Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop săptămânal adevărat: 11-17 decembrie 2017


Horoscop 11-17 decembrie 2017, Berbec:

În intervalul 13-15 decembrie, Luna se deplasează prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, aducând evenimente cu impact emoțional destul de puternic în viața voastră. Indicat ar fi ca lecțiile pe care acestea vi le oferă să le integraţi în sistemul vostru de valori în zilele ce vor urma. Veţi avea de câștigat de pe urma acestor întâmplări pe viitor.


Horoscop 11-17 decembrie 2017, Taur:

Zilele de 11 şi 12 vă pot da bătăi de cap la serviciu, semn cum că vă așteaptă un început de săptămână cam greu la nivel profesional. Oricare ar fi situația, dacă preluaţi inițiativa îndreptării lucrurilor sau a împăcării, fiţi siguri/e că veţi întoarce orice situație neplăcută în avantajul vostru. Până la urmă, nu ține decât de voi să faceţi ca lucrurile să meargă în direcția cea mai potrivită.


Horoscop 11-17 decembrie 2017, Gemeni:

În intervalul 13-15 decembrie, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că stările prin care treceţi atunci pot ajunge să se răsfrângă asupra felului în care vă simţiţi pe toate nivelurile. Oricare ar fi situația, adevărul este că dacă aţi fi mai pozitivi, lucrurile ar sta cu totul altfel. Încercaţi doar să nu cultivaţi gânduri negative.


Horoscop 11-17 decembrie 2017, Rac:

Conform aştrilor, nu veţi avea parte de evenimente semnificative la serviciu în această săptămână. Cu toate acestea, luaţi aminte că și Soarele, și Mercur traversează acum casa muncii din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că vi se recomandă multă atenţie la locul de muncă, precum și în interacțiunile sociale avute cu persoanele cu care împărțiți biroul.


Horoscop 11-17 decembrie 2017, Leu:

În primele două zile ale acestei săptămâni, Luna traversează casa comunicării din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că se anunță un început de săptămână în care daţi dovadă de capacități de interacțiune cu persoanele de lângă voi și calități oratorice ieșite din comun. Străduiţi-vă să susţineţi acum negocieri, să luaţi cuvântul în cadrul ședințelor sau să aveţi întâlniri cu oameni influenţi cu care speraţi să colaboraţi cândva în viitor.


Horoscop 11-17 decembrie 2017, Fecioară:

În zilele de 11 şi 12 decembrie, Luna se mişcă prin casa finanțelor și a bunurilor câștigate prin muncă proprie, semn cum că atunci pot apărea ocazii de rotunjire a veniturilor și de valorificare a economiilor pe care le aveţi la dispoziție. Oricare ar fi situația, adevărul este că nu se recomandă să investiţi în proiecte de grup şi/sau în planuri de viitor lipsite de orice garanții.


Horoscop 11-17 decembrie 2017, Balanţă:

În primele două zile ale acestei săptămâni, Luna se deplasează prin casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că veţi avea parte de un început de săptămână în care nivelul vostru de energie fluctuează destul de mult. Bine ar fi să căutaţi o metodă de a vă stabiliza pe acest plan. Alimentația sănătoasă, sportul, pauzele periodice și programul de somn ar trebui să vă ajute în acest sens. Daţi dovadă de echilibru în toate.


Horoscop 11-17 decembrie 2017, Scorpion:

În zilele de 11 şi 12 decembrie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, ispitindu-vă să persistaţi în tipare de gândire învechite și coercitive care vă fac mai mult rău decât bine. Vă recomandăm să daţi dovadă de flexibilitate maximă în aceste momente. În caz contrar, s-ar putea să aveţi un comportament autodistructiv și să vă creaţi deservicii mari.


Horoscop 11-17 decembrie 2017, Săgetător:

În intervalul 13-15 decembrie, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care se arată că a doua parte a acestei săptămâni este una în care sunteţi destul de dezorientaţi/te emoțional. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să vă recuperaţi echilibrul pe acest plan. Altfel, există riscul ca lucrurile să se degenereze, iar starea voastră de spirit să se agraveze mult.


Horoscop 11-17 decembrie 2017, Capricorn:

În intervalul 13-15 decembrie, Luna se deplasează prin casa prietenilor din horoscopul vostru general, semn cum că nivelul vostru de popularitate pe acest plan ar putea crește foarte mult. Dedicaţi-vă momentele libere persoanelor apropiate și veţi observa că astfel lucrurile dintre voi vor evolua în direcția potrivită. Încercaţi să le oferiţi încredere și să vă purtați așa cum o face un/o prieten/ă bun/ă.


Horoscop 11-17 decembrie 2017, Vărsător:

În 11 și/sau 12 a/le lunii vi se poate oferi şansa de a merge într-un schimb de experiență peste graniţe sau la mare distanţă de casă, de a participa la un curs de dezvoltare derulat de o reputată companie străină ori de a lua parte la atelierul unei autorităţi din domeniul în care activaţi. Sunt avantajate de asemenea și călătoriile în interes de afaceri.


Horoscop 11-17 decembrie 2017, Peşti:

În primele două zile ale acestei săptămâni, Luna se deplasează prin casa provocărilor vieții de cuplu, fapt ce denotă că acum ar fi momentul adecvat să începeţi un nou capitol alături de cel/a drag/ă vouă, cu atât mai mult dacă în ultima perioadă tensiunea a pus stăpânire pe relația voastră. Dacă vă aflaţi în căutarea omului potrivit vouă, reţineţi că acest eveniment astral poate aduce în peisaj o persoană cu totul specială.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS