Horoscopul zilei de marți, 12 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 12 decembrie 2017


Horoscop 12 decembrie 2017, Berbec:

Prima parte a zilei de marţi este una uşor instabilă pentru viaţa sentimentală; sunteţi influenţaţi/te de oamenii din jurul vostru şi puteţi lua o decizie pe care mai târziu o veţi regreta. Din fericire, o persoană care ţine mult la voi vă vine în ajutor şi vă dă un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont pe viitor.


Horoscop 12 decembrie 2017, Taur:

Această zi este una destul de importantă pentru voi; vă planificaţi foarte bine ziua de marţi astfel încât să reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale. După orele prânzului, întâlniţi persoane importante care îşi vor dori să colaboreze cu voi pe proiecte de lungă durată.


Horoscop 12 decembrie 2017, Gemeni:

Vreţi să încheiaţi anul 2017 cu numeroase proiecte finalizate, astfel încât în ianuarie să vă concentraţi deja pe alte visuri şi idealuri. O atenţie sporită asupra bugetului va fi necesară în această perioadă. Spre seară, petreceţi momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 12 decembrie 2017, Rac:

Începeţi ziua cu zâmbetul pe buze; superiorii vă surprind cu o veste foarte frumoasă. Aceştia vă propun să lucraţi alături de ei la un proiect de lungă durată. Va fi mai mult de muncă, însă beneficiile vor fi pe măsura efortului depus. Sunteţi mai fericiţi/te ca niciodată.


Horoscop 12 decembrie 2017, Leu:

Azi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale; sunteţi acolo unde visaţi să ajungeţi şi sunteţi mai fericiţi/te ca niciodată. Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun; din când în când vor fi necesare câteva compromisuri, însă nu trebuie să vă faceţi griji.


Horoscop 12 decembrie 2017, Fecioară:

Începeţi ziua de 12 decembrie cu câteva probleme pe plan personal; câteva dificultăţi, dezamăgiri sau chiar certuri şi conflicte pot apărea în acest plan. Înzestraţi-vă cu multă răbdare şi încercaţi să evitaţi discuţiile contradictorii astfel încât nimeni să nu fie rănit. Seara va fi mult mai liniştită.


Horoscop 12 decembrie 2017, Balanţă:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Este posibil ca după orele prânzului superiorii să vă ceară să mergeţi cu ei într-o călătorie de afaceri pentru a vă întâlni cu viitori/arele colaboratori/are.


Horoscop 12 decembrie 2017, Scorpion:

Prima jumătate a zilei de marţi promite să fie una interesantă, cu surprize neaşteptate chiar şi pentru Scorpioni. Încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale astfel încât după orele prânzului să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva situaţii neprevăzute.


Horoscop 12 decembrie 2017, Săgetător:

Vă începeţi ziua cu zâmbetul pe buze; sunteţi convinşi/se că vă aşteaptă o perioadă foarte frumoasă nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa personală. Abia aşteptaţi să vedeţi ce surprize vă rezervă viitorul. Spre seară, faceţi planuri pentru o scurtă vacanţă.


Horoscop 12 decembrie 2017, Capricorn:

Azi sunteţi foarte creativi/e şi aveţi foarte multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare în această perioadă. Superiorii vă oferă undă verde, aşa că nu mai staţi pe gânduri şi vă apucaţi de gândit strategii şi făcut planuri frumoase. Seara va fi dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 12 decembrie 2017, Vărsător:

Ziua de 12/12/2017 este dedicată vieţii personale; simţiţi că aţi intrat într-o rutină, motiv pentru care vă doriţi foarte mult o schimbare. Dacă vă doriţi susţinere din partea persoanei iubite, nu ezitaţi să îi spuneţi tot ce aveţi pe suflet; cu siguranţă vă va ajuta în această situaţie.


Horoscop 12 decembrie 2017, Peşti:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează activităţile creative; aveţi multe idei bune pe care vă doriţi să le puneţi în aplicare. Spre seară, atenţia voastră se concentrează asupra relaţiei personale. Este posibil să petreceţi momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu şi prietenii/ele dragi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS