visat până acum. Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun, împreună lucraţi pentru ca lucrurile să fie frumoase între voi.


Horoscop 16 decembrie 2017, Fecioară:

Azi sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; aveţi multe lucruri de rezolvat şi vreţi să le terminaţi până mâine. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un cadou special sau puteţi primi o vizită din partea unei persoane cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp.


Horoscop 16 decembrie 2017, Balanţă:

Astăzi vă este destul de dificil să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le aveţi de rezolvat pe plan profesional. Colegii/ele de echipă nu vă ajută, iar superiorii nu vă oferă susţinerea de care aveţi nevoie, aşa că trebuie să găsiţi puterea de a vă descurca de unii/ele singuri/e cu această situaţie.


Horoscop 16 decembrie 2017, Scorpion:

În această perioadă puteţi face câteva schimbări importante pentru viaţa profesională; aştrii vă sfătuiesc să aveţi mai multă încredere în voi, să ieşiţi din zona de confort şi să învăţaţi din greşelile făcute în trecut. Acestea pot fi adevărate lecţii pentru alegerile viitoare.


Horoscop 16 decembrie 2017, Săgetător:

Sunteţi uşor dezamăgiţi/te de o situaţie în faţa căreia aţi reacţionat urât sau chiar de o persoană care nu s-a ţinut de promisiunile făcute. Nu vă lăsaţi doborâţi/te de această situaţie, ci găsiţi puterea de a merge mai departe. În scurt timp veţi avea parte de o surpriză minunată din partea Universului.


Horoscop 16 decembrie 2017, Capricorn:

Pe final de an vă doriţi să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. În cazul în care încă nu v-aţi găsit sufletul pereche, aştrii sunt de partea voastră şi vă scot în cale numeroase persoane interesante. Trebuie doar să fiţi atenţi/te la alegerea pe care o faceţi.


Horoscop 16 decembrie 2017, Vărsător:

Deciziile pe care le aveţi de luat în această perioadă pot fi uşor dificile pentru voi; aveţi emoţii pentru ceea ce urmează, însă ştiţi că asta vă doriţi să faceţi. Partenerul/a de cuplu vă este alături acum şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 16 decembrie 2017, Peşti:

Ziua de azi este dedicată vieţii profesionale; aveţi multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare astfel încât să evoluaţi cu proiectele aflate în desfăşurare. Spre seară, vă întâlniţi cu o persoană din trecut pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS