Horoscopul zilei de luni, 11 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 11 decembrie 2017


Horoscop 11 decembrie 2017, Berbec:

Este posibil ca în această perioadă să simţiţi că aţi intrat într-o rutină; nimeni nu vă interzice să vă petreceţi ziua făcând treburi monotone, însă trebuie să ştiţi că plictiseala apare chiar în momentul în care viaţa voastră urmează acelaşi scenariu din nou şi din nou.


Horoscop 11 decembrie 2017, Taur:

Faceţi tot posibilul să vă relaxaţi, să vă bucuraţi de momente liniştite şi frumoase. De asemenea, comunicaţi foarte bine cu partenerul/a de cuplu şi reuşiţi să rezolvaţi micile neînţelegeri pe care le aveţi cu el/a.


Horoscop 11 decembrie 2017, Gemeni:

Azi sunteţi foarte liniştiţi/te, motiv pentru care încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; faceţi tot posibilul să rezolvaţi micile probleme pe care le aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară, spuneţi tot ce aveţi pe suflet partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 11 decembrie 2017, Rac:

Nu aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru, în special cu cei pe care nu îi cunoaşteţi. Aştrii vă sfătuiesc să staţi cât mai departe de discuţiile aprinse sau de negocieri profesionale; nu este un moment bun pentru a încerca să vă faceţi auziţi/te. În schimb, concentraţi-vă mai mult asupra voastră.


Horoscop 11 decembrie 2017, Leu:

Sunteţi uşor obosiţi/te şi simţiţi nevoia unei mici vacanţe, o perioadă în care să vă relaxaţi şi să uitaţi de toate problemele. Astăzi este posibil să primiţi o vizită din partea unei persoane dragi, căreia îi spuneţi tot ce aveţi pe suflet. Sunteţi mult mai relaxaţi/te şi mai liniştiţi/te.


Horoscop 11 decembrie 2017, Fecioară:

Azi primiţi o veste frumoasă din partea superiorilor; aţi reuşit să obţineţi rezultate spectaculoase la un proiect de care v-aţi ocupat, iar aceştia vor să vă răsplătească pentru munca depusă. Este posibil să primiţi un bonus substanţial, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare.


Horoscop 11 decembrie 2017, Balanţă:

În ultima perioadă v-aţi concentrat întreaga atenţie asupra unui proiect pe care vă doriţi să îl dezvoltaţi frumos în următoarea perioadă. Chiar şi aşa, învăţaţi să vă împărţiţi mai bine timpul şi să acordaţi mai multă atenţie relaţiei pe care o aveţi cu membrii/ele familiei.


Horoscop 11 decembrie 2017, Scorpion:

Dacă vă doriţi o schimbare, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a vă lua inima în dinţi şi a vă pune în aplicare ideile. Aştrii sunt de partea voastră şi vă ajută să depăşiţi mai uşor obstacolele care apar pe drumul către succes. De asemenea, partenerul/a de cuplu vă susţine necondiţionat.


Horoscop 11 decembrie 2017, Săgetător:

Vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii personale; discuţiile pe care le aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră vă vor ajuta să vedeţi lucrurile altfel şi chiar să luaţi câteva decizii astfel încât relaţia cu aceste persoane să se îmbunătăţească considerabil.


Horoscop 11 decembrie 2017, Capricorn:

După o perioadă destul de aglomerată pe plan profesional, vreţi ca în următoarea perioadă să leneviţi. Aveţi nevoie să vă limpeziţi gândurile, să vă goliţi mintea şi să vă liniştiţi. De asemenea, vreţi să petreceţi şi mai multe clipe în compania oamenilor din viaţa voastră.


Horoscop 11 decembrie 2017, Vărsător:

În această zi încercaţi să fiţi foarte productivi/e în ceea ce priveşte efectuarea planurilor pentru următoarea perioadă. Nu vă doriţi să fiţi luaţi/te prin surprindere, motiv pentru care trebuie să fiţi foarte atenţi/te şi să găsiţi din timp soluţii pentru orice situaţie.


Horoscop 11 decembrie 2017, Peşti:

Ziua de azi este una frumoasă pentru voi; după discuţii serioase cu partenerul/a de cuplu, hotărâţi să faceţi o schimbare importantă pe plan profesional. Aveţi o idee foarte bună pe care vreţi să o puneţi în aplicare; ştiţi că va fi dificil, însă aveţi încredere în voi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS